de Spirit van je Ziel, hoe verder?

Mijn vorige blog ging onder andere over de leeftijd van de Spirit van je Ziel. De Spirit van je Ziel zegt veel over de innerlijke rust of onrust van je. Wanneer de Spirit van je Ziel nog jong is, ook als je een oude Ziel bent, dan is je geest nog jong – zelfs tot op hoge leeftijd. En dan kan het zijn dat je altijd een innerlijke drijfveer in je hebt, ofwel innerlijk nauwelijks rust kent. Dat je altijd een jong mens blijft, soms zelfs een puber, hoe oud je ook bent. Je kon op mijn vorige blog reageren en dat hebben heel veel mensen gedaan!

spirit van de ziel 2Wat heb ik ontzettend leuke reacties mogen ontvangen. Lieve woorden, leuke foto’s, fijne mensen! Geweldig, dat zoveel mensen nieuwsgierig zijn naar hun Zielenleven. Ofwel, geweldig dat zoveel mensen dieper in het leven willen duiken dan het uitsluitend zichtbare. Je had me geen groter plezier kunnen doen!

Hartelijk bedankt voor de aandacht die je aan je mail hebt besteed. De foto’s vind ik heel fijn en zo bijzonder! Doordat ik me afstem op de Ziel – en zoals je weet is de Ziel energie, heeft dus  geen vorm – zie ik nu de mens er omheen. Bij elke foto word ik helemaal blij, zulke mooie mensen!

Beloofd is beloofd!

Ik ontving meer dan 200 aanvragen op mijn vorige blog. Ja ongelooflijk, meer dan tweehonderd mensen zeiden YES! en willen graag de leeftijd van de Spirit van hun Ziel weten. Ik dacht: echt weer iets voor mij om spontaan te zeggen dat je de leeftijd van de Spirit van je Ziel kunt aanvragen. Maar: beloofd is beloofd, iedereen krijgt antwoord! Hoe? Lees maar verder…

Soms denk ik niet na over de consequenties, voor mij is dat écht leven: doen en dan zien hoe het verder gaat. Dus nu zijn er meer dan tweehonderd aanvragen. Wanneer ik me op iemand afstem, gaat dat op deze wijze: ik maak contact met je Ziel, ofwel ik ga er een gesprek mee aan. De meeste Zielen zijn zo open dat ze van enthousiasme een ‘sprongetje’ maken en meteen beginnen te vertellen.

Hele verhalen en films krijg ik te zien. Hoe ze dit leven ervaren, het karakter van de persoon, met welke levensmissie ze naar de aarde zijn gekomen en ook de drempels die meegenomen zijn uit vorige levens. Dit alles gebeurt in hooguit twee minuten, heel kort eigenlijk. Het vertellen duurt langer, want wat ik in twee minuten zie heb ik een kwartier tot twintig minuten voor nodig om te vertellen.spirit van de ziel 1
Nu zou je kunnen denken, ja maar ik hoef alleen maar de leeftijd van mijn Spirit te weten. Maar zo werkt het niet, wanneer ik die vraag aan jouw Ziel stel dan kan het zijn dat andere informatie, soms heel uitgebreid, eerst komt. Zo kan het even duren voordat ik antwoord krijg op mijn vraag.

Is een Ziel altijd bereid om antwoord te geven?

Je ziet op Youtube wel eens filmpjes dat ze een hele periode in 60 seconden voorbij laten gaan. Zoals dit filmpje, een heel leven van 88 jaar in 60 seconden.

Video tonen/verbergen

 

Probeer maar eens na te vertellen wat je in deze ene minuut ziet. Je hebt daar echt even de tijd voor nodig. Zo ook dus bij de vele aanvragen die er zijn gekomen. Tweehonderd keer twee minuten afstemmen betekent acht uur achter elkaar doorgaan. En dat is onmogelijk, onmogelijk omdat de concentratie er niet zolang kan zijn. Daarom ga ik het over de komende weken verdelen.

