Geweldig aanbod: schrijf je NU in voor de GRATIS Opleiding Transformatie Academie

Nu heb je de kans om een ommekeer in je leven te maken!

Het coronavirus dwingt ons om ons dagelijks leven totaal anders in te richten dan we gewend zijn. De komende maanden worden we meer op onszelf teruggeworpen. Niet verkeerd natuurlijk, zo krijgen we de tijd om ons spirituele pad frequenter te kunnen bewandelen. En hebben we meer tijd om met onze innerlijke ontwikkeling bezig te zijn. Immers ons dagelijkse leven krijgt nu door de omstandigheden een andere indeling. Je kunt natuurlijk meer tv kijken, of aan de sociale contacten – via de digitale middelen – meer aandacht besteden, ook fantastisch. Maar ik weet zeker dat je de komende tijd ook graag jezelf naar een hoger plan wilt brengen. Om je daarbij te helpen, doe ik je dit aanbod. Wellicht maakt het je dagelijkse leven wat vrolijker en kan het je leven net wat mooier maken in deze moeilijke tijden.

Ik bied je een tweejarige opleiding aan om jezelf te transformeren naar een gelukkig, bewust in het leven staand, mens… en die is helemaal GRATIS! Een opleiding voor mensen die stevig in het leven willen staan, zichzelf en anderen kunnen of willen begeleiden. Het is tevens een aanvulling wanneer je het beroep uitoefent van psycholoog, psychiater, geestelijk begeleider, coach en elk beroep dat te maken heeft met het leiding geven en/of het therapeutisch begeleiden van mensen.

Jij bent de toekomst van de mensheid. Door de huidige situatie in Nederland en de hele wereld krijgen we nu de kans om een betere wereld te creëren. Om een ommekeer in ons leven te maken. Immers in een paar maanden tijd is door het coronavirus niets meer hetzelfde als voorheen. Het oude komt ook niet meer terug, het nieuwe ligt op ons te wachten, dus grijp deze kans! Een gelukkig mens creëert een gelukkige wereld, een wereld zonder geweld of de gapende kloof tussen rijk en arm.

Het succes van de opleiding is dat het een mix is van diverse praktische, spirituele en mentale onderdelen. Welke zowel in je dagelijkse leven een goede ondersteuning bieden, alsmede je innerlijke ontwikkeling tot een hoog level brengen.

Het is een online opleiding, die je thuis in je eigen tempo via je computer doet. Twee jaar lang word je door mij begeleidt. Het is geen gewone opleiding, het leert je het leven te vieren en een vreugdevol leven te bereiken. De opleiding brengt je, wanneer je dat wilt, in contact met Zielsverwanten. Het enige dat van je wordt gevraagd is je inzet om er daadwerkelijk zoveel mogelijk een succes van te maken.
Het maakt niet uit welke religie je hebt, of geen religie aanhangt. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, of waar je op de wereld woont of bent. Deze opleiding doe je thuis (en eventueel waar je ook op vakantie bent), op je eigen tijdstip, terwijl je verbonden bent met vele andere studenten.

Training in het dagelijkse leven

Je krijgt modules aangereikt, die nauwelijks tijd kosten om te lezen – hooguit zes tot acht minuten. Ik raad je aan, wanneer je meedoet met de opleiding, om niet meer dan twee onderdelen – c.q. blogs/lessen – van een module per week te ‘doen’. Daarna komt het meest belangrijke: neem wat je hebt gelezen de hele week in gedachten mee in je dagelijkse leven.

Vervolgens beluister je tijdens de opleiding drie van mijn radioprogramma’s per week. Je kunt daarbij kiezen uit Zielsverwanten, Zielentaal, Zondagsdienst, en welke sowieso sterk wordt aangeraden: Daisha’s Transformatie Academie. De programma’s zijn live te luisteren via www.radiomerlijn.nl en de hele week daarna nog bij Uitzending gemist. Dus heerlijk thuis of waar je ook bent, gewoon via je computer, tablet of telefoon. Kijk daarvoor regelmatig in de Radiogids bij Radio Merlijn welke onderwerpen er zijn.

Dat is niet omdat ik zo graag wil dat je naar me luistert, maar omdat ik in deze programma’s adviezen geef, oude kennis doe herleven, nieuwe kennis vertel, je laat begrijpen hoe energieën onderling en in de wereld werken. Het zijn niet zomaar programma’s, het is kennis die ik in zeventig jaar heb opgebouwd en die ik gratis met je deel. Het zijn levenservaringen waar je veel voor jezelf uit kan halen. Het waren voor mij soms dure (levens)lessen, zelfs een keer 110.000 euro! En dat bied ik je gratis aan.

Alles op een rijtje…

Dit zijn de regels en de bedoeling, dus lees voordat je je aanmeldt deze informatie goed door:

