Olympische Spelen 2012

 

Het is maandag 30 juli 2012, radiozender Funx vraagt mij om te voorspellen hoe de Olympische spelen verlopen. ‘Na het pijnlijke EK voetbal en een teleurstellende Tour de France, hoopt Nederland dat onze sportzomer gered wordt door de Olympische Spelen. Gaat dat ook gebeuren?’ vroeg presentator Morad aan me.

De vraag kwam niet geheel onverwacht, ik was al ingelicht dat Funx graag wilde weten hoe de Olympische Spelen zouden verlopen. Het interview kun je hier horen:

[soundcloud url=”http://soundcloud.com/funxfm/helderziende-nederland-wint” iframe=”true” /]

 

Heel vaak is het zo dat ik achteraf nog meer ‘hoor en zie’. Zo ook deze keer.
Voor Marianne is dit tevens een overwinning op haarzelf. Ze heeft de neiging aan zichzelf te twijfelen. Dus je begrijpt dit is voor haar een dubbele overwinning. Voor Henk is het anders, hij kan gewoon niet verliezen, dat kan hij zichzelf niet toestaan. Helaas komt hij niet zover als Marianne.

Epke Zonderland, wat een prachtman. Sterk en mooi van binnen en van buiten, wat een vechtlust om te scoren, geweldig! Hij is er helemaal klaar voor en gaat het dan ook maken.
Lobke Berkhout en Lisa Westerhof hebben geen gemakkelijke keuze gemaakt om met elkaar te zeilen. Ze zijn zeer verschillend van karakter en waren liever alleen gaan zeilen. Goed dat ze het samen doen en elkaar tijdens het zeilen gewoon ieder hun eigen ding laten doen. Goede afspraken met elkaar maken, zo kunnen ze de top bereiken.

Wat een medailles zie ik regenen, echt meer dan in 2008. Zeven gouden medailles, een paar zilver en dan nog bronze medailles. Wat zijn wij Nederlanders toch groot in het klein zijn!
Ga beslist kijken, want het is heel spannend!

Lieve groet,
Daisha 

Gewijzigd op 06/09/2012

One Response to “Olympische Spelen 2012”

  1. Ilse Maat

    Lieve Daisha,

    Ik heb net naar het interview geluisterd!
    Wat ontzettend mooi dat je dat zo allemaal kan voorzien.
    Fijn voor Nederland dat ze het zo goed doen, ook gefeliciteerd lieve Daisha!

Reageren is niet mogelijk.