Meer nieuws over UFO’s

 

Interview met Fernando Halman van www.funx.nl

In het programma Start van Fernando bij www.funx.nl geef ik in de eerste week van het jaar ’s morgens een toelichting op mijn Voorspelling van het betreffende jaar, nu over 2012.

Fernando: Waarom krijgt China steeds meer macht?
China is een land van lange termijndenkers. Nederland juist van korte termijn. Als er bijvoorbeeld iets heel goedkoop of gratis te krijgen is, zal de Nederlander daar volop gebruik van maken. Zelfs als deze het niet nodig heeft. Kijk maar naar wat de mensen hebben ingekocht voor de feestdagen. Omdat er op voeding meestal een houdbaarheidsdatum zit, zullen velen concluderen dat ze van alles weg moeten gooien. Teveel ingekocht naar wat ze nodig hadden.
China denkt anders. Het is geen verzorgingsstaat, maar een land van zelfredzaamheid. Voordat zij besluiten met iemand in zee te gaan, hebben ze overwogen welke winst zij daar uit kunnen halen. De laatste decennia hebben vele Nederlandse bedrijven zich mogen vestigen in China. En dat is niet voor niets. De goedkope arbeidskracht die we van hen gebruiken, gaat terugbetaald worden met investeringen hier in Nederland. Kredieten die verstrekt worden, zullen op een gegeven moment ingelost moeten worden. Niet in geld maar in mogelijkheden, in macht.
China is een heel groot land met veel mensen, en als je deze mensen wilt besturen moet je over macht bezitten. Macht om ze te kunnen besturen en die macht gaat China op een gegeven moment van Nederland terug verwachten. Macht om besluiten te mogen nemen hoe bijvoorbeeld hun handel over Europa verspreidt gaat worden. Wie wel en wie niet gebruik mogen maken van de Rotterdamse haven.

Fernando: Wat kwam er uit van je Voorspelling 2011?
Heb je even: De waarheid kwam op vele terreinen boven tafel. Lenen was in 2010 nog heel gewoon, ik vertelde dat het sparen werd in plaats van lenen. En dat zag je ook in 2011. Geen reclame meer voor lenen, alleen nog voor sparen. Er kwam zelfs een concurrentiestrijd om de spaarders binnen te halen.
Terug naar puur natuur, de gebreide truien liggen in de winkels! Zelfs kerstboomballen moesten zelf gebreid worden.
Gezonde voeding en leefwijze zijn in, ongezond leven is uit! Roken, alcohol, voeding met additieven zal men steeds meer als buitengewoon gaan beschouwen. Er kwamen zelfs TV programma’s over gezondheid!
Verder lees mijn voorspelling 2011, 90% is daar van uitgekomen!

In mijn voorspelling 2012 zeg ik het volgende:
Het bestaan van Ufo’s wordt in 2012 bewezen en feitelijk geaccepteerd.
In 2013 en in 2014 wordt het concrete bewijs geleverd dat er leven is op een andere planeet.
Naar aanleiding van deze korte mededeling heeft Fernando de volgende vragen:

Fernando: Hoe worden de Ufo’s feitelijk bewezen? (Wanneer precies?)
Er komt nieuw filmmateriaal, daar op is duidelijk te zien dat het andere voertuigen zijn dan wij gewend zijn. Ook kan men niet lokaliseren of het wellicht te maken heeft met spionage of zo. Het zijn 4 tot 6 voertuigen, moeilijk te zien omdat het heel snel gaat. Ze zijn niet rond als een schotel, maar meer ellipsvormig.
Het filmmateriaal wordt onderzocht en men komt tot de conclusie dat het echte opnamen zijn. De opnamen worden rond oktober 2012 gemaakt. Er is geen spoor te vinden van dat het gemanipuleerd materiaal is. Hiermee wordt het bewijs geleverd. Naar het einde van het jaar, dus december, wordt dit bekend gemaakt.

Fernando: Welke mensen gaan het feitelijk bewijzen?
Schijnt niet relevant te zijn, want dit krijg ik niet te horen. Er is genoeg beeldmateriaal.

Fernando: Kunt je ook voelen wie die Ufo’s precies besturen?
Ze hebben pakken aan, daardoor krijg ik alleen de ogen te zien. Die zijn donker en lijken op die van ons, maar ze zijn niet goed te zien door de helm. Verder krijg ik te horen dat ze niet op ET lijken of erg veel anders zijn dan ons mensen. In ieder geval wordt verteld dat we er niet van zullen schrikken.

Fernando: Betekent het dan ook dat het bestaan van buitenaarde levens hiermee wordt bevestigd?
Ja, maar dat schreef ik al in mijn voorspelling dat in 2013/14 het concrete bewijs wordt geleverd dat leven op een andere planeet ook echt mogelijk is.

Fernando: Welke andere gevolgen voorspel je?
Het heeft zeker gevolgen. Ineens komt er allerlei materiaal tevoorschijn. In 2014 wordt het zelfs een hype en zullen er velen met zogenaamde bewijzen komen. Het is dus oppassen van wat men kan geloven.
We moeten echter tot 2017 wachten tot we een buitenaards wezen fysiek kunnen aanschouwen door middel van beelden via de satelliet.
Zij hanteren een taal die wij op aarde niet kennen. Deze wordt uiteindelijk gecodeerd. Maar dan moeten we toch pas aan 2019/2020 denken.

Vervolg van het dagelijkse interview met Fernando in zijn radioprogramma ‘Start’.
Fernando: Vandaag vertelt helderziende Daisha de Wijs ons wat zij voorspelt op het gebied van politiek. Ze voelt namelijk dat dit jaar de Tweede Kamerverkiezing opnieuw wordt gehouden.

Fernando: Wanneer ongeveer moeten we naar de stembus dit jaar?
Ja, Fernando, we moeten helaas weer naar de stembus. Gelukkig duurt het nog even en zal het wel november/december dit jaar worden.

Fernando: Wat is precies de reden waarom we weer moeten stemmen?
De tegenstellingen bij de huidige regeringspartijen nemen zulke vormen aan, dat men niet meer met elkaar verder wil gaan. Het werkt uiteindelijk toch niet met de PVV als gedoogpartij. Men wil dan ook niet meer verder met de PVV.

Fernando: Welke politieke partijen gaan het land besturen? (Wie wordt premier?)
VVD, CDA en PvdA gaan straks de regering vormen. De VVD blijft de grootste. Mark Rutte wordt de weer de minister president. PVV is geen gedoogpartij meer, regeert ook niet mee.

Fernando: Wat gaat het nieuwe kabinet anders doen in Nederland?
Nieuwe verkiezingen zijn nooit goed, alles ligt weer een tijd stil. We krijgen daarna de feestdagen en pas in 2013 krijgt het nieuwe kabinet echt vorm. Dus alles ligt weer een half jaar stil. Wat ze anders gaan doen? Nauwelijks iets, jammer dat het zo moet gaan.

wordt vervolgd … volgende keer het interview met betrekking tot de studiefinanciering

Gewijzigd op 11/07/2019

Reageren is niet mogelijk.