Inwijding

 

De krachtige energie van 11 november 2011 is een wake-up-call om onze Oerbron wakker te maken. Een bron die vaak ondergesneeuwd wordt door onze dagelijkse beslommeringen. Verborgen achter de chaos van ons bestaan.
Eenieder komt hier op aarde om een speciale rol te vervullen. Om te zaaien, te laten rijpen en te oogsten. Onze vitaliteit gebruikend om onze kwaliteiten verder te ontwikkelen. Of datgene te doen waar we niet goed in zijn. Waar je goed in bent hoef je soms juist niets mee te doen.

Het weekend van 11 november 2011 kan voor jou het begin van je Inwijding zijn. Of een krachtige  voortzetting ervan. Zoals elke Inwijding gaat dat niet vanzelf. Het vergt moed, doortastendheid, geduld, kwetsbaarheid en soms ontberingen.
Vanuit chaos in je en om je heen zal het nieuwe ontstaan. Laat de chaos toe, zet jezelf er middenin. Wees niet bang om jezelf te verliezen of om iets (anders) te verliezen. Het is geen verlies als er onnodige elementen, die niet meer van nut zijn, uit je leven weggaan. Het is juist ruimte maken om een nieuw leven te beginnen!

In chaos kun je het beste je humor gebruiken. En/of ervan te genieten dat niets meer zeker is. Beleef het met plezier. Net zoals je in de achtbaan plezier kunt hebben, in het spookhuis of heel hoog op de schommel. Terwijl het doodeng is, geeft het je een kick. Misschien zeg je nu: ‘Een achtbaan? Daar durf ik niet in!’ Denk dan aan je kindertijd, dat gevaren nog geen gevaren waren, slechts uitdagingen.
Binnen een jaar – na de chaos – zal het een openbaring voor je zijn! Ineens begrijp je waarom het allemaal gebeurde. Dus: werp de ballast van je af, net zoals een slang zijn huid verliest om weer gezond verder te gaan. Daarom gebeurt er momenteel zoveel in je leven. Om je te onthechten, tot overgave te komen, flexibel te maken, je talenten en gaven te ontplooien.

Choi Sung Bong
Dat bewijst de 22 jarige Choi Sung Bong uit Korea. Op zijn derde kwam hij in een weeshuis., waar hij werd geslagen. Op zijn vijfde is hij daar weggelopen en heeft zich tien jaar lang staande gehouden door van alles te verkopen. Hij sliep in openbare toiletten of op trappen. Ondanks dat alles leerde hij zichzelf zoveel dat hij op zijn vijftiende naar de High School kon. Wil je alsjeblieft luisteren naar zijn diep ontroerende en in je hart rakend levensverhaal?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BewknNW2b8Y&w=420]

Waarom hier naar luisteren? Vanuit chaos creëerde hij iets moois. Zo mooi dat het bijna ongelooflijk is. Moet je nu ook weglopen en op straat gaan leven?  Nee dat niet, eenieder heeft weer een ander pad als Inwijding.
Als je die ene essentie in je hart naleeft, weet je welke weg daarvoor nodig is. Soms is het een vaag gevoel, niet in woorden te vatten. Maar elke keer als je je essentie herinnert, weet je welk besluit op dat moment het beste is.

Lieve groet,
Daisha

p.s. Als je er meer over wilt weten: luister dan a.s. zaterdag 12 november 2011 naar Inspiratie – www.radiomerlijn.nl  Dan vertel ik er uitgebreider over. Het programma is daarna nog de hele week te beluisteren via Uitzending gemist!

Gewijzigd op 03/01/2012

2 Responses to “Inwijding”

 1. Geer

  Hallo Daisha,
  Hier wordt je stil van, wat een stem heeft die Choi Sung Bong prachtig.
  Zo zie je maar weer als het heel slecht met je gaat dat je dan ook hier weer uit komt,je bent nooit alleen er loopt altijd iemand met je mee in goede en slechte tijden dat is zo mooi,hebt vertrouwen,ook in de liefde van God,die wil alleen maar liefde.
  Lieve groet Geer,

 2. netty

  Prachtig Daisha, werd er ontroerd van hoe je over iets uit kan stygen door stug door te gaan.

  gr. netty.

Reageren is niet mogelijk.