Doe mee met de Heksentest!

Wanneer iemand je een heks noemt komt dat niet erg vriendelijk over. Nog steeds heeft de naam ‘heks’ een negatieve klank. Toch als ik tijdens een consult zie dat iemand vroeger een heks is geweest, en ik dat tegen de persoon zeg, dan komt er zelfs een zucht van bevrijding. Ik krijg dan als antwoord: ‘Nu vallen allerlei puzzelstukjes op de plek. Ik voelde me altijd al anders dan de anderen in het gezin waar ik uit kom. Ik begrijp nu ook waarom ik angst heb voor water.’

Meer dan een miljoen heksen…

Het kan heel verhelderend voor je zijn om te weten of je ooit heks bent geweest. Vele heksen zijn in de loop der eeuwen vermoord, men schat zelfs op meer dan een miljoen mensen. Het zou dus niet verwonderlijk zijn wanneer jij daar een van bent geweest. De een werd verdronken, de ander is op de brandstapel omgekomen. Zo kun je zelfs angst hebben om met een lucifer het gas of een kaars aan te steken. Of lukt het nooit om een aansteker aan te krijgen, omdat brand onbewust nog steeds gevaar voor je betekent.

Je kunt zodanig zijn gemarteld dat je op een gegeven moment bent bezweken onder je verwondingen. In het wijze Oosten zegt men wanneer je ooit door verwondingen de dood bent ingegaan kan het zijn dat je op die plek in dit leven nog steeds pijn krijgt. Tenminste als je immuunsysteem op een gegeven moment verzwakt raakt. Je kunt bijvoorbeeld wanneer je opgehangen bent regelmatig nekpijn hebben, terwijl er na allerlei medische onderzoeken slechts geconstateerd kan worden: ‘Wij kunnen niets vinden, u zult ermee moeten leren leven.’
Je zal dan ook geen hoge kragen, cols of sjaaltjes rond je nek kunnen verdragen.

Eens kom je ‘uit de kast’

Sommigen durven hun bijzondere gaven c.q. spirituele kwaliteiten niet in de praktijk te gebruiken. Bang om voor gek te worden versleten. Maar in wezen is het nog steeds de angst als gevolg van het heks-zijn om ontdekt en vermoord te worden. Prachtige gaven zoals bijvoorbeeld helende handen, of interesse in allerlei occulte zaken of helderzien, helderhoren, etc. blijven zo lang verborgen.

Toch komt er een moment in je leven waarbij de innerlijke drive zo groot is, dat je niet anders kunt dan er mee naar buiten te komen. Dat kan op je veertigste, vijftigste, en zelfs op je zeventigste zijn, daar staat geen bepaalde leeftijd voor. Maar voordat je weer naar de andere wereld gaat, wil je of voor jezelf of in het openbaar er mee ‘werken’ of ‘iets mee doen’.

de Regels van de Hogere Magie

Heksen waren prachtige zuivere mensen. Ze hielden zich aan bepaalde wetten om zo zuiver mogelijk te werken. Misschien pas je die wetten, of eigenlijk zijn het regels, al vanzelfsprekend in je leven toe. Dit zijn de 12 wetten van de Hogere Magie:

De 1ste wet is: Ken jezelf, een zeer belangrijke wet! Weet hoe je reageert op bepaalde zaken, weet wie je bent. Dan zal je nimmer iets naar anderen projecteren van wat je eigenlijk zelf bent of hebt. Als je jezelf ként doe je dat niet. Je gaat dan heel bewust kijken hoe de ander is, er is dan geen projectie.

De 2de wet is: Altijd met beide voeten op de grond blijven staan. Je kunt niet zweven bij de Hogere Magie. Je kunt misschien wel leviteren, maar je blijft als persoon, als karakter, goed geaard en met beide benen op de grond.

De 3de wet is: Je hebt in- en verbeeldingskracht. Je kunt je inleven in de situatie van de ander. Dat is wat anders dan meevoelen. Bovendien kun je visualiseren, je zelf iets voorstellen. Als je op dit moment zegt van ‘je zit nu buiten in het gras in het zonnetje’, dan zie je jezelf daar ook zitten. Je kunt naar andere werelden ‘reizen’, dat is geen fantasie. Je ziet en hoort wat de andere wereld je wil vertellen.

De 4de wet of regel is: Wees bereid tot overgave. Dit is het meest moeilijke voor de mens. Dat betekent geen inmenging als je iets gewoon zijn gang moet laten gaan. Totale overgave! Hoe je dat kunt leren? Je kunt het leren door middel van liefdevolle seks. Immers het moment van het hoogtepunt tijdens seks, het orgasme… dát is het moment dat je even totaal niet denkt. Daarna ga je misschien wel weer denken, van ‘goh, wat was dat lekker’. Maar die paar seconden, dát is overgave. Zonder die overgave kún je gewoon niet tot een orgasme komen.
Je kunt het ook leren door regelmatig een paar minuten voor je uit te staren. Heel ontspannen kijken naar één punt op zo’n 1,5 meter van je vandaan. Je ogen blijven dan stil staan. Wanneer je denkt zullen je ogen altijd in beweging zijn. Door te staren zet je je denken stop.
Overgave is in wezen hetzelfde als de 5de regel en dat is….

