Akasha en Littekens in je Ziel

AkashaAkasha, een uniek kosmisch bewustzijn!

Mystici en wijzen vertellen al eeuwenlang over dit unieke bewustzijn: Akasha. Het is de oorsprong van onze werkelijkheid en is tevens een kosmisch geheugen waar alle gebeurtenissen in zijn opgeslagen. Het bevat informatie uit ons verleden, heden en toekomst. Deze informatie kan te allen tijde worden opgeroepen. Recente wetenschappelijke experimenten hebben het bestaan van de Akasha aangetoond.
De Akasha Kronieken, ook wel de Wereldziel genoemd, is ons collectieve bewustzijn. Alles dat ooit gedaan, gedacht of is gezegd, wordt vastgelegd en de informatie blijft voor eeuwig opgeslagen in de aura van de aarde. Akasha Kronieken zijn als het ware de DvD’s, inclusief geluid, met al onze gegevens uit ons huidige, maar ook uit alle vorige levens. Je kunt jezelf en anderen met alles ‘erop en eraan’ zien. Al je gedachten en belevenissen, in jouw aura en die van de aarde, zijn vanaf het begin van het ontstaan tot in de verre toekomst opgeslagen.

Wanneer je gevoelig bent

Niets gaat er verloren. Kijk maar eens hoeveel kennis er in het verleden keer op keer werd vernietigd. Vele grote bibliotheken zijn  in het verleden in vlammen op gegaan. Maar iedere keer wordt deze kennis opnieuw ontdekt door de mensen. Omdat de bron van deze kennis niet materieel is en altijd blijft bestaan. Iedereen heeft toegang tot deze kennis. In ons onderbewuste werken we er ongemerkt vaak mee. Bijvoorbeeld: het klikt of het klikt niet met iemand die je tegenkomt. Je bent je meestal niet bewust van al die beschikbare informatie. En dat is maar goed ook, want anders worden we de hele dag alleen maar afgeleid door de vele prikkels, energie- en informatiestromen die wij binnen krijgen. Bovendien zou je met al je traumatische ervaringen van alle vorige levens in dit leven moeten (be)leven!
Wanneer je gevoelig bent, zijn je zintuigen sterker ontwikkeld. En dan kan het niet anders dan dat je ervaring hebt met de Akasha Kronieken. De kinderen die de laatste decennia zijn geboren zijn gevoeliger dan bijvoorbeeld kinderen van 60 jaar geleden.

de Paddentrek

Welke ervaring kun je er mee hebben? Je loopt ergens en ineens schrik je omdat je iets voelt. Je kijkt en ziet niets. Op die plek zal beslist ooit iets hebben gestaan, de energie is er nog steeds. Wanneer een muur, een gebouw, een deur of wat dan ook jarenlang ergens heeft gestaan, dan blijft de energie ervan altijd bestaan. Doordat je niets ziet, kan het je onzeker maken, want je voelde duidelijk iets.

Toen ik in Huissen woonde hadden we ieder voorjaar de paddentrek door het huis. Tientallen padden gingen dan door de voordeur, via de gang, de woonkamer en dan door de schuifdeuren weer naar buiten. Ooit moet dat hun natuurlijke trek door het weiland zijn geweest, van de ene naar de andere sloot.

Continu beschikbaar voor iedereen!

In mijn consulten, Satsang, workshops of opleidingen maak ik verbinding met jouw Ziel. Hierin is alle informatie van jouw Akasha Kroniek opgeslagen.Alles dat je vastpakt of waar je naar kijkt, beïnvloed je met jouw energie. Vandaar dat het door gevoelige mensen gevoeld of gezien wordt. Sommige mensen zijn zo gevoelig dat dit ‘weten’ continu in hen aanwezig is. Ze horen stemmen, zien dingen die er niet zijn, maar wel geweest zijn of nog moeten komen. Soms worden ze opgenomen in een psychiatrische inrichting en krijgen medicijnen waardoor min of meer hun bewuste wordt verdoofd.

De energie die in de Akaska kronieken is opgeslagen is continu beschikbaar, voor iedereen. De aura van mensen, dieren en voorwerpen nemen automatisch energieën met informatie op, het wordt dan in het Akasha geheugen opgeslagen. Zo kan het zijn dat als iemand zich op je afstemt precies de zinnen kan zeggen die jij bijvoorbeeld de vorige dag nog tegen iemand hebt gezegd.

Vorige levens

In mijn consulten, Satsang, workshops of opleidingen maak ik verbinding met jouw Ziel. Hierin is alle informatie van jouw Akasha Kroniek opgeslagen. Daardoor heb ik verbinding met de gegevens van je huidige en vorige levens. Hoe meer tijd ik krijg om me met jou in verbinding te treden, hoe meer ik kan zien.
Ik vraag daarvoor je geboortedatum, de startdatum van je bedrijf, een belangrijke bespreking of van iets waarover je een vraag hebt. Soms denkt men dan dat ik astrologie of numerologie gebruik. Nee, het is voor mij de code om te gaan kijken. Een sleutel om de deur naar jouw Ziel of die van het bedrijf, of iets anders, te openen. IT’ers kunnen zich dit principe wat makkelijker voorstellen, omdat het lijkt op een harde schijf waar ieder stukje informatie een eigen ‘adres’ heeft. Het nummer van het adres is nodig om de juiste plek te vinden waar de informatie staat.

