GRATIS Tweejarige Opleiding Transformatie Academie

Een opleiding voor mensen die stevig in het leven willen staan, zichzelf en anderen kunnen of willen begeleiden. Het is tevens een aanvulling wanneer je het beroep uitoefent van psycholoog, psychiater, geestelijk begeleider, coach en elk beroep dat te maken heeft met het leiding geven en/of het therapeutisch begeleiden van mensen.
transformatie academie 1Het succes van deze opleiding is dat het een mix is van diverse praktische, spirituele en mentale onderdelen. Welke zowel in je dagelijkse leven een goede ondersteuning bieden, alsmede je innerlijke ontwikkeling tot een hoog level brengen. De diverse modules zijn:

Module Keukentafel Psychologie
Een onmisbare module voor iedereen die samenleeft en/of samenwerkt met anderen
. Het is belangrijk om in je gezin, met collega’s,
in zakelijke contacten, in familiesfeer en vriendschappen je ‘plaats’ te weten en in te nemen. Zodat er een harmonisch samenzijn ontstaat, ruzies en/of irritaties worden voorkomen en een intense band c.q. samenwerking kan worden opgebouwd.

Module Hooggevoeligheid en Nieuwe Tijdskinderen
Onze samenleving veranderd, mede doordat er steeds meer kinderen en volwassenen hoog gevoelig zijn
. Wat is hoog gevoeligheid en/of een Nieuwe Tijdskind? Hoe kun je het herkennen? Hoe er mee om te gaan? Dit zijn slechts enkele vragen die in deze module worden beantwoord. Het kan tot een ontdekking van jezelf leiden. In ieder geval leer je Hooggevoeligen en Nieuwe Tijdskinderen te begrijpen en hoe daar mee om te gaan.

Module Oude en Jonge Zielen, Zielengroepen en Zielsverwantentransformatie academie
Je krijgt uitgebreide uitleg van de kenmerken van oude en jonge zielen.
Wat zijn Zielengroepen? Hoe herken je een Zielsverwant? Je Ziel kiest zijn of haar eigen levenspad. Je krijgt informatie over de Universele Ziel en nog veel meer op Zielsgebied.

Module Onzichtbare Verbintenissen, Kosmische Verbintenissen, Leylijnen en Vorige levens
Vorige levens hebben invloed op ons huidige leven
. Onverklaarbare problemen en zelfs pijnen komen soms voort uit een vorig leven. Er zijn maar weinig mensen die in hun slaap gestorven zijn of gewoon zijn gaan liggen om te sterven. Door middel van onzichtbare energielijnen zijn wij met elkaar verbonden. Mensen die al jarenlang niet meer ons leven delen, zijn nog steeds in ons ‘systeem’ aanwezig. Ook met mensen die we nimmer hebben gekend, kunnen we een – onzichtbare – verbintenis hebben. Wat voor invloed heeft dat op je huidige leven?

Module ‘Alles over de Liefde’
Een liefdevolle relatie, dat wil toch iedereen.
Soms is de mens zijn of haar hele leven op zoek naar de onvoorwaardelijke liefde. Een liefde die in voorspoed en tegenslagen een leven lang in stand blijft. Deze module is een echte Inwijding in de Liefde, ontdek het zelf!

Module Tarot
Je leert de basisprincipes van Tarot en hoe dit in je dagelijkse leven te gebruiken.
De module Tarot biedt je hoe je je kwaliteiten, gaven en levensmissie kunt ontdekken. Je leert jezelf én anderen te begrijpen. De Grote Arcana is na deze cursus geen mysterie meer voor je. En je leert voor jezelf en/of anderen een Tarotlegging te doen.

Verder nog: de Kracht van Gedachten, de Akasha Kronieken, de Wereldziel, Getallen- en Kleurenleer, de Huna Code, over Zelfdoding en Depressies, ADHD, Contact met Overledenen, over Voorouders, Reïncarnatie, Homoseksualiteit, etc., etc. Teveel om op te noemen!

transformatie academie 2Je Ziet wel een zeer uitgebreide opleiding die alle aspecten van het leven beslaat. En die je in je dagelijkse leven een stevige basis geeft in iedere situatie. Zo’n aanbod kun je toch niet laten schieten!

Waarom nu deze aanbieding?

