persoonlijke en zakelijke consulten

De consulten zijn voor zowel persoonlijke als bedrijfsmatige problemen. Dit kan bestaan uit het analyseren ervan, even in de toekomst kijken en het aanreiken van een oplossing.

Consulten zijn ook telefonisch mogelijk.

Direct een afspraak maken?
Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Mijn werkwijze

Al meer dan veertig jaar geef ik aan honderden cliënten per jaar consulten. En trek overvolle zalen als ik ergens een training of workshop geef. Ik kan aan de hand van je geboortedatum of een foto – ook die van een onbekende – iemands karaktereigenschappen feilloos vaststellen. De geboortedatum is een sleutel die als het ware een deur opent en heeft niets te maken met astrologie, numerologie of dergelijke methoden.

Doordat ik mij afstem op jouw essentie, je Ziel, kan ik – zonder je eerder ontmoet of gesproken te hebben – je karakter, je kwaliteiten en mogelijkheden zien. Ook welke rode draad door je leven loopt, je angsten en drempels, belangrijke momenten ofwel bepalende momenten voor het functioneren in het heden uit het verleden en de ‘energie’ die er nu is. Ik reik je een oplossing voor je problemen aan door je een andere kijk op je leven en je omstandigheden te geven. Deze nieuwe visie zal je leven verlichten. In de praktijk merk ik dat toehoorders vrijwel altijd hun eigen problemen herkennen in wat er wordt verteld. Ze zijn ook erg gebaat bij de adviezen en inzichten die ik geef. Doordat ik je karakter en je achtergrond zie, kan ik advies geven dat helemaal past bij jouw persoonlijkheid en mogelijkheden.

Direct een afspraak maken? Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Bedrijven

Door mijn fiscale en financiële kennis en ervaring ben ik in staat – in korte tijd – de essentie van het probleem te doorgronden. Nieuwe wegen worden zichtbaar gemaakt, waardoor de groei en de effectiviteit van de onderneming zich kan ontwikkelen. Door mijn helderziende gaven, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring als ondernemer, kan ik snel de kern van de problemen analyseren. Ook zie ik met welke interventies u de knelpunten snel en doeltreffend kunt oplossen. Dit betekent voor u geen langdurige consultancy of projecten, maar helder advies waarmee u direct de juiste stappen voorwaarts kunt zetten!

Individuele Begeleiding voor Bedrijven

In een individueel gesprek analyseer ik eerst de situatie, zodat ik de beste strategie zie om op dit moment verder te gaan. Ik bied inzicht in benut en nog onbenut potentieel. En adviseer hoe u dit potentieel in de praktijk kunt gebruiken. Bovendien adviseer ik hoe u leiding kunt geven aan de organisatie waarbij ruimte is voor de ontwikkeling van ieder. Alsmede hoe u de medewerkers blijvend enthousiast maakt én houdt voor de strategie van de onderneming. De individuele begeleiding helpt om verborgen kwaliteiten en mogelijkheden aan te boren, zowel van uzelf en uw onderneming.

Samenwerking, Teambuilding voor Bedrijven

Een goede onderlinge samenwerking vereist begrip, respect en waardering naar elkaar. Door allerlei interne en/of externe omstandigheden kan dat vervagen. Het is vanzelfsprekend dat een harmonieuze samenwerking betere resultaten geeft dan als er een geïrriteerde situatie is ontstaan. Mijn onconventionele wijze van begeleiden helpt de onderlinge ‘blinde vlekken’ in de relatie tot de ander ontdekken. In een zeer korte tijd breng ik de deelnemers op een speciale wijze in verbinding met elkaar. Zodat begrip, respect en waardering weer blijvend aanwezig is.

Vaak is één consult voldoende om zelf weer verder te kunnen. De gesprekken zijn krachtig, de effecten zijn nog lang daarna merkbaar!

Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Begeleiding en advies voor particulieren

Vaak is één consult van een uur voldoende om zelf weer verder te kunnen. In je eigen tempo en op je eigen wijze. De gesprekken zijn krachtig, de helende werking zul je nog lang daarna ervaren. Ik ben in staat het onbewuste, het bewuste en het bovenbewuste te doorgronden. Door van hieruit te werken kan ik je bevrijden van inaccurate ideeën over jezelf. Ik herinner je aan wie je werkelijk bent!

Ik adviseer en begeleid op gebied van verkoop van woningen, relatieproblemen, vragen over kinderen en opvoeding, vinden van passend werk en veel meer.

Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Tarieven

  • Advies voor particulieren: half uur € 55,= incl. 21% BTW, heel uur € 100,= incl. 21% btw
  • Advies voor bedrijven: half uur € 80,= incl. 21% BTW, heel uur € 150,= incl. 21% BTW
  • persoonlijk en bedrijfsmatig: heel uur € 130,= incl. 21% btw
    Aandacht voor: het eerste consult is altijd minimaal één uur

Bel – tussen 9.00 en 17.00 uur – voor een afspraak naar tel. 0575-502264.

Telefonisch consult – voor particulieren en bedrijven
Kunt u niet persoonlijk komen en heeft u advies nodig? Maak dan een afspraak voor een telefonisch consult op een tijdstip dat u uitkomt. Prijs voor een consult:

  • Advies voor particulieren: half uur € 60,= incl. 21% BTW, heel uur € 110,= incl. 21% BTW
  • Advies voor bedrijven: half uur € 85,= incl. 21% BTW, heel uur € 160,= incl. 21% BTW
  • persoonlijk en bedrijfsmatig: heel uur € 140,= incl. 21% BTW
    Aandacht voor: het eerste consult is altijd minimaal één uur

Gaarne een afspraak maken via: telefoon 0575 – 50 2264 (tussen 9.00-17.00 uur)

pinnenU kunt betalen met uw pinpas. Telefonische consulten kunt u betalen via IDEAL of bankoverschrijving.

Referenties? Kijk op mijn Linkedin profiel