Kinderen

 

Ieder kind komt op deze wereld met een eigen missie en karakter. Als iemand bijvoorbeeld is gekomen om anderen te helpen, heb je daarvoor speciale eigenschappen en kwaliteiten in je. Andere dan dat je kwam om met jezelf te leren leven. Of de sociale mens, waarvan de innerlijke drang is om zodra iemand hulp nodig heeft meteen klaar te staan. Of degene die er in het vorig leven een zooitje van heeft gemaakt en nu komt om met zichzelf in het reine te komen. De laatste lijkt egoïstisch, maar het op hem of haar zelf gericht zijn is nodig om zichzelf te leren kennen. Natuurlijk is het dan handig dat diegene bij een sociaal iemand terecht komt die daarbij kan helpen.

Er zouden heel wat problemen voorkomen kunnen worden als we weten wat onze partner, onze kinderen, onze ouders en familieleden hier op aarde komen doen. Wat hun ‘rode draad’ ofwel missie is in dit leven. Deze kan zo totaal verschillend zijn dan die van jou.

Daarom: zie je kind als een mooi mens. Een mens, die jij de gelegenheid gaf om op deze wereld een eigen leven te mogen hebben. Maak je kind niet tot bezit. Verwar het niet met dat het JOUW kind is. Het kind dat je baarde of dat je opvoedde kwam bij je omdat jij de beste begeleiding was op zijn of haar levenspad. Op welke manier je dat ook doet of deed.

Hoe je kind ook is, heb het lief. Als je kind zich van je afwent, heb het lief. Wat het kind doet of wordt, heb het lief. Heb je kind lief, wat er ook gebeurd in zijn of jouw leven. Jouw Liefde is het fundament waarop je kind zijn of haar eigen leven verder kan bouwen. Wat er ook gebeurt in je kinds leven of wat het ooit doet, door jouw liefde zal het zichzelf altijd weer hervinden. Zie hoe speciaal het is dat het kind jou heeft gekozen om dit leven te mogen beginnen. Maar het kwam slechts voor het begin, daarna om het leven zelf te mogen leiden.

Je kinderen zijn je kinderen niet.
Zij zijn de zonen en dochters van ’s levens hunkering naar zichzelf.
Zij komen door je, maar zijn niet van je, en hoewel ze bij je zijn, behoren ze je niet toe.
Je mag hen je liefde geven, maar niet je gedachten, want zij hebben hun eigen gedachten.
Je mag hun lichamen huisvesten, maar niet hun zielen, want hun zielen toeven in het huis van morgen, dat je niet bezoeken kunt, zelfs niet in je dromen.
Je mag proberen gelijk hun te worden, maar tracht niet hen aan jou gelijk te maken.
Want het leven gaat niet terug, noch blijft het dralen bij gisteren.
Jullie zijn de bogen, waarmee je kinderen als levende pijlen worden weggeschoten.
Kahlil Gibran, De Profeet

Door mijn helderziende gaven kan ik ieders missie en karakter duiden. Door te vertellen wat je in je vorige leven hebt meegemaakt, ga je jezelf beter begrijpen. Je komt in dit leven om dat te overstijgen of uit te diepen. Vandaar de processen die je tot nu toe meemaakte. Ook daarvan kan ik de essentie aan je laten zien. Geen enkel mens komt op deze wereld om alleen maar ellende te beleven. Mocht je dat gevoel hebben, laat mij dan kijken waarom je dit beleefde.
De mensen die op jouw levenspad zijn gekomen, helpen je op hun eigen manier om jou in dit leven te ontwikkelen naar een groter bewustzijn. Doordat ik de verschillende karakters en doelen aan je uitleg, kan je de ander begrijpen. Hierdoor ontstaat er harmonie tussen jou en de ander.

Lieve groet,
Daisha

p.s.: De tijd, en daardoor de prijs, van een consult met mij kun je zelf bepalen. Hier vind je de gegevens https://www.daishadewijs.nl/consulten/

Gewijzigd op 10/08/2020

Reageren is niet mogelijk.