Reflectie

Reflectie

Alles dat je zichtbaar maakt is een brug naar gelukkig zijn. Wat in je onbewuste leeft kan echter een belemmering zijn. Bijvoorbeeld gebeurtenissen, welke je allang bent vergeten, maar die nog steeds een stempel op je drukken. Die een onbewuste angst veroorzaken om stappen te ondernemen. Om jezelf te laten zien; om assertief te zijn, om het werk te vinden dat elke dag weer een sprongetje in je hart teweeg brengt. Dat je de partner ontmoet, waarmee je echt gelukkig bent en waarvan je weet: dit is voor de rest van mijn leven. Je onbewuste kan een belemmering zijn om je kinderen te begeleiden naar een voor hen vrij en gelukkig leven.
Maria Montessori, internationaal gezien een van de meest bekende pedagogen van de Eeuw van het Kind, schreef in haar boek in 1909: ‘We geloven dat er in het kind een onbewuste kracht aanwezig is, die hem tot gezonde groei leidt, en dat het kind luistert naar deze innerlijke stem. En de ondervinding heeft ons getoond dat deze kracht behoefte heeft om in verbinding gebracht te worden met uiterlijke voorwerpen, om tot uiting te komen’ (Montessori, 1923, p. 33).

Al decennia lang is de mens steeds gevoeliger geworden. Veel kinderen worden al hooggevoelig geboren. Vele volwassenen ontdekken in zichzelf op een gegeven moment dat ze gevoeliger zijn geworden, waardoor ze anders in het leven gaan staan. Mede door de vele prikkels die onze maatschappij steeds meer en krachtiger uitzendt. Mede door de snelheid waarmee alles tegenwoordig gaat. De veranderingen op technologisch gebied brengen ook duidelijk veranderingen in de mens teweeg. De vele mogelijkheden scherpen de mens, ofwel men wordt steeds verfijnder en gevoeliger. Soms zonder zich daarvan bewust te zijn.

Bijna vijftig jaar begeleid ik mensen. In 1964 begon ik met het in gang zetten en begeleiden van een uitzonderlijk project waar vele mensen jarenlang profijt van hadden. Van 1965 tot en met 1968 had ik de leiding over een aantal medewerkers van de supermarkt van mijn ouders. Daarna de opvoeding van mijn kinderen, het begeleiden van een immens project in de verzekeringswereld. Tegelijkertijd het begeleiden van mensen en bedrijven op fiscaal, financieel en sociaal gebied. Vanaf 1984 tot op heden begeleid ik volwassenen, kinderen en bedrijven zowel energetisch, psychologisch, qua gezondheid, sociaal, fiscaal als financieel. Mijn kennis op elk van deze gebieden is groot. Mijn ervaringen en het toepassen hiervan in het begeleiden van mensen zijn veelvuldig.

Deze wetenschap geef ik door in de Opleiding Energetisch Therapeut.
Een onuitputtelijke bron van informatie die nergens anders in één opleiding te vinden is !
Klik hier voor informatie over de opleiding.

Misschien tot ziens bij het intake gesprek, de opleiding of Satsang!

Hartegroet,
Daisha

Gewijzigd op 02/12/2017

Reageren is niet mogelijk.