Even bijpraten…-en belangrijk nieuws!

De komende tijd zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor je. Een oud pad wordt afgesloten, en dan is het mooie dat er weer nieuwe paden worden geopend!

Gratis online Opleiding Transformatie Academie

De gratis opleiding Transformatie Academie bestaat nu twee jaar. Nog even en nieuwe mensen kunnen zich medio augustus a.s. weer inschrijven. Het is een pittige opleiding die elke week weer je aandacht vraagt. Maar waar veel mensen prachtige resultaten mee behalen:

‘Ik heb de afgelopen 2 jaar door te beginnen met de Transformatie Academie, een Mega Transformatie doorgemaakt waar ik heel Blij en ook heel Trots op ben..’

‘Dank dat ik mee kon doen aan de Transformatie Academie. Ik heb veel geleerd van je blogs en uitzendingen. Het kwam allemaal precies op de goede tijd na het overlijden van onze zoon. Het is allemaal beter te begrijpen en te accepteren voor mij en mijn man.’

Mocht je er belangstelling voor hebben, hier vind je uitgebreide informatie:
https://www.daishadewijs.nl/gratis-tweejarige-opleiding-transformatie-academie/

Wil je vanaf augustus a.s. meedoen met de opleiding? Dan kun je je het beste abonneren op de gratis Nieuwsbrief van Radio Merlijn. Daarin kun je namelijk alle informatie vinden die je nodig hebt!

Consulten en een dringende vraag

Op dit moment is de wachttijd voor een consult met mij twee maanden. Door de vakantieperiode en omdat ik wat gas moet terugnemen kunnen dit er In de toekomst drie maanden worden. Soms denkt men: ‘Ik bel even en dan kan ik volgende week terecht.’ Bespaar je die teleurstelling. Heel af en toe valt er iemand uit en dan kunnen we je eventueel op de wachtlijst zetten.

Heb je een dringende vraag? Heb je één vraag, dan kun je (gratis) terecht bij mijn online radioprogramma Zielsverwanten (via Radio Merlijn). Ik beantwoord je vraag dan in dit programma. Vragen die over van alles kunnen gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Het programma is iedere week, de beantwoording gaat op volgorde van binnenkomst. Heb je een vraag? Stuur deze dan naar daisha@radiomerlijn.nl

Wil je je geboortedatum erbij vermelden én of je anoniem wilt blijven? Ik heb deze gegevens nodig om me op je af te kunnen stemmen. Wanneer er meer mensen bij betrokken zijn, dan ook graag van hen voornaam en geboortedatum. Deze gegevens vermeld ik nimmer in de uitzending, dus privacy verzekerd!

Satsang met Daisha nieuwe stijl

Op de vernieuwde Wellenberg site kun je alle informatie vinden over Satsanghttps://wellenberg.nl/opleiding/satsang-met-daisha/ 
De aankomende Satsang op zondag 19 augustus a.s. met het thema: Ontdek je Karma, Kwaliteiten en Missie, is in nieuwe stijl. Tot nu toe werd in het eerste uur Satsang live uitgezonden via de radio, dit vervalt. Op de radio krijg je, zoals iedere zondag de Zondagsdienst te horen. Maar nu wordt één keer per maand een herhaling van een eerdere interessante Zondagsdienst uitgezonden.
Satsang blijft dus vanaf augustus a.s. van 11.00 tot 15.00 uur besloten voor de deelnemers. De thema’s blijven, de inhoud zal op meer op energetische wijze zijn. Kom en beleef het!

Veranderingen voor leden Radio Merlijn

Tot nu toe kun je wanneer je lid bent van Radio Merlijn om de maand een gratis tienminuten consult van Daisha krijgen. Plus een keer per jaar gratis naar Satsang. De tienminuten consulten vervallen vanaf augustus 2018. In plaats van de gratis tienminuten-consulten mogen de jaarleden 4 keer per jaar gratis naar Satsang. Dus voor 50 euro krijg je 60 euro retour, plus dat je de uitzendingen gratis mag downloaden. En het gratis downloaden daar is in wezen het lidmaatschap voor bedoeld.
De halfjaar leden mogen 2 keer per halfjaar gratis naar Satsang.

