Heilige Kennis voor het Eerst Doorgegeven !

Heilige KennisWaterkristallen maken het zichtbaar

Elk woord heeft een Ziel, zo ook je naam. Elk cijfer heeft een Ziel, zo ook je geboortegetal. Japanners houden er al eeuwen rekening mee dat elk woord een Ziel heeft. Zelfs gedachten, woorden die niet uitgesproken worden, hebben effect op de betreffende persoon. Dr. Masaru Emoto verklaart dit met: ‘Als we een gedachte hebben, en haar bekrachtigen door te geloven dat ze waar is of door haar uit te spreken, slaan we het vibratiepatroon op in het water van ons lichaam. En dit uit zich als bijpassende vibratie, overal om ons heen en verder weg, buiten ons fysieke zelf. Op deze manier beïnvloeden we onze omgeving en anderen reageren erop.’

Het water in ons is miljarden jaren oud!

Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat we elkaar altijd met liefde en respect bejegenen. Gedachten, woorden die we uitspreken hebben altijd effect op onszelf en op de ander. Door middel van waterkristallen maakt dr. Emoto dit zichtbaar. Hij bewees dit door bijvoorbeeld op een briefje het woord ‘liefde’ te schrijven. Dit briefje legde hij vervolgens onder een kom met water. Voor die tijd had hij een monster genomen van het water, na die tijd weer. Je zag duidelijk een groot verschil tussen de kristallen. Was het kristal voor het experiment chaotisch, daarna werd het een prachtig kristal. Zie hier een filmpje hierover:

De aarde en de mens bestaat voor 70% uit water. En weet je dat al het water op onze planeet hetzelfde is als miljarden jaren geleden. Al het water van de aarde – dus ook in onszelf – wordt al miljarden jaren constant opnieuw gebruikt!

Nieuwe kennis over de betekenis van je geboortegetal !

Denk daarom nooit “Dit ken ik al”, want je mist een waardevolle kans om je kennis te verdiepen.Afgelopen zondag heb ik uitgelegd wat de Ziel is in de cijfers van je geboortegetal. Aankomende zondag ga ik verder met de klinkers van je naam. Heilige kennis, welke ik nog nooit aan iemand heb doorgegeven. Niet in de opleidingen, niet in een radioprogramma, ik heb het zelfs nog nooit aan mijn man Sander verteld. Waarom? Omdat het van je vergt dat je alles wat je geleerd hebt over getallen, helemaal dient te vergeten. Dus ben je bekend met Numerologie, met Kaballa der Getallen of Astrologie: vergeet het allemaal. Dat is voor een mens vaak het meest moeilijke: vergeten wat je weet! Luisteren zonder tegelijkertijd te denken. Zodra ik iets zeg waarvan jij denkt: oh ja hoor dat weet ik al. Sluit je je oren voor wat ik verder vertel en hoor je datgene dat je al denkt te weten. Je hoort dus niet meer wat ik zeg.

Ben je vanaf het begin naar mijn radioprogramma’s aan het luisteren – dat is al vanaf mei 2007, iedere week weer. En lees je elke week mijn blog, dan heb je daardoor alleen al een behoorlijke innerlijke ontwikkeling doorgemaakt. Laat staan wat je nog in je dagelijkse leven hebt geleerd.

Het is soms niet eenvoudig wat ik vertel. Vandaar dat ik in de loop van de tijd onderwerpen ‘herhaal’. Maar zoals Neale Donald Walsch al schreef “Het leven bestaat uit herhaling”. Het levenspad is een spiraalvorm dat zich in cirkels omhoog beweegt. Daarom denk je soms “Hé, dit klinkt bekend!”. Het is echter een kans om dezelfde informatie, op een hoger/dieper niveau te leren kennen! Denk daarom nooit “Dit ken ik al”, want je mist dan een waardevolle kans om je kennis te verdiepen. Want ook al gaat het om hetzelfde onderwerp, in ieder radioprogramma, in iedere blog zit steeds meer verdieping. Ik vertel steeds meer achtergronden en je zult er zelf ook iedere keer weer nieuwe inzichten in ontdekken.
Uiteraard moet je altijd je eigen waarheid vormen, wat ik ook zeg. Maar laat me je dan tenminste aan het denken zetten, zodat je waarheid is gebaseerd op diepe intense overwegingen. En niet door iets klakkeloos aan te nemen van wie dan ook.

Heilige Kennis, in geen enkel boek te vinden

Vandaar dat ik afgelopen zondag iets heb verteld, en a.s. zondag weer ga vertellen, dat je in geen enkel boek kunt vinden. Het is ook niet op te schrijven, want elk woord doet weer tekort aan wat het is. Vroeger mocht men heilige kennis niet opschrijven. Niet omdat men bang was dat anderen het zouden lezen. Nee, omdat wat geschreven staat woorden zijn waar iedereen weer een andere uitleg aan zou kunnen geven.

Met het gesproken woord geef ik die energietrilling mee, die ook al zou je de woorden niet begrijpen, je Ziel diep raken. Wat ik vertel is kennis die je Ziel begrijpt. Laat het binnenkomen, integreer het in je energiesysteem en je zult begrijpen waarom je precies op die datum bent geboren of die naam hebt.

Met welke Zieletrillingen is jouw Ziel gekomen?

Je geboortegetal en je naam, niet alleen van een mens, maar ook van een dier, een onderneming, een beëindiging van iets, een contract, een feest, etc. elk cijfer en elke klinker daarvan heeft een Zieletrilling.
Bij dieren roep ik, voordat ik een naam geef, klanken en kijk hoe ze hier op reageren. Elke keer weer is de naam passend bij het karakter ofwel de Zielsopdracht van het dier. Hoe dat komt? Omdat ik net zolang doorga tot ik de klanken heb gevonden waar het dier het krachtigst op resoneert. Heel belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan. Het geeft het dier een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Lieve groet,
Daisha

P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates. Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

 

 

Gewijzigd op 19/08/2020

Reageren is niet mogelijk.