Er staat iets unieks te gebeuren, het Grootste Keerpunt in de Mensheid!

Een nieuwe weg voor iedereen !

In mijn Voorspelling van 2015 kondigde ik het al aan:
‘2015 wordt voor velen het jaar van een nieuwe weg inslaan! Het basisjaar van een cyclus waarin totaal nieuwe beroepen ontstaan en een start van de omwenteling naar menselijke maat.’

Vanaf nu ontkomt niemand aan de Grote Ommekeer!
Een ommekeer zowel als persoon, bedrijf, economie, politiek of anderszins. En jij bepaalt of het een positief keerpunt is of niet.

Van oudsher kondigde men bij een totale zonsverduistering het einde der tijden aan. Dat klinkt onheilspellend, maar men had gelijk. Tenminste nu, het is de eindtijd van dogma’s, taboes en mensonwaardige praktijken en omstandigheden. Voor sommige mensen betekent het inderdaad het einde van de wereld, het einde van de illusie- en/of de hebzucht wereld waar in men leeft. Voor anderen is het de voorbode van de terugkomst van Christus op aarde. Inderdaad het Goddelijke in en van de mens zal steeds meer gaan spreken. Ofwel de menselijke maat. De mens centraal stellen in plaats van het gewin!

Zie de tekenen uit het Universum die dit aankondigen

Ik ben geen astroloog, maar volgens deze wijze mensen kunnen we de tekenen al een paar jaar zien. In een periode van anderhalf jaar zijn er vier totale maansverduisteringen geweest. Sinds vorig jaar zijn er tot 13 september 2015 vier bloedmanen op een rij. Vier planeten staan tussen 11 en 28 maart 2015 in een exacte uitlijning met elkaar staan.

Het getal 4 is het getal van een nieuwe basis, het fundament waarop verder gebouwd kan worden. Het is het getal van de stichter, de logische denker, die zorgt voor financiële zekerheid en positieve bijdragen levert aan de mensheid. De 4 is rustig overwegen, evenwichtige beslissingen nemen en grootse ideeën hebben. De 4 is een essentieel getal voor de kabbalist, omdat de 4 de vier-letter-naam van God J(a)hw(e)h vertegenwoordigt. De 4 heeft te maken met compleet zijn: de vier elementen, de vier seizoenen, de vier windstreken, de vier kwartalen in een jaar.

Maar er is meer…

En of dit nog niet genoeg is komt daar nog het volgende bovenop: op 20 maart 2015 was er de totale zonsverduistering, zelfs over de hele wereld te zien. Er was een zonne-explosie in de week er voor. Kortom alles bij elkaar wordt dit het Grootkruis of het Kardinale Kruis genoemd. Kardinaal betekent het meest hoge of voorname. Ofwel wat komt is het hoogste belangrijkste Kruis.

new-age-headerWe zijn allemaal getuige van dit grote kosmische gebeuren. Een gebeuren dat het komende jaar veel invloed heeft op de energie van de aarde en dus ook op ons.
Steve Rother spreekt over de volgende Bewustzijnsdimensie. En zegt: dit is een stap omhoog voor de mensheid. In Engelse publicaties vind je de aankondiging van de Grand Cross, het grote kruispunt. Het magnetisch veld van de aarde ondergaat een enorme verandering. Wat voor een invloed dat heeft op ons en op de aarde zal ik vertellen.

In Nederland wordt er niet veel bekendheid aan dit fenomeen gegeven, terwijl als je gaat googlen vind je vele Engelse sites die dit uitgebreid hebben aangekondigd.