Voor Satsang dien je je altijd vooraf op te geven. Wanneer je komt geef je zelf aan of het gratis is. We vertrouwen je en gaan dan ook niet bijhouden hoe vaak je er gratis gebruik van maakt. Je betaalt dan wel 2 euro voor onbeperkt gratis koffie/thee etc.
Wist je trouwens dat 65-plussers altijd maar 2 euro betalen voor Satsang?

Opleidingen

Na bijna dertig jaar lang de Opleiding Energetisch Therapeut te hebben gegeven, ben ik deze opleiding definitief gestopt. Het was geen eenvoudig besluit voor me, want deze opleiding heb ik elk jaar met veel enthousiasme en plezier gegeven. De opleiding heeft diverse namen gekend: in 1989 begonnen met Ontwikkeling Intuïtieve Vermogens, daarna Akasha Training, Intuïtief Management, Jupiter College en uiteindelijk Opleiding Energetisch Therapeut.

De Opleiding Tarot Therapeut die in oktober 2018 start gaat gewoon door!

https://www.daishadewijs.nl/opleiding/opleiding-tarot-therapeut
De opleiding Tarot geef ik al vanaf 1988, dus nu alweer voor het dertigste jaar. Men denkt vaak dat Tarot over voorspellen van de toekomst gaat. Zo wordt het door sommigen ook gebracht. De Tarot zoals ik je leer is inzicht te krijgen in de verschillende missies, karakters, kwaliteiten en gaven van jezelf en de mensen waar je mee te maken hebt c.q. krijgt. Waarom? Omdat je dan beter begrijpt waarom de persoon zo handelt, zo in het leven staat.

Bij een Tarot legging ga je het probleem analyseren: wat is de oorzaak, hoe kan ik door een bepaalde stap te zetten het probleem oplossen? En als ik dat doe hoe gaat het dan verder? Of welke keuze kan ik als ik op een kruispunt sta, het beste maken? Wat past bij me in deze situatie? Tarot geeft je zeer waardevolle adviezen, je bent dan je eigen therapeut!

Bij de afsluiting van het afgelopen jaar van de opleiding Tarot Therapeut vertelde een studente: ‘Ik ben al jaren bezig met een eigen praktijk om mensen te begeleiden en inzichten c.q. uitzichten te geven in hun situatie. Ik heb door deze opleiding geleerd dat ik in één sessie meteen een helder beeld heb waar het knelpunt ligt. En wat ik nog belangrijker vind, ik zag mijn huwelijk niet meer zitten, begreep mijn man totaal niet. Door de Tarot ben ik hem gaan begrijpen, we hebben dan ook zo’n andere relatie gekregen. Ook met mijn kinderen, wanneer ik wel eens hoofdschuddend dacht, waarom doe je zo, weet ik nu omdat dat hun levenspad is.’

Wist je dat het vroeger verboden was voor de gewone burger om de Tarot te gebruiken. Er stond zelfs de doodstraf op. Je begrijpt dat wanneer je dat in een vorig leven hebt meegemaakt, er vaak angst is voor Tarot. In sommige religies én landen is het nog steeds verboden. Het is het spel van de Duivel, wordt gesteld!

Onze toekomst is het gevolg van het heden. Je handelingen, je woorden van nu hebben effect op de toekomst. Zo ook deze uit je verleden en je vorige levens. Vandaar dat ik liever het heden, je verleden en je vorige levens belicht en oplos, dan weet je ook je toekomst.

