Hartelijk bedankt!

 

Hartelijk dank voor alle lieve en mooie woorden, prachtige bloemen, kaarten en het meeleven. Dank voor al die jaren dat je luisterde. Sommige mensen al vanaf 22 mei 2007, vijf jaar lang elke dinsdagavond luisteren naar mijn stem. Sommigen zelfs al die 1800 uren dat ik uitzond. Eerst via Indigo Soulstation en al gauw via Radio Merlijn www.radiomerlijn.nl
Samen met Sander, want zonder hem kan ik niet eens uitzenden, heb ik al die jaren, al die uren met veel passie en plezier kwijt gekund wat ik wilde vertellen. De ene keer reagerend op wat ons leven ons biedt, de andere keer mijn eigen wijsheid. Of het reageren op de vragen die kwamen, het vertellen wat andere wijze mensen zeggen.

Mijn creativiteit, want voor elk programma was er weer een ander onderwerp, een ander thema, kwam vanzelf door de interactie met jou, de luisteraar. Een enkele keer liet het me in de steek, maar doordat er dan een mail met een vraag kwam, stroomde mijn inspiratie weer volop.
Soms kozen mensen voor een andere weg, maar dan kwamen er weer dubbel zoveel luisteraars bij. En zo groeide het aantal luisteraars, elke maand weer.

Hartelijk dank aan de programmamakers. Dank aan mijn zus Carin die er, eerst samen met Wendy, vanaf het eerste uur bij Radio Merlijn was. Ook Peter van Kan was er vanaf het eerste uur. Helaas besloot hij om een sabbatical te nemen.
Al gauw volgden meer programmamakers bij Radio Merlijn: Sylvia Harmsen, Jan C. van der Heijde, Nely Babin, Genja en anderen van de Woestijnroos, Marcel en Kitty Sanders, Jeroen Heindijk, Brigitte Sumner, Elodie en  Leo Hunting. Timo Schigt en compaan, Frans Langenkamp, Yvon van der Meer, Anne Claire Venemans, Frans Boendermaker, Patrick Kicken en Paul Smit, Willem Jan van de Wetering en Wietske, en vele anderen die er soms even waren. Zij hebben het mede mogelijk gemaakt om elke avond live uit te zenden bij Radio Merlijn!

In de live programma’s is de interactie met de luisteraars en de mensen op de chat heel belangrijk. Het inspireert, motiveert en maakt het levendig. Dat is ook het mooie van internet radio, je doet helemaal mee, tenminste als je dat wilt.

Vandaag, 22 mei 2012, is het feest. Feest van vijf jaar lang elke dinsdagavond heerlijk live kunnen presenteren. Zelfs als ik ziek was, ik leefde weer helemaal op als ik het contact met jou, de luisteraar, had. Ik kreeg en krijg er energie van. Het is mijn passie, mijn Alles. Gelukkig kan ik hier tot ik heel oud ben mee doorgaan. Tja, dan moet je wellicht luisteren naar een meer krakerige stem. Alhoewel Sander mij heerlijk jong houdt.

Hartelijk dank aan Jeroen Kummeling, hij was het die mij op de idee bracht en me in staat stelde om radio te maken. Vanaf die eerste keer op 22 mei 2007  tot nu – en ik denk voor altijd – leef ik helemaal op als ik het contact heb met jou, de luisteraar. Ik kan niet zonder je! Mijn leven zou er een stuk minder aangenaam door zijn.
Door radioprogramma’s te bedenken, ontwikkel ik mijzelf, elke keer weer. Al jong wist ik, kun je iets niet vatten: ga er les in geven. Radio maken is net zoiets. Dus wil je jezelf ontwikkelen: ga een radioprogramma presenteren! De voorbereiding, het je nog intenser verdiepen in het onderwerp, je afvragen hoe je het kan overbrengen, versnelt je eigen innerlijk leerproces.

Hartelijk dank Sander, mijn liefste schat, wat hebben we het fijn samen! Samen én met alle mensen die we hier of elders mogen ontvangen, samen met de luisteraars van Radio Merlijn. Hartelijk dank, lieve Sander, zo bijzonder hoe die tien jaar samen zijn geweest en nog zijn.  Woorden als: vol Liefde, vertrouwd, inspirerend, respect, gezellig, verwarmend of welk woord dan ook, omvatten nauwelijks mijn gevoelens.

Iedereen: heel hartelijk bedankt!
Lieve en zonnige groet,
Daisha 

Een impressie van de uitzending en de reacties kun je hieronder bekijken in de Storify.

 

Gewijzigd op 22/05/2012

3 Responses to “Hartelijk bedankt!”

 1. Geer

  Hallo lieve Daisha en Sander,
  Ik wil jullie bedanken voor de mooie avond, dat wij bij jullie live in de uitzending waren, wij hebben genoten,en van jullie warme ontvangst.Jullie zijn twee fantastische liefdevolle mensen, die zoveel geeft voor de mensen die naar Radio Merlijn luisteren, heel veel dank daarvoor.Ik wenst jullie nog heel veel mooie jaren met Radio Merlijn toe. Ik hoop nog lang van jullie te mogen genieten.
  Lieve Groet Geer,

 2. Antoinet Ransijn

  Lieve Daisha en Sander,

  Wat een mooi dankwoord schrijf je in je blog van 22 mei.
  Het hart stroomt erin over…
  Het was fijn om live bij de jubileumuitzending te zijn. En jullie samen zo bezig te zien en te beluisteren. Met Tommy tussen jullie in.
  En wat was die appeltaart lekker! Als ik nou eerder had kunnen komen, had ik best nog een tweede stuk met van die heerlijk romige slagroom kunnen genieten… (Ik word er toch niet dik van.)
  Veel liefs voor jullie beiden en het allerbeste gewenst !
  En lang leve Radio Merlijn…!!! Bewonderenswaardig hoe jullie dit vormgeven.
  Dank je wel !
  Antoinet

 3. Henk Timmer

  Dag Daisha en Sander,
  Het was een bijzonder fijn samenzijn op de Wellenberg. Ik was nieuwsgierig geworden naar de mensen achter radio Merlijn, achter de microfoon dus. Naast het beluisteren van een enkel programma heb ik tot nu toe vooral de mailtjes met de onderwerpen die radio Merlijn verstuurt gelezen en een enkele keer gereageerd op de fotovraag. Het viel me op dat professionaliteit en gezelligheid geheel samenvallen op de Wellenberg, zelfs Tommy de hond houdt zich de hele uitzending stil, om pas bij de ‘aftiteling’ in de poten te komen.

  Heel veel liefs en goeds toegewenst door Henk Timmer.

Reageren is niet mogelijk.