Advisering, begeleiding en training is wat ik al meer dan veertig jaar doe. Zowel op sociaal, geestelijk en financieel gebied. Een allround adviseur, deskundig in het op gang brengen van onderlinge communicatie, in bemiddeling bij conflicten en vele andere aspecten. Ik gebruik daarbij mijn uitgebreide kennis en ervaring op vele gebieden, alsmede mijn  helderziende gave. Hierdoor hebben velen baat gehad van mijn adviezen en begeleiding. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Geboren op 28 juni 1947, in een ondernemersgezin. Ik kreeg daardoor al in mijn vroege jeugd te maken met allerlei zakelijke en maatschappelijke consequenties van bedrijfsvoering en personeel. Na een korte carrière op de Octrooiafdeling van de toenmalige AKU (thans AKZO), keerde ik terug naar het bedrijfsleven en had op 19-jarige leeftijd de leiding over twee supermarkten.

Ik continueerde vijf jaar later mijn loopbaan als belastingconsulent. Op 27-jarige leeftijd startte ik mijn eigen fiscaal- en financieel adviesbureau. Twee jaar later startte ik daarnaast een financierings- en assurantiekantoor.
Als echtgenote van de commandant organiseerde ik eind jaren zeventig activiteiten voor de officiersvrouwen van de Vliegbasis Soesterberg. Resulterend in goed lopende sociale en netwerkactiviteiten ten behoeve van de echtgenoten van aldaar gelegerde Nederlandse en Amerikaanse officieren.

Begin jaren tachtig ontwikkelde ik een begeleidingsmethode waardoor veel bedrijven van een dreigend faillissement gered konden worden. Diverse banken hebben toen van mijn diensten gebruik gemaakt. De begeleiding was op zowel organisatorisch, als financieel, als persoonlijk gebied. Door deze zelf ontwikkelde methode toe te passen lukte het om 90% van de bedrijven te begeleiden naar gezonde organisaties.
Meer dan vijfentwintig jaar lang heb ik bij diverse beroepsverenigingen bestuurlijke functies bekleed en was ik lid van belangrijke commissies.

Ik bracht al vroeg in de praktijk dat spiritualiteit en zakendoen heel goed samengaan. In 1987 startte ik diverse opleidingen ter ontwikkeling van de bewustwording van de mens. De belangstelling voor deze opleidingen was zo groot dat ik in 1989 mijn assurantiekantoor verkocht, korte tijd later gevolgd door het financieringskantoor. Het fiscaal adviesbureau is in 2002 overgedragen.

Eigenaar van en Leraar aan de Wellenberg Academie. Mede-eigenaar, programmamaker en organisator van internet radiozender Radio Merlijn. Mijn boek ‘Stilte… geboren in stilte’ kunt u bestellen en informatie over vinden via www.stilte.nu
Nog meer informatie over mij is te vinden op https://wellenberg.nl/consulten/daisha-de-wijs/

Wilt u een persoonlijk en/of zakelijk advies, zie daartoe de tarieven.
Voor het volgen van mijn radioprogramma’s of het begeleiden en ontwerpen van tv en radioprogramma’s zie: www.radiomerlijn.nl
Assessment, crisis bestrijding, het goede moment bepalen voor aan- en/of verkoop, begeleiding in relatieproblemen of anders, workshops, en meer: bel naar 0575-502264 of mail info@wellenberg.nl