Ik kreeg de vraag: zijn er ook wel eens Zielen die niet zo open zijn? Jazeker, maar ook dat is geen probleem. Door de Ziel gerust te stellen dat ik alleen maar ‘kijk’ naar de informatie die voor nu van belang is en wat ze zelf prijs wil geven, komt er meteen een opening. Op deze manier ‘zie’ ik en praat ik per week soms met zestig mensen, ofwel Zielen.

Sander, mijn man, en ik wonen in het buitengebied, het lijkt ver weg van de bewoonde wereld. Is het ook wel, onze ‘oprijlaan’ is drie kilometer door de maisvelden. Voordat je bij ons bent zie je drie kilometer lang geen enkel huis, heel bijzonder voor Nederland. Wanneer mensen op consult komen is vaak het eerste dat wordt gevraagd: vind je het niet eenzaam zo afgelegen? Doordat ik met zoveel Zielen wekelijks contact heb, is het juist vaak druk. En moet ik echt dagen in mijn agenda leeglaten om weer even praktisch werk te doen.

Ga maar jezelf na, wanneer je wekelijks met zestig mensen persoonlijke, intense en vaak emotionele gesprekken hebt, ben je blij even gewoon de was of andere aardse dingen te kunnen doen. Ieder die op consult komt of een telefonisch consult heeft, heeft namelijk ook vragen over andere mensen. De persoon die de vragen stelt ‘neemt’ dus vele anderen ‘mee’. En daar bedoel ik mee dat men vragen heeft over andere personen of dat ik zelf andere personen zie die van invloed zijn op hun leven. Vandaar zo’n groot aantal per week.

spirit van je ziel 3Hoe krijg je nu antwoord?

Er zijn mooie vragen binnengekomen, zoals: Hoe kan een Spirit jonger of ouder zijn dan je Ziel? Of de moeder van een klein meisje vraagt: Is dit haar eerste leven op aarde? En: kan ik er niet zelf achter komen wat de leeftijd van mijn Spirit is?
In eerste instantie dacht ik, weet je wat ik ga uitleggen hoe je zelf kunt zien welke leeftijd jouw Spirit heeft. Maar toen kwam ik op zoveel uitzonderingen uit dat dat ook geen optie is.

Wat gaat er nu gebeuren? Ik ga proberen iedereen de komende tijd te antwoorden. En dat doe ik in mijn radioprogramma’s Zielentaal op zondagavond, in Daisha Live op de dinsdagavond en een extra uitzending Zielentaal op zaterdagavond. Zie hieronder voor de data en de tijden. De programma’s kun je via je computer beluisteren via www.radiomerlijn.nl. Kun je op die tijdstippen niet? Geen probleem, bij Uitzending Gemist kun je het de hele week naluisteren. Daarna wordt het weer overschreven met het nieuwe programma. Ben je lid van Radio Merlijn – en dat kost nog geen 14 cent per dag – dan kun je het programma downloaden en op elk tijdstip terugluisteren zoals het jou uitkomt.

Wanneer ben je aan de beurt?

Hoe weet je nu wanneer je aan de beurt bent? Uiteraard door te luisteren, maar ook doordat ik je mail wanneer je en in welke uitzending het antwoord voor jou komt. Om het voor iedereen interessant te houden vertel ik er veel omheen. Bijvoorbeeld hoe je zelf kunt traceren hoe oud je Ziel en de Spirit van je Ziel is. Ik ga de diverse mooie en goede vragen beantwoorden en zoals gewoonlijk zie ik wel wat er verder ontstaat. Dus geen saaie opsomming, maar juist interessante programma’s.

Dit is het schema, te beluisteren via www.radiomerlijn.nl :spirit van je ziel 4
zondag 14 augustus 2016 om 21.00 uur, het programma heet Zielentaal

dinsdag 16 augustus, ook om 21.00 uur, het programma heet Daisha Live
zaterdag 20 augustus, om 20.00 uur, een extra uitzending Zielentaal

Het kan zijn dat het niet genoeg is, dan is de laatste uitzending op
zondag 21 augustus 2016, om 21.00 uur in Zielentaal.
Zet deze data vast in je agenda, dan hoef je niets te missen!

Ik spreek je gauw!
Lieve groet,
Daisha

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Hier kun je je abonneren op mijn blogupdates.

Gewijzigd op 01/01/2019

Reageren is niet mogelijk.