Programmamakers Gezocht

merlijn_iconOp eigenzinnige wijze richt Radio Merlijn – www.radiomerlijn.nl – zich op zelfontwikkeling en ontplooiing, ontspanning, cultuur, gezondheid, geestelijk en sociaal welzijn. En op alles dat motivatie biedt om te transformeren naar een liefdevolle en vreugdevolle samenleving. We zijn idealisten, die nuchter en down to earth onze missie proberen te bereiken.

Enkele reacties van onze luisteraars:

‘Dankjewel. Ik wil jullie bedanken voor de liefdevolle indruk die jullie en jullie uitzendingen geven. Is een weldaad tussen de complottheorieën en andere narigheden die veel websites te brengen hebben. Hartelijke groet, Marja’

‘Ik bedank jullie voor de aandacht voor homoseksualiteit. Ondanks dat ik niet echt hele nare ervaringen heb gehad tot nu toe qua tollerantie maak ik mij af en toe toch best zorgen. Helemaal met wat er momenteel in Rusland gebeurd met sommige homoseksuelen. Kortom, ik heb eigenlijk niets toe te voegen, maar ik vond het gewoon erg fijn deze aflevering, en ook leerzaam wat geschiedenis betreft. Dank jullie wel! Vriendelijke groet, Richard’

En zo kunnen we er nog tientallen laten zien.

Wat biedt Radio Merlijn?

Via webradio biedt Radio Merlijn inspirerende, motiverende, helende, spirituele, bijzondere, inzichten biedende, mensen verbindende en bewustmakende programma’s. Onze programma’s bevatten net iets meer dan de ‘gewone’ radio- en tv-programma’s.
We schrikken er niet voor terug om diep in het leven te duiken en toch speels en luchtig te zijn. Het geestelijke, emotionele, sociale en lichamelijke welzijn van de mens blijft daarbij centraal staan. Want daar gaat het om: innerlijke ontwikkeling, bewustwording, het bevorderen van het groeiproces, eenheid, liefde, respect en begrip creërend! Onze programma’s zijn afgestemd op zoveel mogelijk doelgroepen. Dit doen wij door zelf programma’s te maken én door programma’s uit te zenden van makers die onze zender ondersteunen.

Een hele prestatie!

Radio Merlijn bestaat vanaf 15 augustus 2008, dus al meer dan vijf jaar. Een hele prestatie, gezien andere spirituele zenders die in deze jaren zijn ontstaan en weer weggegaan. Vanaf het begin zijn er elke avond een divers aan programma’s gepresenteerd. Door programmamakers die kwamen en weer gingen. Alleen Daisha en Sander de Wijs en Jan C. van der Heijde zijn er nog steeds vanaf het begin.
Waarom zijn de anderen er niet meer? Daar heeft ieder zijn eigen reden voor. Een programma van één uur presenteren betekent dat je er een aantal uren mee bezig bent. En dat elke week weer. Bovendien is het een onbetaalde functie.

De kosten van de zender worden grotendeels door Daisha en Sander de Wijs gedragen. Helaas zijn de abonnementen niet voldoende om alle kosten te dekken. Je begrijpt dat er daardoor geen vergoeding kan worden gegeven. Het is vrijwilligerswerk, dat gedaan dient te worden door een professional.

Ben Jij de Programmamaker die We Zoeken?

Op het ogenblik zijn er voor nieuwe programmamakers meerdere uren beschikbaar. Ben jij die boeiende persoonlijkheid die we zoeken? Iemand die een bijdrage wil leveren aan het grote geheel? Wil jij je wijsheid met onze luisteraars delen?
Neem dan contact op via mailadres info@radiomerlijn.nl Wil je een korte beschrijving van jezelf geven en welk ideeën je hebt voor een programma?

Vast hartelijk bedankt !
Daisha de Wijs
Radio Merlijn
www.radiomerlijn.nl
0575-502264

 

Gewijzigd op 13/11/2013

Reageren is niet mogelijk.