Online Cursus I Tjing

startdatum in 2021

vijf keer van 14.00 – 17.00 uur

Thuis vijf woensdagen les krijgen en je verdiepen in de I Tjing, een belangrijk Spiritueel Pad.
Je bewustzijn wordt in korte tijd sterk ontwikkeld. Het verlicht je problemen en je gaat bepaalde situaties doorzien. Zowel op het persoonlijke als zakelijke vlak. De adviezen die je van de I TJING krijgt, zijn eenvoudig toepasbaar in je dagelijkse leven. Je krijgt geen clichés als antwoord, het zijn op jouw situatie en jouw vraag toegespitste antwoorden.

De I TJING adviseert je hoe je nú in de door jouw gevraagde situatie kunt handelen en laat zien welk resultaat jouw handeling heeft. De enorme dynamiek van de I TJING biedt je inzichten, innerlijke rust en mogelijkheden om weer verder te gaan.

Neem je leven in eigen hand. Wees je eigen adviseur!

Docent:   Daisha de Wijs

Data:      op aanvraag in 2021

Tijden:    woensdag van 14.00 – 17.00 uur

Prijs:       € 249,= incl. syllabus en 21% BTW

Plaats:    de cursus wordt online gegeven

Aanmelding: via het aanmeldingsformulier

Tjing, oosterse antwoorden op westerse vragen

De I Tjing is een praktische adviseur in je dagelijkse leven en voor belangrijke beslissingen. I Tjing verlicht je problemen en biedt je nieuwe aspecten. Je leert vooruit te denken en gebeurtenissen te analyseren. Denk nu niet: Oh, dat leer ik nooit! Onderschat jezelf niet, ook jij kan met Daisha’s begeleiding de I Tjing doorgronden. Je zult zien dat je al gauw een deur opent voor jezelf, een deur naar een nieuwe wereld.

I Tjing, een nieuwe werkelijkheid, waarin je begrip krijgt voor het onveranderlijke veranderlijke!

Wat is de I Tjing?

De I Tjing is een boek met een onuitputtelijke bron van wijsheid. Het bevat adviezen en antwoorden op al je vragen, over welk onderwerp dan ook. De I Tjing, een praktische adviseur voor belangrijke beslissingen of die van alledag, is er voor iedereen.
De I Tjing, Het Boek der Veranderingen van Richard Wilhelm (Uitg. Ankh-Hermes) is een geweldig boek, maar je moet wel weten hoe er mee om te gaan. Daisha Bol leert je in korte tijd de I Tjing in je dagelijkse leven te gebruiken om zowel persoonlijke als zakelijke kwesties op te lossen.

Na deze cursus is de I Tjing eenvoudig te begrijpen en voor de rest van je leven van onschatbare waarde! De I Tjing wordt reeds eeuwenlang gebruikt om zakelijk en persoonlijke problemen op te lossen. Het helpt je om kwesties te analyseren, geeft nieuwe inzichten en is een praktische adviseur.

De I Tjing biedt je een geweldige innerlijke rijkdom!