Generaties die elkaar begrijpen

 

opvoeding

Wat zou het een rust in huis geven als de verschillende generaties elkaar zouden begrijpen. Hoe komt het dat dat meestal niet het geval is? Dit is deel drie van de serie: Je Ziel kiest een bepaalde periode om in geboren te worden. Ik ben gebleven bij de jaren 60. Nog even een korte terugblik en dan door naar de jaren 70 en verder. Om het uiteindelijk af te ronden met: Welke generaties kunnen elkaar het beste begrijpen? Belangrijk bij de opvoeding, bij studie, op het werk en in de dagelijkse omgang. We willen allemaal ‘Vrede op Aarde’, dat bereiken we als we de ander in ieder geval een beetje kunnen begrijpen.

In dit derde deel ‘Opvoeding’ kun je luisteren naar: Een kleine terugblik op voorgaande decennia, dan uitleg over welke eigenschappen en kwaliteiten de mensen die in de periode 1970 tot en met 2010 zijn geboren hebben meegekregen om straks als volwassene in de maatschappij te kunnen functioneren. Plus uitleg welke generaties het beste met elkaar overweg kunnen.

Mocht je de andere delen hebben gemist, geen probleem ieder deel staat ook op zich. Bovendien kun je ze nog beluisteren, kijk hieronder. Ben je benieuwd naar waarom je ouders en/of je grootouders voor een bepaalde periode hebben gekozen om op deze aarde te komen, kijk dan bij:

  • Je Ziel kiest bewust! Dit gaat over de mensen die geboren zijn in de jaren 1890 tot en met 1939
  • Je Ziel kiest de Generatie! Even een korte samenvatting van de voorgaande jaren met nieuwe informatie. Daarna over de mensen die geboren zijn in de jaren 1940 tot en met 1969.

Luister hier naar het derde deel.

Elke zaterdag, zondag en dinsdag kun je gratis naar door mij verzorgde en gepresenteerde programma’s luisteren via www.radiomerlijn.nl  En de hele week bij Uitzending gemist!
Verhelderende programma’s welke je elke keer weer nieuwe inzichten bieden, zodat je leven gemakkelijker en vreugdevoller wordt.

Lieve groet,
Daisha

Gewijzigd op 05/03/2019

Reageren is niet mogelijk.