Over Daisha de Wijs

 

Ik ben Daisha de Wijs, ook bekend als Daisha Bol. Ik ben helderziend adviseur. Met mijn vooruitziende blik kan ik je adviseren bij ieder persoonlijk en/of zakelijk probleem. Daarbij wordt eveneens mijn deskundigheid ingezet als: psychotherapeut, belastingconsulent, financieel adviseur en coach. In een gesprek van een uur kan ik je oplossingen bieden, en nieuwe mogelijkheden laten ontdekken in jezelf. Je kunt na dit gesprek weer op eigen kracht verder. Hiervoor is meestal maar één consult nodig!

Advisering, begeleiding en training is wat ik al meer dan veertig jaar doe. Zowel op sociaal, therapeutisch, geestelijk en financieel gebied. Een allround adviseur, deskundig in het op gang brengen van onderlinge communicatie, in bemiddeling bij conflicten en vele andere aspecten. Ik gebruik daarbij mijn uitgebreide kennis en ervaring op vele gebieden, alsmede mijn  helderziende gave. Hierdoor hebben velen baat gehad van mijn adviezen en begeleiding. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Begin jaren tachtig ontwikkelde ik een begeleidingsmethode waardoor veel bedrijven van een dreigend faillissement gered konden worden. Diverse banken hebben toen van mijn diensten gebruik gemaakt. De begeleiding was op zowel organisatorisch, als financieel, als persoonlijk gebied. Door deze zelf ontwikkelde methode toe te passen lukte het om 90% van de bedrijven te begeleiden naar gezonde organisaties. In de huidige crisis is deze methode van groot belang voor organisaties die gezond willen worden of blijven.

Eigenaar van en Leraar aan de Wellenberg Academie. Mede-eigenaar, programmamaker en organisator van internet radiozender Radio Merlijn. Mijn boek ‘Stilte… geboren in stilte’ kunt u bestellen en informatie over vinden via www.stilte.nu
Nog meer informatie over mij is te vinden op www.daishadewijs.nl

Wilt u een persoonlijk en/of zakelijk advies, zie daartoe de tarieven op www.wellenberg.nl
Voor het volgen van mijn radioprogramma’s of het begeleiden en ontwerpen van tv en radioprogramma’s zie: www.radiomerlijn.nl
Assessment, crisis bestrijding, het goede moment bepalen voor aan- en/of verkoop, begeleiding in relatieproblemen of anders, lezingen, workshops, en meer: bel naar 0575-502264 of mail info@wellenberg.nl

[skype-status use_voicemail=”off”]

Gewijzigd op 28/03/2012

One Response to “Over Daisha de Wijs”

 1. Daisha

  Hallo Rob,

  je vraag is niet in een paar zinnen te beantwoorden. Vandaar dat ik dat morgenavond – zondag 11 november 2012 – doe in het programma ‘Zielentaal’. Dit programma kun je beluisteren via http://www.radiomerlijn.nl (een internet radiozender, dus via de computer). Het begint om 21.00 uur, mocht je niet kunnen dan kun je het nog deze week beluisteren via Uitzending Gemist.
  Zou je je geboortedatum aan mij willen mailen – daisha@radiomerlijn.nl – dan kan ik me nog beter op je afstemmen.

  Tot morgenavond!
  Hartegroet,
  Daisha

Reageren is niet mogelijk.