De 5de regel: Je eigen ik kunnen uitschakelen. Even niet meer je eigen-ik er laten zijn, zodat alles mag gebeuren en dat niets je kan afschrikken.

De 6de regel is: Je kunt en mag niet depressief zijn. Erg belangrijk als je met je gaven werkt en met de hogere Magie aan de gang gaat. Wees nimmer depressief, je ziet dan alles in een verkeerd daglicht. Natuurlijk mag je een keer een depressieve bui hebben, maar niet zodra je met mensen, dieren of de natuur aan het werk bent.

De 7de regel is: Totale eerlijkheid, naar jezelf en naar anderen. Leef niet in illusies, draai jezelf geen rad voor ogen. Totale eerlijkheid betekent de schuld niet buiten je leggen, als je het zelf hebt gedaan of veroorzaakt. Dat er misschien anderen bij betrokken zijn, prima! Kijk naar wat jouw rol in het geheel is geweest, volkomen eerlijkheid naar jezelf en naar anderen!

De 8ste regel is: Discipline, als je geen discipline hebt, kun je je ook niet afstemmen of concentreren op iemand of iets. Het betekent niet dat als je jezelf nu niet kunt concentreren dat je het dus nooit zult kunnen. Zelfdiscipline kun je leren, concentratie komt daar automatisch uit voort.

De 9de regel is: Doe elke avond c.q. dagelijks aan zelfonderzoek. Hoe is de dag verlopen? Wat heb ik gedaan? Hoe heb ik gehandeld? Zelfonderzoek is belangrijk als je iemand adviezen geeft. Luister ernaar, misschien was het advies wel voor jouzelf bedoelt en niet voor de ander.

De 10de regel is: Erken je eigen schaduwkanten. Je hoeft deze niet kwijt te zijn, als je maar weet welke dat zijn. En je angsten? Weet dat ze er zijn en hoe je er mee om kunt gaan. Angst is niet erg, dat kan en mag gewoon bestaan. Angst kan je alert houden. Het is beter dat je angst hebt, want wanneer je totaal geen angst zou hebben, kun je weleens onvoorzichtig worden. Ken je angst en laat deze je tegelijkertijd niet blokkeren.

De 11de regel is: Alles dat je doet komt drievoudig naar je terug. Gebruik je gaven en/of je kwaliteiten nimmer om iemand schade toe te brengen. Wanneer je dat doet komt het dus ook drievoudig bij je terug.

De 12de regel is: als je deze regels volgt zal je innerlijk in balans zijn.

Een Heksen Spell (toverformule)

Een recept om altijd voldoende geld te hebben!
Doe in een smalle fles of pot met deksel:
5 verschillende munten (1,= euro ; 50 ct; 20 ct; etc.)
5 graankorrels
5 maïskorrels
5 rijstkorrels
5 mosterd-, of chia- of sesamzaadjes
5 rozenblaadjes
5 kruidnagels
5 hazelnoten (of andere noten, geen pinda’s)

Sluit de pot of fles goed af. Schud deze nu met je rechterhand en zeg:
Kruiden en zilver,
Koper en graan,
Meer werk en meer geld,
Zullen op mijn pad staan.

Zet daarna de pot of fles buiten bij de hoofdingang van je huis. (Waar je meestal binnenkomt.) Of zet deze ergens in huis en laat je portemonnee ernaast liggen als je thuis bent.

Doe mee met de Heksentest!

Wil je zeker weten of je ooit een heks bent geweest? Luister dan op 28 januari 2020 naar mijn radioprogramma ‘Transformatie academie’ via www.radiomerlijn.nl. Je kunt dan meedoen met de heksentest.

Mijn heksennaam is: Tikana Gaya. Wanneer je de Heksentest goed hebt doorstaan, kun je een Heksennaam aanvragen. Ik stem me dan op je af en laat het Universum de naam geven die bij jouw Heksen-energie past. Je wordt dan gratis lid van de Coven Fortuna Major, het Grote Geluk. Er zijn verder geen verplichtingen naar de Coven, zoals regelmatige bijeenkomsten, verplichte rituelen of kledendracht 😉.
De enige echte verplichting is naar jezelf, in de zin van dat je besluit te leven volgens de 12 regels hierboven.
Luister naar mijn radioprogramma a.s. dinsdag, dan vertel ik hoe je de naam kunt aanvragen. Het programma is ook nog de hele week te beluisteren via Uitzending gemist!

Lieve groet,
Daisha

P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates. Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

Gewijzigd op 15/02/2020

Reageren is niet mogelijk.