Doe mee met de GRATIS tweejarige Opleiding Transformatie Academie 2018

Uitnodiging – Ben je er klaar voor?

Waarvoor? Ben je er klaar voor om samen naar grote hoogten te vliegen? Naar dieper in jezelf te duiken en je kwaliteiten en gaven nog meer te ontwikkelen of wakker te maken?
Doe dan mee met de Gratis tweejarige Opleiding Transformatie Academie.
Volgende week kun je je hiervoor inschrijven.
Nu vertel ik wat de opleiding inhoudt en hoe je gratis mee kunt doen.

Waarom gratis?
Een enkele keer krijg ik de vraag: ‘Is het echt helemaal gratis?’ Ja, het is echt helemaal gratis. Meteen wordt er dan gevraagd: ‘Hoe kan dat nou, en dat in deze tijd?’ Het is ongelooflijk en toch echt waar. Ik kan me voorstellen dat je het bijna niet kunt geloven. Want wie geeft er in deze tijd zomaar duizenden euro’s cadeau?!

Ik, Daisha, doe dat. Waarom? Mijn hele leven streef ik naar het meewerken aan een liefdevolle en respectvolle samenleving. Een samenleving met begrip voor elkaar betekent tegelijkertijd minder agressie, minder misverstanden, geen kwaadspreken, acceptatie en vooral dat ieder die unieke persoon mag zijn die hij of zij is.

Liefde overwint alles

Ik ben opgegroeid in een prachtig gezin en familie. Mijn Oma en Opa hadden achttien kinderen en ieder kind – en later de aangetrouwden en kleinkinderen – werden allen in liefde ontvangen. Ieder mocht zijn zoals zij of hij was. Er waren regels, maar deze waren dat je met respect en zonder oordelen met elkaar om diende te gaan. Daar waren mijn grootouders zelf het voorbeeld van. Zo ook mijn ouders, hoe je ook was, wat je ook deed, ook al konden ze je soms niet begrijpen, er was en bleef altijd Liefde.

Natuurlijk kenden we ook verdriet en soms problemen. Zoals het overlijden van vele dierbaren, soms ernstige ziekten, tegenslagen en het oneens zijn met elkaar. Maar door de intense liefde onder elkaar kwamen we er altijd weer doorheen, hielp men elkaar en werden zaken uitgesproken. Nog steeds is dat zo, de vele kleinkinderen en achterkleinkinderen van mijn grootouders hebben nog steeds een hechte band met elkaar. Ook al zien we elkaar soms jaren niet, er is altijd weer die innige verbinding.

Wens jij dat ook?

Een dergelijk leven wens ik iedereen, en dat kan ook. Door de Opleiding Transformatie Academie te volgen kom je in contact met zielsverwanten, ten minste wanneer je dat wilt. Dit door mee te chatten tijdens de live lessen via internet. Of door naar Satsang te komen of anderszins. Je zult merken er ontstaat een sterke band tussen jou, mij en je medestudenten.

En weet je… ieder gelukkig mens straalt dit Zijn uit naar zijn of haar omgeving. En beïnvloedt daardoor minimaal tien mensen in die omgeving. Waardoor deze mensen ook met meer begrip en liefde in het leven gaan staan. Je begrijpt hoe meer mensen het gelukkig zijn ontdekken hoe eerder we een harmonieuze samenleving met elkaar creëren. En dat wil ik graag nalaten als mijn erfenis. Ik ben nu 71 jaar en heb dus nog hopelijk twintig jaar de tijd om een samenleving te bevorderen waar iedereen innerlijk naar verlangt.

Mis deze kans niet !

Volgende week krijg je de gegevens om je in te schrijven, nog een weekje wachten. De inschrijving sluit op 1 oktober 2018, dus wees alert. Vorig jaar hoorden sommige mensen van de opleiding terwijl de inschrijving was gesloten. Heel jammer, ze moesten een heel jaar wachten om mee te kunnen doen.
Waarom heb je slechts een beperkte tijd om je in te schrijven? Omdat je anders met de lesstof al meteen een achterstand zou hebben. Want na je inschrijving kun je namelijk meteen beginnen met je studie.

Het is een pittige studie, die helemaal gratis is. Het enige dat ik van je terugvraag is het inzetten van je doorzettingsvermogen en zelfdiscipline (of om bereid te zijn dit verder in je te ontwikkelen). En dat alles in je eigen tempo – ook dat is belangrijk. Het is een studie die je in je dagelijkse leven kunt integreren, toetsen en beleven. Je dagelijkse leven is meestal de beste leerervaring op je spirituele pad. Je krijg kennis aangereikt, oefeningen, oude en moderne wijsheden, en het belangrijkste is het in de praktijk brengen van het geleerde!

Een gratis opleiding voor mensen die alles uit zichzelf willen halen!

Het maakt niet uit welke religie je hebt, of geen religie aanhangt. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, of waar je op de wereld woont of bent. Deze opleiding doe je thuis (waar je ook op vakantie bent), op je eigen tijdstip, terwijl je verbonden bent met vele andere studenten.

In het eerste jaar dat deze opleiding startte, schreven zich meer dan 600 studenten in. In het tweede jaar kwamen daar nog bijna 700 inschrijvingen van studenten bij. Van de bijna in totaal 1300 studenten zijn er op dit moment nog 647 studenten die het echt hebben volgehouden. Geweldig dat zovelen bewust bezig willen zijn met hun spirituele ontwikkeling, een ontwikkeling naar een Hoger Bewustzijn!

De leeftijden van de studenten zijn van 18 jaar tot zelfs 81 jaar! Je ziet deze gratis opleiding is niet beperkt tot bepaalde leeftijden. We zijn hier op aarde gekomen om ons hele leven te blijven ont-wikkelen. Ofwel om ons te ontdoen van lastige en in de weg zittende wikkels. En daar zijn nogal wat stappen voor nodig. De opleiding is echt voedsel voor je Ziel.

