Persoonlijke en zakelijke consulten

In mijn consulten geef ik advies voor zowel persoonlijke als bedrijfsmatige problemen. Tijdens een consult gebruik ik mijn helderziende gaven, kennis en uitgebreide levenservaring om de problemen te analyseren en concrete adviezen te geven.

Consulten zijn mogelijk in de praktijk, maar ook telefonisch wanneer je ver weg woont of niet kunt reizen.

Direct een afspraak maken?
Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Mijn werkwijze

Al meer dan veertig jaar geef ik consulten aan honderden cliënten per jaar. Ik kan mij via een geboortedatum of een foto afstemmen op de Ziel van een persoon, dier of zelfs een onderneming. De geboortedatum is een sleutel die als het ware een deur opent. De geboortedatum heeft niets te maken met astrologie, numerologie of soortgelijke methoden.

Doordat ik mij afstem op jouw essentie, je Ziel, ‘zie’ ik heel veel informatie over jou en je leven. Bijvoorbeeld je kwaliteiten, je levensmissie, terugkerende patronen in je leven, je verleden en toekomst en de familie waar je uit voort komt. Al deze informatie zie ik als een soort film voorbij komen en hieruit filter ik de onderwerpen die belangrijk zijn in je huidige levensfase. Omdat ik al deze informatie zie, kan ik je adviezen geven die erg to-the-point zijn. Adviezen die passen bij je persoonlijkheid en mogelijkheden in je huidige levensfase.

Direct een afspraak maken? Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Bedrijven

Door mijn fiscale en financiële kennis en ervaring ben ik in staat om in korte tijd de essentie van een probleem te doorgronden. Ik zie nieuwe kansen en mogelijkheden, waardoor de onderneming verder kan groeien en de effectief verder ontwikkelen. Door mijn helderziende gaven, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring als ondernemer, kan ik snel de kern van de problemen analyseren. Ook zie ik met welke interventies u de knelpunten snel en doeltreffend kunt oplossen. Dit betekent voor u geen langdurige consultancy of projecten, maar helder advies waarmee u direct de juiste stappen kunt ondernemen!

Individuele Begeleiding voor Bedrijven

In een individueel consult analyseer ik eerst de situatie, zodat ik de beste strategie zie om op dit moment verder te gaan. Zie welk potentieel van de onderneming nog onbenut is. Vervolgens adviseer ik hoe u dit potentieel in de praktijk kunt benutten. Een onderneming net zo sterk is als de som van haar werknemers. Daarom adviseer ik hoe u het maximale potentieel uit uw personeel kunt benutten.

In de meeste gevallen is één consult van een uur voldoende om zelf weer verder te kunnen. De gesprekken zijn krachtig, de effecten zijn nog lang daarna merkbaar!

Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Begeleiding en advies voor particulieren

In de meeste gevallen is één consult van een uur voldoende om zelf weer verder te kunnen. In je eigen tempo en op je eigen wijze. De gesprekken zijn krachtig en je zult de helende werking nog lang daarna ervaren. Ik ben in staat om jouw onbewuste, het bewuste en het bovenbewuste te zien. Door vanuit deze kennis te werken kan ik je bevrijden van inaccurate ideeën over jezelf. Ik herinner je aan wie je werkelijk bent!

Ik adviseer en begeleid op gebied van verkoop van woningen, relatieproblemen, vragen over kinderen en opvoeding, het vinden van passend werk en veel meer.

Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Tarieven

  • Advies voor particulieren: heel uur € 100,= incl. 21% btw
  • Advies voor bedrijven: half uur € 80,= incl. 21% BTW, heel uur € 150,= incl. 21% BTW
  • persoonlijk en bedrijfsmatig: heel uur € 130,= incl. 21% btw
    Aandacht voor: het eerste consult is altijd minimaal één uur

Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Telefonisch consult – voor particulieren en bedrijven
Kunt u niet persoonlijk komen en heeft u advies nodig? Maak dan een afspraak voor een telefonisch consult op een tijdstip dat u uitkomt. Prijs voor een consult:

  • Advies voor particulieren: half uur € 60,= incl. 21% BTW, heel uur € 110,= incl. 21% BTW
  • Advies voor bedrijven: half uur € 85,= incl. 21% BTW, heel uur € 160,= incl. 21% BTW
  • persoonlijk en bedrijfsmatig: heel uur € 140,= incl. 21% BTW
    Aandacht voor: het eerste consult is altijd minimaal één uur

Gaarne een afspraak maken via: telefoon 0575 – 50 2264 (tussen 9.00-17.00 uur)

pinnenU kunt betalen met uw pinpas. Telefonische consulten kunt u betalen via IDEAL of bankoverschrijving.

Referenties? Kijk op mijn Linkedin profiel