de Snelheid van Helende Energie en/of Gedachten

Afgelopen dinsdag 14 juli 2015 was een historische dag. Een dag dat de geschiedenis in zal gaan als een ommekeer in de kennis van onze aarde. Wat was er aan de hand? De New Horizons, een kleine ruimtesonde zo groot als een piano, bereikte na een reis van negen jaar de dwergplaneet Pluto. In die negen jaar werd er een afstand van 4.300.000.000 km afgelegd. De New Horizons deed er slechts iets meer dan één uur over om vanaf die enorme afstand, 4,3 miljard km, beelden van Pluto naar de aarde te zenden. Voor wetenschappers een belangrijke ommekeer, deze kunnen nu naar aanleiding van de beelden wellicht ontdekken hoe de aarde is ontstaan. (Knap van deze wetenschappers dat ze wisten dat wanneer ze de lancering in januari 2006 niet zouden doen, het dan in 200 jaar niet meer mogelijk zou zijn. En dat maken wij zomaar mee!)

Het kon echt niet meer…

Voor mensen die met energie werken een sensationele dag, omdat de snelheid van energie hiermee kan worden aangetoond. En wie werkt er nu niet met energie? Gedachten zijn energie, je Ziel is energie, visualiseren kan alleen maar met energie, wij zelf zijn een en al energie!

snelheid vanJarenlang ben ik ieder jaar twee keer per jaar een maand naar Thailand geweest. Ik had daar een heerlijk appartement. Aan de ene kant uitzicht op de zee, aan de andere kant was de jungle. Elke morgen en avond zag ik heel dichtbij moeder-olifanten met hun kleintjes in de bossen gulzig eten van de verse bladeren. Een geweldige tijd, totdat er steeds meer werd gebouwd en de luchtvervuiling te erg werd. Met pijn in mijn hart heb ik ‘mijn thuis’ in 2012 verkocht. Het kon echt niet meer, door mijn longproblemen kon ik daar niet meer naar buiten.

Helende energie wordt niet belemmerd door afstand

In de jaren 1984 tot en met 2006 behandelde ik mensen met krachtige helende energie. Mensen die in een rolstoel zaten, konden weer lopen. Migraine, epilepsie, hernia, reuma en andere ziekten werden of genezen of de pijn verminderde en werd draagbaar. Ik verbaasde me elke keer weer over de mooie resultaten. Nog steeds zijn de door mij behandelde mensen dankbaar voor het feit dat hun leven daardoor positief veranderde. Ik stopte in 2006 met de behandelingen omdat mijn leeftijd mee ging spelen en het voor mij lichamelijk te zwaar werd.

Begin jaren negentig was ik voor een maand in Thailand. Een man belde mij in paniek op. Hij had van iemand gehoord dat ik ook hernia kon behandelen. De paniek was dat zijn partner een zodanige hernia aanval had, dat hij én vreselijke pijn had én totaal niets meer kon. De pijn was ondraaglijk en de persoon gilde het uit. Dat was de eerste keer dat ik iemand op zo’n afstand behandelde. Ik sprak een tijdstip af, zodat de ander zich op mij kon afstemmen. Het resultaat? Na twee behandelingen in twee dagen was de persoon genezen van de hernia. Vanaf dat moment wist ik, ik kan ook als ik in Thailand ben de behandelingen gewoon door laten gaan. Men ging dan op het afgesproken tijdstip klaar zitten of liggen en ik behandelde de persoon alsof deze bij mij was. De ander ervaarde het alsof ik bij hem of haar in dezelfde ruimte was en voelde zelfs mijn handen over hun lichaam gaan.

Het bewijs is geleverd

De jarenlange resultaten, bij diverse mensen, bewezen dat helende energie of helende gedachten niet belemmerd worden door afstand. Maar ja, hoe is dat wetenschappelijk te bewijzen?

Het wetenschappelijk bewijs is nu door de New Horizons geleverd. Een klein gewicht aan materie, namelijk 585 kg, doet er negen jaar over om 4,3 miljard kilometer af te leggen. De eerste foto van Pluto, die op 77.000 km werd genomen, kwam in iets meer dan een uur naar de aarde! Dus een beeld legt in ongeveer een uur de afstand van 4,3 miljard km af, terwijl een klein gewicht aan materie daar negen jaar over doet!
Je begrijpt dat energie dat naar de andere kant van de aarde wordt gestuurd in enkele seconden daar zal zijn, hooguit in een paar minuten. Iedereen weet: een batterij levert energie. Men heeft getracht om het verschil in gewicht te meten tussen een volle en lege batterij. Het bleek niet te meten te zijn, zo weinig verschil is er. Ofwel energie weegt niets of bijna niets.