Vorige week kreeg ik deze mail van L.: ‘Beste Daisha, Ik zie de prachtigste opleidingen voorbij komen, alleen voor mij te duur. Ik heb echt de middelen niet hiervoor. Dus in de praktijk blijkt het toch vaak alleen toegankelijk voor mensen met een dikke portemonnee, Hoe zie jij dit. Ik ben door een aantal oorzaken arbeidsongeschikt geraakt. met vriendelijke groet, L.’

Ik ben daar over gaan nadenken. L. heeft alle tijd om een opleiding te doen, maar helaas er geen geld voor. Iemand die dit schrijft is er echt aan toe om dieper in het leven te duiken, dus wat zou ik voor haar kunnen betekenen? Tijdens het uitlaten van Tommy en Lizzy, onze hondjes, zat ik hier aan te denken. Het mooie is als je in de natuur bent dat dan de mooiste ideeën ontstaan. Zo ook deze keer, ineens wist ik de oplossing. En gaf L. dit als antwoord: ‘Beste L.,

Een aanbod voor iedereen, helemaal gratis!

Hierbij bied ik je een gratis opleiding aan. Een opleiding die je thuis kunt doen en in je eigen uren. De opleiding beslaat een uitgebreid lesprogramma en je bent er zeker twee jaar mee bezig. Dit krijg je gratis aangeboden:
–           Mijn 285 blogs, te lezen bij www.daishadewijs.nl
Elke blog is een lesprogramma. Per blog ben je gemiddeld 6 minuten bezig om het te lezen, maar zeker 1 uur om het te doorgronden, te overpeinzen en in je dagelijkse leven te integreren.
–           Mijn radioprogramma’s, dat zijn er 6 per week. Te beluisteren op zaterdag, zondag en dinsdag. Kijk voor de tijden bij www.radiomerlijn.nl Je kunt deze ook in je eigen tijd beluisteren via Uitzending gemist.

Zo krijg je gratis een lesprogramma van 285 blogs à 285 uur en 2 jaar radioprogramma’s à 600 uur is tezamen 885 uur. En natuurlijk komen er de komende jaren weer 100 blogs bij, dat is nog eens 100 uur, in totaal 985 uur. Per week is dat ongeveer 10 uur studie, lijkt me te doen.transformatie academie 4
De door mij bestede uren zijn per blog ongeveer 2,5 uur, dit om het voor iedereen interessant, duidelijk en waardevol te maken. Aan het ontwikkelen van de radioprogramma’s besteed ik 20 uur per week. Dus je krijgt van mij ongeveer 2.900 uur cadeau. Het tarief dat ik overhoud netto per uur is 6 euro. Dat betekent dat je in twee jaar tijd van mij € 17.400, = cadeau krijgt!

Ik hoop dat je net zoals ik ongeveer 20 tot 30 uur besteed aan je innerlijke- en bewustzijns-ontwikkeling. En dat je van mijn aanbod gebruik wilt maken en dat je over twee jaar kunt zeggen: ik heb de waarde die het vertegenwoordigt er helemaal uitgehaald. Hartelijke groet, ‘
Tot zover het aanbod aan L.

Een waardevol cadeau, waar je je hele leven wat aan hebt!

Wat ik L. aanbied, bied ik jou nu ook aan! Ik hoop dan ook dat je van dit aanbod gebruik maakt. En dat je er misschien nog meer uit wilt halen door het volgende te doen. Print de blogs uit waarvan jij voelt hier heb ik mijn hele leven wat aan, je krijgt dan een geweldig naslagwerk, want soms raak bepaalde informatie toch weer naar de achtegrond.

Vervolgens: wordt lid van Radio Merlijn – http://www.radiomerlijn.nl/leden/ – dan kun je de voor jou belangrijke programma’s downloaden en bewaren voor als je het even weer wilt naluisteren. Het kost 14 cent per dag, ofwel 50 euro per jaar, lijkt me toch niet te duur.

Helaas heb ik niets meer van L. gehoord, dus ik weet niet of ze het echt gaat doen. Of dat een dergelijke opleiding toch teveel van haar vergt. Want net zoals bij de Opleiding Energetisch Therapeut, die je bij mij kunt volgen, heb je een enorme zelfdiscipline nodig. Het is een pittige zelfstudie. Natuurlijk kun je me vragen stellen als je iets niet begrijpt of er niet helemaal uitkomt. Die uren heb ik nog niet eens meegerekend.

transformatie academie 3Nu hoop ik maar dat ik je niet heb afgeschrikt en nadat je dit alles hebt gelezen en toch de gratis opleiding Transformatie Academie gaat doen. Je krijgt het net zoals L. helemaal cadeau, een cadeau ter waarde van ruim zeventienduizend euro. Geef jezelf een nieuwe waardevolle toekomst!