Radio Merlijn

Ben je al bekend met Radio Merlijn? Je kunt me zes keer per week live beluisteren. Elke week weer andere onderwerpen, andere thema’s. Via je computer kun je waar je ook op de wereld bent luisteren naar 24 uur non stop radio. Overdag mooie muziek en ’s avonds  programma’s voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De programma’s worden met zorg gekozen en met liefde gemaakt.

Radio Merlijn is geen gewone internet-radiozender. Op eigenzinnige wijze richten we ons op zelfontwikkeling en ontplooiing, ontspanning, cultuur, gezondheid, geestelijk en sociaal welzijn. En op alles dat motivatie biedt om te transformeren naar een liefdevolle en vreugdevolle samenleving. Wij, Sander mijn man, ik en Jan, zijn idealisten, die nuchter en down to earth onze missie proberen te bereiken!

De programma’s beogen je te helpen om jezelf te ontwikkelen en je innerlijke zelf te openen. Om mensen met elkaar te verbinden, om begrip en respect voor elkaar en voor jezelf te bevorderen. Om chaos, onvrede, agressie en onverdraagzaamheid te transformeren naar rust, vrede en vooral Liefde.
In de live programma’s is de interactie met de luisteraars en de mensen op de chat voor mij heel belangrijk. Het inspireert me, motiveert en maakt het thema levendig. Dat is het mooie van internet radio, je doet helemaal mee, tenminste als je dat wilt.

Mijn blogs

Ik heb in de loop der jaren zoveel blogs geschreven, momenteel zijn dat er 381, dat wanneer je Googled op de naam ‘Daisha de Wijs’ en het onderwerp waar je belangstelling voor hebt dat je dan grote kans hebt om op een van mijn blogs terecht te komen. Ik heb over zoveel onderwerpen geschreven dat er bijna altijd wel een match is!

Op dit moment zijn er in 2,5 jaar tijd 1.718.965 mensen op mijn site geweest.
Gemiddeld zo’n 57.199 lezers per maand.
Ooit waren er op één dag 7.317 lezers.
Gigantische aantallen, maar het gaat nog verder:

Top tien van mijn blogs zijnaantal keer gelezen:
Herkenning Zielsverwant53.176
Hoe een dierbare overledene signalen geeft !41.589
Voorspelling 2016 én voor de komende vier decennia !38.175
Boodschappen van dierbare overledenen 32.149
Als je het leven niet meer aan kunt…24.593
Vanuit welke dimensie leef jij ?18.906
Contact met een Overleden Dierbare is heel bijzonder!16.394
Dit verklappen je vingers over je sexleven16.228
Hoe weet je of je een oude Ziel hebt?16.151
Contact met overleden dierbaren15.335
Aan de gratis cursussen hebben dit aantal mensen meegedaan:
Alles over de chakra’s82.268
Onzichtbare verbintenissen80.409
Keukentafel Psychologie50.924
Gratis Cursus Tarot56.750
Korte cursus Pendelen10.023
I Tjing1.880

Zo zijn de blogs over Hoog gevoeligheid; Alles over Zielen, over de Liefde, de verschillende karakters in de diverse decennia, etc. etc. eveneens vele duizenden malen gelezen. Ten opzichte van 2012  https://www.daishadewijs.nl/hartelijk-bedankt/ een gigantische toename.

Hartelijk Bedankt!

Hartelijk bedankt voor heel veel:

  • Dat je elke week weer mijn blog leest
  • Dat Radio Merlijn op 15 augustus a.s. tien jaar bestaat, dankzij jullie, de luisteraars
  • Dat aan de gratis cursussen en opleiding zo veelvuldig wordt deelgenomen
  • Dat ik nog steeds de kennis en wijsheid die ik heb aan je mag overdragen
  • … en dat al meer dan veertig jaar!

Lieve groet,
Daisha

Heb je hier een vraag over? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates.
Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

 

 

 

Gewijzigd op 19/07/2018

Reageren is niet mogelijk.