85% van de mannen durft niet

 

85% van de mannen durft niet…
Wat durft 85% van de mannen niet? Zich open te stellen voor een samenzijn met Zielsverwanten. Een bijeenkomst waarbij je inzichten krijgt hoe je je dagelijkse leven en je denken luchtiger kunt maken. Zijn deze mannen dan zo serieus? Nee, dat niet, maar veronderstel dat iemand dwars door je heen kijkt. Want weet je, Daisha is helderziend. Kom op man, je hebt toch niets te verbergen!
De laatste keer waren op de twintig dames slechts vier heren. Een paar jaar geleden was dat nog half om half. Is de crisis toegeslagen? Heeft deze je de moed ontnomen om wat dieper in het leven te duiken? Of is er een transformatie gaande? De vrouw op pad, de man thuis bij het aanrecht? Het lijkt me dat het feminisme nimmer bedoeld is om de man ‘achter de schermen’ te laten verdwijnen. Volgens mij ging het om gelijkheid.

De laatste keer dacht ik toen ik vier mannen zag bij Satsang: Zo die durven! Maar tegelijkertijd realiseerde ik me dat dat toch van de zotte is. Hoe zo durven? Ik laat je volkomen met rust als je dat wilt. Of wil je dat juist niet en wil je  aandacht? Ook helemaal prima. Je kunt tijdens Satsang zeggen wat je wilt, je hoort er helemaal bij. Cor zei de laatste keer: ‘Heerlijk om door zoveel vrouwen omringd te zijn, echt genieten!’
Ik heb nu een paar dagen zitten bedenken wat het toch kan zijn dat mannen tegenwoordig afhaken. Helaas, ik kan niets essentieels vinden.

Iedere maand is er Satsang, ook komende zondag 10 juni 2012. Het thema is: ‘Hart en Ziel’. Oei, wat een gevaarlijk thema. Echt een thema voor moedige mannen! En weet je wat, omdat het gauw Vaderdag is, krijg je van mij een cadeau! Een cadeau recht uit mijn Hart en Ziel! Kijk hier voor meer informatie over Satsang.

Je bent van harte welkom!
Lieve groet,
Daisha 

 

Gewijzigd op 01/01/2017

Reageren is niet mogelijk.