Het platonisch zonnejaar is gaande

Rudolf Steiner schreef in 1919 al in zijn boek ‘Geisteswissenschaftliche Behandlung sozialer und pädagogischer Fragen’het volgende: ‘Ik heb, ik zou willen zeggen, een van de opvallendste ritmen in de mensheidsontwikkeling aangegeven in vroegere voordrachten. De tegenwoordige mensheid houdt zulke dingen voor toeval. Maar als zij deze dingen voor toeval houdt, dan zal dat de mensheid nog verder binnenleiden in een desastreus (Duits: ruinöses) denken.
Ik heb u gezegd: Neemt men het aantal ademhalingen in een minuut (18), dan is het merkwaardige dat men een bepaald ritme verkrijgt in het aantal ademhalingen per dag, voor 24 uren, en dat men in 24 uren evenveel ademhalingen maakt (18 x 60 x 24 = 25.920), als men bij een normale levensduur aan dagen in een mensenleven beleeft, als men ongeveer 72 jaar oud wordt (72 x 365 = 26.280). En dat dit weer hetzelfde getal is als het getal van een platonisch zonnejaar, het aantal jaren, waarin de zon schijnbaar de gehele dierenriem doorloopt (12 x 2160 =  25.920).’

Je denkt nu misschien: ‘Wat heeft dit er nu mee te maken wat Rudolf Steiner zegt?’ Hij stelde toen wat Steve Rother, de Indianen, de Maya’s en Oude Wijzen ook al reeds jaren aankondigen dat om de 25.920 jaar een ommekeer op aarde komt. En dat punt bereiken we de komende tijd!

De aankondiging is dat we naar een Hoger Bewustzijnsdimensie gaan. Ofwel dat je je eigen leven bepaalt en leidt zoals bij jouw Unieke Zijn past.

Het is dus geen toeval, het valt ons mensen toe dat wij dat nu mogen meemaken!
Ik vind het heel bijzonder dat ik dit in mijn leven – mijn huidige leven – mag meemaken. Hoe precies heb ik als Ziel getimed om nu hier op aarde te zijn!

Veranderingen brengen verzet met zich mee

Helaas verzetten wij mensen ons vaak tegen erg grote veranderingen. Dat komt omdat onze hersenen nog steeds de oude zijn van 10.000 jaar geleden. Ze zijn bijna een directe biologische kopie van die van onze verre voorouders. Nog steeds hebben we het gevoel dat er overal gevaar loert. Dat maakt ons angstig, soms zelfs paranoia, vandaar het verzet tegen veranderingen.

Onze hersenen raken door veranderingen totaal in de war. En daar maken reclamemensen, politici en gehaaide mensen graag gebruik van. Onze hersenen zijn gericht op overleven, voortplanting, macht (ofwel de sterkste zijn). Bij veranderingen kan de conclusie wel eens zijn dat je als zwakste uit de strijd komt en dat willen we niet!

Ons onbewuste, onze intuïtie, weet wanneer er iets staat te gebeuren

Kortom, wat staat er te gebeuren? Eigenlijk is het verzet tegen deze grote veranderingen in de mens al een paar jaar gaande. Het laatste jaar escaleert dit steeds meer in oorlog, de moordpartijen van IS, geweld en agressie, rellen, opstand, etc. Ons onbewuste, onze intuïtie heeft meer afstemming op wat staat te gebeuren dan we zelf vermoeden.
Misschien wordt het volgende in jou ook steeds sterker: ‘Ik voel dat er een grote verandering in mijn leven moet komen, maar ik weet niet wat.’

De aankondiging is dat we naar een Hoger Bewustzijnsdimensie gaan. Een bewustzijn van verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Ofwel je eigen leven willen bepalen en leiden zoals bij jouw Unieke Zijn past. Dat kan betekenen dat relaties die niet (meer) goed functioneren eindigen. Het kan zijn dat je een grote schoonmaak maakt in niet werkende verplichtingen, dogma’s en tradities. Er is een verschuiving gaande van mannelijke naar meer vrouwelijke energie. En in plaats van kwantiteit naar kwaliteit. Vele mensen zijn al bezig met het bewerkstelligen van disharmonie naar harmonie en van negatief in het leven staan naar positief.

Een grote stap voor de mensheid !

