Je Onmisbare Derde Oog …

Je Derde Oog, onmisbaar in je leven!
De pijnappelklier of epifyse is een endocriene klier in je hersenen, ook wel je Derde Oog genoemd. De Franse filosoof Descartes (1596-1650) noemde in 1649 de epifyse al de Zetel van de Ziel.

Dr. Marcel Joseph Vogel (1917-1991) zegt: ‘De pijnappelklier en het kruinchakra is het centrum van onze hersenen achter de hypofyse van ons derde oog. Wanneer deze met elkaar in verbinding komen word je derde oog geopend. Deze opening vindt plaats door de combinatie van fysieke energieën van onze eerste tot en met de zesde chakra. Als het derde oog geopend is, wordt de pijnappelpoort op een langzame of snelle manier gereactiveerd, dus in werking gebracht. Iedereen heeft inter-dimensionale reizen gemaakt in zijn of haar leven, en dan vooral in de kinderjaren. ‘ en hij vervolgt:

derde oog 3‘De pijnappelklier is gevuld met licht en micro kristallen en die zijn gemaakt van calsiet. (Calsiet maakt ontspannen en verhoogd daardoor je gevoeligheid.) Deze kristallijnen-groei kan worden veranderd door de denkpatronen van mensen te veranderen. Mensen denken nu eenmaal in patronen. Deze patronen zijn energetisch en hebben bepaalde frequenties. Patronen gebaseerd op angst dragen een lage frequentie, terwijl patronen van liefde van een hogere frequentie zijn.’

Kunnen we alles waarnemen?

Gedachten kunnen worden opgepikt, opgeslagen en uitgezonden door kristallen, zoals de microkristallen in de pijnappelklier. Kristallen hebben tevens een geheugen, waardoor ze gebruikt worden om softwareprogramma’s op te draaien of denkpatronen in op te slaan. Op deze manier kan een angstig of liefdevol patroon worden opgeslagen op de ‘harde schijf’ van je hersenen die je aanmoedigen om het patroon te herhalen.

De meeste frequenties die de pijnappelklier opvangt vallen buiten het spectrum dat mensen kunnen waarnemen. Wat de pijnappelklier kan opvangen kunnen wij dus vaak niet waarnemen, maar het gebeurt wel. De meeste boodschappen vanuit de hogere dimensies worden opgevangen in kleur en geluid. Wanneer de mens meester wordt over zijn of haar gedachten dan wordt de pijnappelklier aangepast aan de hogere frequenties. Hierdoor kun je boodschappen uit de hogere dimensies vertalen. Wanneer je derde oog eenmaal is geopend, dan sluit deze nooit meer.

Men kon het niet vatten

In mijn kinderjaren kon ik zweven. Ik weet niet of je dat kent, dat je als kind voelde dat je aan het zweven was. Ik zweefde overal naar toe, ik was daar dan ook. Mocht je deze ervaringen hebben gehad dan voelde je je waarschijnlijk net als ik als een vogel die vliegt. De ene keer zweefde ik in gedachten, de andere keer daadwerkelijk.

derde oog 1In mijn kindertijd woonden we op de eerste etage, je moest drie trappen af om op de begane grond te komen. Mijn ouders hadden beneden de zaak. Vanaf rond mijn zesde jaar zweefde ik vaak de trappen af, heerlijk vond ik dat! Wanneer ik dat aan iemand vertelde, geloofde men het niet. Door te laten zien hoe ik dat deed, kon men het nog niet vatten. Het klopte niet met hun werkelijkheid, want wat gebeurde er? Het ene moment stond ik boven aan de trap en het volgende moment was ik beneden. Men had niet gezien wat daar tussen zat, zo vlug ging het.
Helaas bij het ouder worden ging dit op een gegeven moment verloren.

Kundalini power

De laatste decennia worden er steeds meer kinderen geboren die hun derde oog open hebben. Met dus een volledig geactiveerde pijnappelklier. Deze kinderen vinden het heel gewoon dat dit soort dingen gebeuren. Doordat ze het gewoon vinden zullen ze het als volwassene niet meer dicht doen. Terwijl de volwassenen van vroeger dat, door hoe de omgeving er mee omging, wel moesten om nog geloofwaardig te zijn.

De Kundalini kracht is een enorme kracht, die vanuit je eerste chakra door je ruggenmerg omhoog gaat en zo een enorme power in je omhoog brengt. En tegelijkertijd een cirkel van energie teweeg brengt, waardoor je in staat bent om alles te kunnen. Wanneer deze Kundalini kracht bij je derde oog komt – je derde oog zit tussen je wenkbrauwen, en dan naar binnen toe – dan is je derde oog altijd geopend. Wanneer je derde oog is geopend, leef je vanzelfsprekend vanuit een hoger bewustzijn. Het een kan niet zonder het ander.
(De Kundalini power ontwaakt door middel van dagelijkse yoga, door wekelijks seks te hebben en/of door vele uren, dagen, meditatie.)