 1. Het is een gratis opleiding, maar zeker geen vrijblijvende. Je doorzettingsvermogen zal regelmatig worden aangesproken. De opleiding kost geen geld, maar wel tijd. Hoe meer uren je er per week aan besteed des temeer je levenswijsheid, deskundigheid, je eigenwaarde en zelfvertrouwen zal groeien.
 2. We beginnen met de Module Onzichtbare Verbintenissen. Lees daar het eerste deel van, dit duurt slechts zes minuten. Maar dan komt het: neem zeker een uur de tijd om het te doorgronden, te overpeinzen en in je dagelijkse leven te integreren.
 3. Neem wat je uit deze les hebt gehaald de hele week in gedachten mee in je dagelijkse leven. Daarbij je het volgende afvragen:
  – Hoe ga ik daar mee om in mijn dagelijkse leven?
  – Heb ik dit toegepast in mijn leven en/of pas ik dit toe?
  – Welke voorbeelden kan ik daarvoor geven?
  – Wat is mijn rol daar in geweest?
  – Had ik het anders kunnen doen?
  – Iedereen wordt geboren in een bijzondere familie, volk, religie, cultuur en land. Dit kun je niet ontvluchten. Je kunt niets ontvluchten in je leven. Hoe ben jij hiermee omgegaan tot nu toe? Zou je hierin iets willen veranderen? Wat zou je eventueel willen of kunnen veranderen?
  – of jezelf andere vragen stellen.
  Heb je tijd om in die week met het tweede deel verder te gaan, geen probleem. Jij bepaalt in welk tempo je de opleiding volgt.
 4. Je kunt zelf bijhouden welke les je al hebt gedaan. Zie daartoe de aanwijzing. Je kunt na je aanmelding al meteen beginnen.
 5. Luister per week naar minimaal drie radioprogramma’s die ik verzorg. En wel naar de programma’s Zielsverwanten, Zielentaal en het speciale opleidingsprogramma Transformatie Academie. Je kunt deze live beluisteren of bij Uitzending gemist. Maar denk er aan het programma staat er slechts één week bij Uitzending Gemist, daarna wordt het overschreven door het nieuwe programma.
 6. Mocht je die week niet kunnen luisteren, dan raad ik je aan om lid te worden van Radio Merlijn, dan kun je het programma downloaden en voor altijd bewaren. Er zullen trouwens beslist programma’s bij zijn die je vanwege de interessante informatie graag bewaard.
 7. Heb je vragen met betrekking tot de lesstof, of heb je een persoonlijke vraag? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl dan wordt deze in het wekelijkse programma Zielsverwanten beantwoord.
 8. Persoonlijke vragen kunnen over van alles gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Het is een wekelijks programma, ik beantwoord je vraag in de uitzending. Het gaat op volgorde van binnenkomst. Wel graag je geboortedatum er bij vermelden én de voornamen en geboortedata van de betreffende personen waar je de vraag over hebt, zodat ik me op jou en de anderen kan afstemmen. Privacy is verzekerd, ik zal nimmer persoonlijke gegevens vermelden of je moet daar toestemming voor geven.
 9. Wanneer je nog niet bent aangemeld: meld je gratis aan voor de Nieuwsbrief van Radio Merlijn, zodat je wekelijks op de hoogte wordt gehouden van de radioprogramma’s, informatie betreffende de opleiding, bijzondere activiteiten, de oefening van de maand en mijn nieuwe blogs.

Waaruit bestaat mijn begeleiding?

 • De radioprogramma’s Zielsverwanten, Zielentaal en Transformatie Academie zijn de wekelijkse audiolessen die live worden gegeven. Via de chat kun je tijdens het programma vragen stellen over de lesstof of iets toevoegen.
 • Via de Nieuwsbrief van Radio Merlijn krijg je regelmatig onder het kopje ‘Transformatie Academie’ tips of een oefening, nieuwe informatie, etc. betreffende de opleiding.
 • Wanneer er vragen zijn over de lesstof of persoonlijke vragen – zie punt 7 en 8 hier boven – beantwoord ik deze wekelijks in het programma Zielsverwanten.
 • Elke keer kijk ik hoe je vorderingen zijn. Mocht je een periode hebben dat je de opleiding even niet kunt volgen, meldt me dit dan. Er kan in je leven door welke omstandigheid dan ook even een time-out nodig zijn. Indien er na een paar maanden geen voortgang is, word je uitgeschreven en kun je de opleiding.niet meer volgen. Of er moet een goede reden voor zijn geweest, mail me dit dan.

Beantwoord je ook vragen per mail?
Nee, helaas kan ik daar niet aan beginnen. Sowieso krijg ik al sinds jaren zo’n vijftig tot tachtig mails per dag om daar wel of niet wat mee te doen. Dus wat dat betreft zijn mijn werkzaamheden zodanig dat er bij de 60 tot 70 uur per week niet nog meer uren bij kunnen.

Krijg ik aan het einde van de opleiding een certificaat of diploma?
De opleiding beoogt een doorbraak te zijn in je innerlijke ontwikkeling en een transformatieproces in je teweeg te brengen. Je doet de opleiding puur voor jezelf. De buitenwereld zal – wanneer je alle onderdelen twee jaar lang hebt gevolgd – een duidelijke verandering in je ervaren. Dat kun je zien als een certificaat of diploma. Meer heeft de buitenwereld niet van je nodig.

Je kunt je nu aanmelden!

Spreekt het bovenstaande je aan en denk je dat je aan de gestelde regels kunt voldoen? Meld je dan met onderstaande button aan.

De Dalai Lama zei eens: ‘Wat een verschil maakt is een warm hart. Je hebt vastberadenheid en optimisme, wilskracht en zelfvertrouwen nodig. Jij hebt de gelegenheid en de verantwoordelijkheid om een betere wereld te creëren. Een gelukkiger wereld, een wereld zonder geweld of de gapende kloof tussen rijk en arm. Denk er aan hoe je de kennis die je hebt verworven, zal gebruiken. Niet om problemen te maken, maar om vrede te scheppen.’
Doe je mee? Ik wel en ook de vele studenten (inmiddels bijna 2.100 studenten) die al een paar jaar bezig zijn of net zijn begonnen.

Wij ZIJN de TOEKOMST!
Hoe je nu bent, zo is je toekomst en zo is ook de toekomst van je omgeving!

Je bent van harte welkom!
Lieve groet,
Daisha 

P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates. Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

Gewijzigd op 24/03/2020

Reageren is niet mogelijk.