Zo deed een Amerikaanse arts, Dr. Duncan MacDougall, in het begin van de 20e eeuw onderzoek naar het gewicht van de ziel. Hij wilde graag weten of deze daadwerkelijk bij het overlijden het lichaam verlaat. En ontwierp een bed dat een soort weegschaal was. Degene die erop lag, kon continue worden gewogen. Terminale patiënten werden voor, tijdens en na hun overlijden gewogen. Opvallend was dat wanneer de Ziel het lichaam verliet alle patiënten ongeveer 21 gram lichter waren.

snelheidEnergie komt rechtstreeks naar waar het op gericht is!

Onze Ziel is energie, liefdevolle energie, en weegt zo weinig dat het niet door zwaartekracht wordt belemmerd om rond de wereld te reizen. Vandaag zag ik een witte vlinder, die moeiteloos tegen de harde wind in vloog. Deze vlinder zal rond de twintig gram hebben gewogen, net zoveel als de Ziel. Dus ook onze Ziel zal zich niet door storm of tegenwind laten weer houden om contact te maken met een andere Ziel. Een opgeblazen luchtballon weegt zwaarder dan een lege en toch gaat deze hoog de lucht in!
Het gewicht van een gedachte is nog nooit gewogen. Of men heeft het geprobeerd en men kon het niet wegen omdat het waarschijnlijk niets weegt. Gedachten zijn energie, ze zullen dus nog vlugger rond de aarde kunnen gaan.

Wat een vreugdevolle wetenschap! Wanneer we liefde sturen naar iemand, dan maakt het niet uit waar de persoon zich bevindt. De liefdevolle energie zal binnen een paar seconden bij de persoon zijn. En als van hem of haar het hart openstaat, komt het rechtstreeks in het hart. Want dat is ook met energie, het weet altijd de plek te vinden waar het op is gericht. Het bewijs daarvan zijn de foto’s van Pluto die NASA heeft ontvangen, zelfs op zo’n lange afstand!

Natuurlijk zit er ook een ‘pas op’ bij. Negatieve gedachten naar anderen of naar jezelf zullen met dezelfde snelheid jezelf of de ander kunnen ‘vernietigen’. Ik kan me niet voorstellen dat jij daar moedwillig op uit bent. Vandaar: je gedachten zijn een krachtig iets, ga er met wijsheid en liefde mee om!

Lieve groet,
Daisha

P.s.: Elke 1e dinsdag van de maand beantwoord ik vragen in het programma ‘Daisha Live – Vragenuur’. Het begint om 21.00 uur en is te beluisteren via internetzender Radio Merlijn www.radiomerlijn.nl Je kunt het daarna nog de hele week bij ‘Gemist’ beluisteren:
Heb je een vraag? En dat kan over allerlei kwesties gaan, jezelf, je gezin, werk, familie, droom, gezondheid, etc. stuur deze met voornaam en geboortedatum van de betrokken personen uiterlijk op de maandag er voor naar daisha@radiomerlijn.nl  Privacy is verzekerd, ik noem geen naam of geboortedatum in het programma. Op de eerste dinsdag van de maand wordt dan je vraag in het programma beantwoord!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, ook over Keukentafelpsychologie? Hier kun je je abonneren op mijn blogupdates.

 

Gewijzigd op 05/03/2019

One Response to “de Snelheid van Helende Energie en/of Gedachten”

 1. Antoinet Ransijn

  Wat heb je dit mooi verteld en uitgelegd, Daisha. Er zit zo veel liefde in en ook verwondering.
  De energie die in dit schrijven gelegd is, is bij mij binnen gekomen. En bij veel meer mensen, denk ik. En dat gaat ‘zo maar…’, niet belemmerd door afstand, tijd en ruimte of wat dan ook.
  In je schrijven is een bepaalde energie uitgedrukt en uitgezonden; een voorbeeld dus van waar je over schrijft.
  Dank je wel dat je dit (en zoveel meer) deelt.

  Lieve groet,
  Antoinet

Reageren is niet mogelijk.