Naar een hogere frequentie gaan

Hoe open je je derde oog? Door op de eerste plaats te beseffen dat je met je derde oog kunt waarnemen. Voel, luister en neem waar, gebruik je voorstellingsvermogen. Bijvoorbeeld door te visualiseren dat je op een prachtig tropisch strand bent. Dat de zon op je schouders schijnt en je de klanken van heerlijke rasta muziek hoort, heerlijke vrolijke deuntjes. Je ziet binnen in je ogen zelfs de zon en je ziet de derde oog 2golven van de zee, de palmbomen, de mensen die daar in bikini op het strand liggen. Je ziet die prachtige ober die jou een drankje komt brengen, je drinkt het en je proeft het in je mond. Het drankje waar jij altijd zo gek op bent. Probeer je dit voor te stellen en je beleeft het echt.
Of voel, terwijl het in werkelijkheid buiten 25 graden is, dat het buiten bitter koud is. En je hebt het koud, je gaat zelfs rillen van de kou.

Op die manier breng je je denkpatronen naar een hogere frequentie. Waardoor je op een gegeven moment in andere dimensies kunt vertoeven. Wanneer je een visualisatie doet, en je zit er helemaal in, dan heb je geen idee van ruimte en tijd. Want je zit wel hier op een stoel, maar je kunt in die ene seconde naar een strand reizen dat ook echt bestaat op dat zelfde moment en in die zelfde seconde. Terwijl het misschien 12.000 km verder weg is. Wanneer je dat prettig vind, kun je wel drie kwartier in die visualisatie blijven en als het dan afgelopen is, dan denk je dat het slechts 5 minuten is geweest.

Jezelf staande houden, wat er ook gebeurt

Wanneer je zegt: ik maak ontzettend veel mee en ik voel me zo ellendig, dan blijf je je ellendig voelen. Dan blijf je in de lagere frequenties functioneren en lukt het je niet om vanuit je derde oog te leven. Je kunt ook zeggen: ik maak zo ontzettend veel mee, ik leer hierdoor de ware aard van bepaalde mensen kennen. En daar ben ik blij om, want anders was ik misschien in die bepaalde situatie doorgegaan en was er nog meer met me gebeurd. Dus: wees blij dat je hebt ontdekt dat bepaalde mensen je manipuleren of zich voor hun karretje spannen uitsluitend om misbruik van je te maken. Wees blij dat je nu weet dat je je daarvan afzijdig kunt houden.

Ik ben van mening dat alles dat in mijn leven gebeurt en is gebeurd zin heeft. Wat mensen naar mij deden – roddelen, me verguizen, moedwillig me vals beschuldigen en daardoor gevangen gezeten, me lichamelijk en geestelijk hebben mishandeld, kwaad van me denken, pas nog het stelen van iets dierbaars, etc. – vanaf mijn 23ste weet ik dat dit alles zin heeft. Ook al zie ik die zin niet of begrijp ik het niet. Ik hoef dat ook niet te zien of te begrijpen. Het weten is voor mij voldoende, ik hoef daar geen bewijzen voor te hebben. Deze denkwijze heeft er voor gezorgd dat ik in de meest moeilijke situaties in mijn leven mijzelf staande kon houden.

Waarom zou je je derde oog openen?derde oog 4

Je derde oog openen, waarom zou je dat doen? Omdat er een wereld opengaat die zoveel kalmte, rust en liefde geeft dat je eigenlijk zou moeten denken: waarom ben ik daar niet eerder mee begonnen? Het is een wereld waarin je het vertrouwen en de overgave hebt van ‘het komt goed’, in welke situatie je ook bent. Er is geen paniek, geen ontsteltenis in de ergste vorm. Natuurlijk kun je geraakt zijn. Laatst had ik iemand aan de telefoon die iets vreselijks had meegemaakt. Ze was helemaal in paniek en huilde intens. En dan huil ik mee. Maar het is niet zo dat ik daar van slag van ben. Ik kan meevoelen, omdat ik zie wat het doet met deze persoon.

Volgende week: het gebruik van je derde oog in je dagelijkse leven en oefeningen om deze te openen.

Meer informatie over dr. Marcel Joseph Vogel: https://en.wikipedia.org/wiki/Marcel_Vogel

Meer informatie over de pijnappelklier: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/120580-pijnappelklier-of-epifyse-nog-veel-onderzoek-nodig.html of http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m3&s=m122&ss=P1736&l=NL of http://www.wanttoknow.nl/overige/jouw-unieke-sterrenpoort-je-pijnappelklier/comment-page-3/

Lieve groet,
Daisha

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Hier kun je je abonneren op mijn blogupdates.

Mocht je vragen hebben over dit onderwerp, stuur deze dan naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord ze in het programma ‘Zielentaal’ dat ik elke zondagavond om 21.00 uur presenteer via internetzender Radio Merlijn www.radiomerlijn.nl Je kunt het nog de hele week bij ‘Uitzending Gemist’ terugluisteren.

 

 

 

 

Gewijzigd op 05/03/2019

Reageren is niet mogelijk.