Lieve groet,
Daisha

Mocht je vragen hebben over een bepaald onderwerp, stuur deze dan naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in het programma ‘Zielentaal’ dat ik elke zondagavond om 21.00 uur presenteer via internetzender Radio Merlijn of in een ander programma. Je kunt elk programma nog de hele week bij ‘Uitzending Gemist’ terugluisteren.

 

 

 

Gewijzigd op 18/08/2016

9 Responses to “GRATIS Tweejarige Opleiding Transformatie Academie”

 1. Marga de Reus

  Lieve Daisha, jij bent zo waardevol in wat je doet en (weg) geeft. Dikke knuffel

  • Daisha de Wijs

   Lieve Marga, Bedankt! Liefs, Daisha

 2. Ine Koetsenruijter

  Wauw, wat een cadeautje, jouw tweejarige opleiding helemaal gratis! Voelt helemaal passend voor mij op dit moment, dus ik zou heel graag willen meedoen. Hoe kan ik me aanmelden of inschrijven??

  • Daisha de Wijs

   Hallo Ine,

   In mijn blog van de komende week komt een link te staan voor het aanmeldingsformulier.
   Pas als dit helemaal is ingevuld ben je officieel aangemeld.

   In deze blog staat ook: hoe de opleiding te volgen, wat er van je wordt verwacht, hoe de begeleiding zal zijn, etc.
   Lees alles goed door!

   A.s. donderdag 25 augustus wordt mijn blog gepubliceerd.
   Mocht je de nieuwsbrief waar in dit staat nog niet ontvangen, meld je dan gratis aan voor de nieuwsbrief.

   Hartegroet,
   Daisha

 3. Elise Dikowski

  Lieve Daisha ,

  Wat een prachtig gebaar dat jij deze bijzondere kans wilt delen.
  Vanaf jongs af aan ben ik al veel obstakels tegen gekomen. Er lopen bepaalde rode draden door mijn leven, waar ik telkens weer tegen aan loop. Gelukkig hou ik wel van uitdagingen, tot voor kort stond ik op standje overleven , maar wil nu zo graag gaan leven. Ik wil niet meer door mijn verleden geleefd worden. Ik ben erg gemotiveerd om deze opleiding te volgen , ik denk dat het me gaat brengen waar ik wil en hoor te zijn. Al weet ik zelf nog niet precies wat dat inhoud. Bij deze zou ik mij graag willen aanmelden.
  Alvast super bedankt dat je mensen deze bijzondere kans wilt aanbieden.

  Heel veel liefs,

  Elise

  • Daisha de Wijs

   Hallo Elise,

   Helaas kun je je niet op deze wijze aanmelden.
   In mijn blog van de komende week komt een link te staan voor het aanmeldingsformulier.
   Pas als dit helemaal is ingevuld ben je officieel aangemeld.

   In deze blog staat ook: hoe de opleiding te volgen, wat er van je wordt verwacht, hoe de begeleiding zal zijn, etc.
   Lees alles goed door!

   A.s. donderdag 25 augustus wordt mijn blog gepubliceerd.
   Mocht je de nieuwsbrief waar in dit staat nog niet ontvangen, meld je dan gratis aan voor de nieuwsbrief.

   Hartegroet,
   Daisha

 4. nel

  hoe kan ik me aanmelden ????

  • Daisha de Wijs

   In mijn blog van de komende week komt een link te staan voor het aanmeldingsformulier.
   Pas als dit helemaal is ingevuld ben je officieel aangemeld.

   In deze blog staat ook: hoe de opleiding te volgen, wat er van je wordt verwacht, hoe de begeleiding zal zijn, etc.
   Lees alles goed door!

   A.s. donderdag 25 augustus wordt mijn blog gepubliceerd.
   Mocht je de nieuwsbrief waarin dit staat nog niet ontvangen, meld je dan gratis aan voor de nieuwsbrief.

   Hartegroet,
   Daisha

 5. Inge van Dijk

  Ben ik te laat?! Jammer zeg! Ik heb jaren mezelf afgesloten voor mijn hypersensitieve mogelijkheden omdat ik te vol zat met alle ellende uit mijn verleden. Dit was een mooie verse start geweest.. Ik ga in ieder geval jouw blogs volgen. Alvast dank daarvoor!

Reageren is niet mogelijk.