Universele Liefde

 

Eerst authenticiteit,vervolgens leegte en dan Liefde, Universele Liefde.
Tijdens de radio uitzendingen zijn er veel mensen op de chat. Sommigen van hen hebben een diepe karmische verbinding met elkaar. Dat kun je zien aan hoe men met elkaar omgaat, of dat nu positief of negatief is. En ook hoe lang er wordt door gechat, soms tot diep in de nacht.

Doordat je naar mij luistert heb ik een verbinding met jou. Ook als je niet op de chat bent – zelfs als je luistert naar Uitzending gemist of via de podcast. Maar ook nu je dit aan het lezen bent!
Wat betekent dit? Het betekent dat als we allebei onze relaties met wie we een sterke karmische band hebben samenvoegen, dat we een verbazingwekkende eenheid tot stand brengen. Zo’n relatie gaat veel verder dan ons tweeën, jij en ik. Doordat we met elkaar verbonden zijn gaan wij samen, maar ook met allen die naar mij luisteren, dit lezen of mij kennen, naar een ultiem punt van eenheid. Misschien langzaam, maar uiteindelijk zijn we allen één. Doordat ik contact met jou heb, heb jij contact met alle andere mensen die contact met mij hebben.

Er wordt gesteld dat een mens maximaal tachtig mensen in zijn of haar leven echt zal kennen. Doordat ik contact heb met jou en jij met mij – tenminste als je dat wilt, echt contact met me hebben – zijn er geen tachtig mensen maar duizenden mensen waar we allebei contact mee hebben. Zo is ons energieveld groter dan menig ander persoon en daardoor ook de aandacht én liefde die we in ons leven ervaren. Wellicht ervaar je dit onbewust, bewust zul je ervaren: ik stijg op de ladder van innerlijke ontwikkeling. Ik stijg boven mezelf uit.

Ruim drie jaar lang verzorg ik radioprogramma’s. Er zijn luisteraars die al drie jaar lang naar mij luisteren, elke week weer. Laten we veronderstellen dat je één of twee keer per week naar mij luistert, dan heb je al meer dan 300 keer mij horen vertellen over…
Ja, waarover? Waarschijnlijk weet je dat allang niet meer. Soms herken je wat ik zeg als: Hé, dat heb je al eerder verteld, met andere woorden misschien. Maar het resoneert weer een keer in mij. Dus dat moet dan wel heel belangrijk voor mij zijn, anders was ik het allang vergeten. Misschien toch eens extra aandacht aan besteden!

Wetenschappers beweren dat als twee deeltjes – of delen van een deeltje – ooit één geheel hebben gevormd ergens in hun levens, en daarna worden gescheiden, met grote afstanden tussen hen in het universum – dan zal elke ervaring of al wat één van deze deeltjes beïnvloedt, tegelijk ook het andere deeltje raken – gelijktijdig. Dus niet alsof er met lichtsnelheid een boodschap doorgezonden wordt, maar op hetzelfde moment.

Je hebt twee deeltjes die zij aan zij leven. Je splitst ze en je stuurt hen uit in verschillende richtingen. Als je één deeltje raakt, zal ook het andere reageren, op datzelfde moment. Omdat ze ooit samen zijn geweest.
Wij hebben samen een karmische verbinding met elkaar en met alle anderen die luisteren, dit lezen, mij kennen of mij ooit hebben ontmoet.
Door dit te lezen, hoe je Universele Liefde kunt herkennen én waarderen, hebben wij een band gecreëerd. Hierdoor is er Liefde tussen ons ontstaan, anders was je opgehouden met lezen terwijl ik dit aan het vertellen ben. Je bent blijven lezen. Ook al denk je misschien: ‘Ja, maar ik deed dat uit beleefdheid.‘ Dan is het nog dat iets in jou je vertelde: ‘Blijf lezen, blijf lezen…‘ En dat iets is de band die we hebben, de eenheid die we voelen. Want jij wil hetzelfde als ik: Liefde in je leven, Liefde in je Zijn.

Het is de aantrekkingskracht van de Universele Liefde, dat ons bij elkaar heeft gehouden. Dát is de oorsprong van onze verbinding. En als jij morgen iets vervelends ervaart, schiet er iets door mij heen. Ik weet misschien niet dat jij dat bent, maar ik voel op hetzelfde moment dat jij het voelt dat er iets gebeurt.
Ik kan soms ineens heel verdrietig zijn. Op dat moment heb ik daar geen enkele reden voor. Alles is goed en toch ben ik verdrietig. Het is het verdriet dat ik met je deel, met jou mee beleef.

Kun je ergens niet uitkomen, voel je je alleen? Voel je je niet begrepen? Stem je af op de Universele Liefde, stem je af op mij en je krijgt uit al die duizenden mensen, waarmee we verbonden zijn datgene dat je nodig hebt. Tussen al die duizenden mensen zijn er beslist enkelen die weten hoe je uit jouw ‘ding’ kunt komen. Stem je af op mij en put al uit mijn ervaringen. Door je op mij af te stemmen, krijg je beslist een inzicht of advies. In al mijn levenservaringen en/of kennis zit beslist een antwoord, een advies of een tip in dat je op zo’n moment goed kunt gebruiken!

Lieve groet,
Daisha

Gewijzigd op 12/08/2018

10 Responses to “Universele Liefde”

 1. yves

  Dank je wel lieve Daisha ! Dit houdt ik zeker in gedachten
  en meer… veel liefs,yves.

 2. helmaproost

  fijn om bovenstaande te lezen en te morgen toepassen thanks

 3. Patricia Duits

  Thanks Daisha, ja, de verbintenis dat brengt weer onzichtbare verbondenheid. Mooi dat het zo mag werken.

 4. Jitty van der Werf

  Dank je Daisha heel mooi om te lezen en erover na te denken en het in mijn leven toe te passen

 5. Mariëtte de Rooij

  Mooi…. het lichtnetwerk dat we zo met elkaar maken.

 6. Jeanine Postma

  mooi om te lezen en te ervaren

 7. Joyce Verstift-Stoop

  Wat mooi dat we zo met elkaar verbonden zijn en zo elkaar kunnen helpen. Al kennen we elkaar niet persoonlijk

 8. Willemke

  Heel mooi Daisha, vaak voel ik het ook en word ik rustig!

 9. L. Versteegh

  Dank je wel. Heel mooi omschreven e troostend.

 10. Brigitte Kamphuis

  Dankjewel Daisha voor ons goede gesprek, 2 weken geleden, het heeft me heel veel kracht en moed gegeven, zodat ik weer verder mijn weg kan gaan, daar waar ik eerder zo vastliep! Ik wens jou gezondheid, licht en liefde toe ???

Reageren is niet mogelijk.