Zenuwachtig? Geen probleem!

Ik kijk waar de ‘sleutels’ in jouw leven liggen om nu weer verder te kunnen gaan. In ieders leven is in essentie wel een soortgelijke situatie geweest. Een situatie waar je weer uit bent gekomen. Samen bespreken we hoe jij het op de jouw eigen en natuurlijke manier kunt oplossen. Verder kijk ik naar je vorige leven(s) om te zien of er ‘drempels’ zijn meegenomen, ofwel littekens in je Ziel. Alleen datgene dat NU belangrijk is, kijk ik naar. En als je weggaat, gaat jouw ‘film’ weer in het archief. Daarmee verdwijnt ook alle informatie die ik over je heb gezien en verteld in mijzelf. Zou je mij een dag later vragen wat ik heb verteld dan weet ik het niet meer. Gelukkig heeft bijna iedereen tegenwoordig een smartphone of voicerecorder waarmee het consult kan worden opgenomen.
Wanneer iemand zenuwachtig is of als iemand iets vraagt over iemand anders en die persoon vindt het moeilijk om zijn hart te openen, ga ik een gesprek met zijn of haar Ziel aan. Krijg ik geen toestemming, wat heel zelden voorkomt, dan kijk ik niet verder.

Het ver in de tijd terug kijken kan nuttig zijn om er achter te komen waarom je een hevige angst voor iets hebt. Of waarom je telkens in hetzelfde probleem terechtkomt. Hierdoor wordt de oorzaak van het probleem achterhaalt, zodat je het kunt oplossen.

De sterkste Ziel zit vol littekens!

Kahlil Gibran zei eens: ‘De sterkste Ziel zit vaak vol littekens. Uit veel moeten lijden en daardoor vele littekens opgelopen, komt de sterkste Ziel voort.’ Ieder mens heeft een of meerdere littekens op zijn Ziel. Meegenomen uit vorige levens en/of in dit leven opgelopen. De oorzaken zijn heel divers, traumatische gebeurtenissen die onuitwisbaar zijn. Indien je ze hebt meegenomen uit vorige levens, ben je terug gekomen om ze in dit leven te overstijgen. De littekens te laten vervagen, zodat je ze niet mee hoeft te nemen naar een volgend leven.

Lieve groet,
Daisha

Gewijzigd op 26/09/2019

2 Responses to “Akasha en Littekens in je Ziel”

 1. Yvonne van Dalen

  Beste Daisha,
  Mijn partner is manisch depressief en heeft ook nog eens een hersenbloeding gekregen in 2011. Hij moet veel medicatie gebruiken en krijgt hier steeds meer moeite mee. Na de hersenbloeding is hij bovendien in een rapid cycling cyclus terecht gekomen en hij kan dit niet handlen. Er is weinig kwaliteit van leven. Hij beseft dat de reguliere psychiatrie niets voor hem kan betekenen maar als wetenschapper heeft hij weinig op met “alternatieve therapieën”. Kunt u ons een aanwijzing geven of zeggen waar we u kunnen bereiken voor een consult en wat de kosten daarvan zijn? Hij zit altijd erg met het thema “schuld” in zijn maag, met “zonde”(hoewel hij niet echt religieus is) en heeft een erg laag zelfbeeld. met vriendelijke groet, Yvonne van Dalen (yibvandalen@hotmail.com), Nijmegen

  • Daisha de Wijs

   Hallo Yvonne,
   sorry voor de late reactie. Soms zijn er zoveel berichten dat er mij iets ontglipt.
   In het programma ‘Gezondheid’ besteed ik regelmatig aandacht aan depressiviteit. Op zaterdag 12 april a.s. ook weer.
   Het programma is te beluisteren via internet Radio Merlijn http://www.radiomerlijn.nl Het begint om 20.00 uur, maar je kunt het de hele week nog terug luisteren via ‘Gemist’.

   Wellicht kan ik wat voor je man betekenen. Om het oordelen naar hemzelf toe in een ander (positief) daglicht te plaatsen. Alles dat negatief is, heeft ook een positieve kant.
   De kosten van een consult staan op deze site. https://www.daishadewijs.nl en dan bij consulten.
   Indien je een afspraak wilt maken, kun je dat het beste telefonisch doen 0575-502264. Dan kunnen we de agenda’s naast elkaar leggen.

   Veel sterkte!
   Hartegroet,
   Daisha

Reageren is niet mogelijk.