Doe je mee? Door gelukkig te zijn til je jezelf tegelijkertijd naar een hoger bewustzijnsniveau. Het is dus een win-win situatie. We komen immers als Ziel naar deze aarde om zo te leven dat we aan het einde van ons leven kunnen zeggen: ‘Ik heb er alles aan gedaan om met een hogere en bewustere ontwikkeling naar een volgend leven te gaan!’

Hoe kan je je aanmelden voor deze gratis opleiding?

Je kunt je uitsluitend aanmelden via het aanmeldingsformulier. De link daarvoor tref je volgende week aan in de aankondiging dat inschrijven mogelijk is. In het formulier staat tevens vermeldt dat het verplicht is je op te geven voor de gratis Nieuwsbrief van Radio Merlijn. Waarom is dit verplicht? In die nieuwsbrief vind je (bijna) wekelijks aanvullende informatie betreffende de opleiding. In het verleden hebben we gemerkt dat sommige mensen dit niet deden en zo een achterstand kregen bij het volgen van de opleiding. Of dat we vragen kregen over zaken die in de nieuwsbrief al waren besproken. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een inlog mogelijkheid om de opleiding gratis te kunnen volgen.

Waar bestaat de opleiding uit?

Je neemt deel aan een aantal schriftelijke lessen én audio programma’s. Je krijgt om de zoveel tijd modules met speciale thema’s. Elke week lees je dan een of twee lessen daarvan. Deze neem je goed in je op, je overdenkt en past de essentie ervan in je dagelijkse leven toe.  Vervolgens luister je elke week naar de door mij verzorgde programma’s Zielentaal, Transformatie Academie, Zielsverwanten en eventueel Meditatie en/of Zondagsdienst. Wanneer je niet op dat bepaalde tijdstip kunt luisteren is er Uitzending gemist, je kunt het dan nog de hele week na luisteren. De programma’s zijn een week lang gratis te beluisteren. Wil je de programma’s langer bewaren dan kun je lid worden van Radio Merlijn. Als lid kun je bijna alle programma’s downloaden en bewaren om later nog eens terug te luisteren.

Heb je een speciale vooropleiding nodig?

De beste vooropleiding zijn jouw levenservaringen. De opleiding beoogt dat je levenswijsheid vergaart en dat is wat anders dan methodes leren. Methodes zetten je hart en je intuïtie op een dwaalspoor, het zijn trucjes waarmee je jezelf en een ander in een hokje stopt. Deze opleiding is er om je bewust te maken, zodat je uiteindelijk meer van jezelf begrijpt en van anderen. Begrip is hetzelfde als Liefde, zo kunnen we samen naar een liefdevoller samenleving gaan.

Waar bestaat de begeleiding uit?

Je krijgt aangegeven welke module belangrijk is om te volgen, de lesstof wordt in fases aangeboden. Je zult beslist vragen tegenkomen, dingen die niet goed zijn uitgelegd of die je niet begrijpt. Of hoe je de essentie in je dagelijkse leven kunt toepassen. In ieder geval zullen er genoeg vragen zijn, want je neemt niet alleen deel, er zijn tientallen mensen die net als jij de opleiding doen. Door het antwoord dat ik op de vraag geef van iemand anders, zal je beslist ook nieuwe inzichten krijgen.

Deze vragen beantwoord ik in het speciale radioprogramma Transformatie Academie en/of Zielsverwanten via Radio Merlijn. Bovendien krijg je wekelijks speciale audiolessen die bij de opleiding horen. Ik presenteer de internet-radioprogramma’s live op zaterdag-, zondag- en dinsdagavond, maar zoals gezegd je kunt het de hele week naluisteren bij Uitzending gemist.

Mahatma Gandhi (1869-1948), die geweldloosheid predikte, zei:
‘Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien’. en hij vervolgde: ‘Alle gebeurtenissen in de wereld, zijn terug te vinden in de wereld van ons zelf. Wanneer we onszelf veranderen, zal alles in de wereld met ons mee veranderen. Want als de mens zijn eigen gedrag verandert, verandert ook het gedrag van de wereld naar hem toe. Dit is het ultieme Goddelijke mysterie. Het is iets wonderbaarlijks en de bron van ons geluk. We hoeven niet te wachten om te kijken wat anderen gaan doen.‘

Wie liefde wil ontvangen moet zichzelf ermee vullen tot hij een magneet wordt,
want Liefde is het enige dat meer wordt als je het samen deelt.

Wij ZIJN de TOEKOMST!

Hoe je bent, zo is jouw toekomst en zo is ook de toekomst van je omgeving!
Wanneer je het eens bent met bovenstaande uitspraken, dan is de opleiding voor jou echt geschikt.
Doe je mee? Ik wel en de vele studenten die al bezig zijn ook.

Mis het niet!

Mis de mogelijkheid om je in te schrijven voor de GRATIS tweejarige Opleiding Transformatie Academie niet!
Je kunt je nu vast abonneren op de gratis Nieuwsbrief van Radio Merlijn, doe het hier!

Lieve groet,
Daisha

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je de gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staan mijn radioprogramma’s en iedere week wordt mijn blog er in vermeld, dus dat is twee in één!

P.s.: De originele uitspraak van Mahatma Gandhi is: ‘‘All the tendencies present in the outer world are to be found in the world of our body. If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change. As a man changes his own nature, so does the attitude of the world change towards him. This is the divine mystery supreme. A wonderful thing it is and the source of our happiness. We need not wait to see what others do.’

Gewijzigd op 16/08/2018

Reageren is niet mogelijk.