Natuurlijk gaat zo’n grote ommekeer niet van de ene op de andere dag plaatsvinden. Er zijn jaren voor nodig om deze hogere bewustzijns dimensie te kunnen bewerkstelligen. Laat je daarbij niet ontmoedigen door de negatieve mensonwaardige gewelddaden. Het is een laatste verzet en strubbeling tegen de grote veranderingen van de komende 26.000 jaar. Wij staan aan het begin van deze nieuwe cyclus.

Om de woorden van Neil Armstrong te gebruiken:
‘Dit is een kleine stap voor de mens, maar een grote sprong voor de mensheid!’
Wij mogen dus het begin er van meemaken en meedoen met die grote sprong voor de mensheid. Nog sterker: wij zorgen er voor dat deze ommekeer tot stand komt!

Hoe? Door de komende tijd goed naar je wensen te kijken en de eerste stappen te nemen om deze te verwezenlijken. Wees bereid om je leven te overdenken. Kijk naar je wensen, je kansen, je mogelijkheden en gebruik je doorzettingsvermogen om je doel of doelen te bereiken.
Het is het uur U, het is D-day
om je leven te veranderen passend bij jouw unieke Zijn.

De sluier naar de andere dimensie is de komende dagen heel dun. Dat betekent dat het makkelijker is om je af te stemmen op de Universele Energie, een energie die je zal helpen in deze tijd van verandering.

Je hebt nog 300 dagen de tijd !

Je hebt vanaf dit moment 300 dagen de tijd om met de hulp van deze krachtige ommekeer en met de helpende Kosmische Universele Energie te bewerkstelligen een gelukkig mens te worden en te zijn. Een gelukkig mens is per definitie een positief en bewust mens, die om kan gaan met teleurstellingen. Die begrip heeft voor anderen en bereid is voor alles open te staan. Dus wees er bij, bij de eerste mensen die bewust een andere mensheid creëren. Een mensheid in vrijheid, verdraagzaamheid, met respect voor elkaar en in harmonie met elkaar leven!

Luister naar de uitgebreide uitleg:

In deze uitzending leg ik uitgebreid uit wat er over de komende tijd wordt gezegd. Heel belangrijk om helemaal uit te luisteren!

Mis dit niet !

Er komt een tijd die lijkt op wat de verhalen vertellen over Atlantis. Heb jij ooit in Atlantis geleefd? Haal je hart op als je het vermoeden hebt dat je een incarnatie bent uit Atlantis.
Vanaf zondag 29 maart 2015 vertel ik hoe men in Atlantis leefde en wat er zo bijzonder was aan deze Atlanten. Een serie van acht uitzendingen waarin ik alle facetten van deze gemeenschap bespreek.

Je kunt het beluisteren via de internet radiozender www.radiomerlijn.nl
Vanaf zondag 29 maart 2015 elke week om 11.00 uur. Kun je op dat tijdstip niet luisteren, dan kan dat gelukkig nog de hele week Uitzending Gemist. Mis het niet!

Lieve groet,
Daisha

P.s.: Mocht je vragen hebben over dit onderwerp of anderszins, mail deze naar daisha@radiomerlijn.nl of gebruik het contact formulier. Wil je van de personen waar je de vraag over hebt de voornaam en geboortedatum er bij zetten?

 

 

Gewijzigd op 13/10/2018

3 Responses to “Er staat iets unieks te gebeuren, het Grootste Keerpunt in de Mensheid!”

 1. carin pondman

  Geef je ook wel eens lezingen over Atlantisch???

 2. imelda

  Wat een prachtige info weer
  en zoveel wijsheid weer die je deelt daisha
  je bent een bijzondere dame een vrouw waar ik naar opkijk steeds weer
  mijn complimenten

  liefs imelda

 3. Elke Donné

  Dank U Wel x
  Erkenbare woorden van een Prachtige Ziel.
  Tijdens het lezen van jouw teksten, is het net of ik over thuis lees, geschreven door Familie.
  Een warm en op waarheid gebaseerd gevoel.
  X Elke

Reageren is niet mogelijk.