Rijkdom voor je Ziel

Je kwam als mens op aarde, omdat je Ziel besloot zich verder te willen ontwikkelen. Ontwikkelen betekent in essentie niet-wikkelen. Een wikkel er af doen, waardoor iets in jou tot bloei kan komen. Je spiritueel ontwikkelen is het ontdekken en het zichtbaar maken van je talenten. Talenten en gaven die vaak diep in je verborgen zitten en schreeuwen om te ontwaken.

Tegelijkertijd is het jezelf diepgaander leren kennen. Waar je aandacht naar toegetrokken wordt, is op dit moment het meest belangrijke voor je. Je Ziel geeft aan: ik ben eraan toe om verder te gaan met nieuwe uitdagingen. Dus aarzel niet, lees en voel waar je door aangetrokken wordt.

Keus genoeg!

Het leven is zo eenvoudig, tenminste wanneer je naar je Ziel luistert. Welke opleiding, cursus of seminar ik je ook bied je Ziel zal ervan genieten. Stap voor stap groeien naar een Hoger Bewustzijn, het leren werken van Ziel tot Ziel !

De een zal zich in korte tijd iets eigen willen maken. Een ander gunt zichzelf om langer en dieper te gaan. Alles is een cadeau aan jezelf, en tegelijkertijd een geschenk aan je omgeving!

Aarzel niet te lang, omdat ik je min of meer persoonlijk begeleidt is er in de opleidingen en cursussen, die in de Wellenberg worden gehouden, slechts plaats voor tien personen. Bij de online opleiding kunnen dat er vijftien zijn.

Wil je kort en krachtig?

Soms heb je niet zoveel tijd en gelegenheid om je langdurig te ontwikkelen. Dan zijn de volgende cursussen een mooie start voor een totaal andere beleving van het leven zelf. Het zijn eye-openers naar andere dimensies, om achter de feiten te leren kijken. Of zoals de Engelsen zeggen: het beyond ontdekken!

Kabbala der Getallen

Men noemt Kabbala der Getallen een Geheime Leer. Omdat het uitsluitend via mondelinge overlevering mag worden doorgegeven. Kabbala der Getallen is voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen. Vooral willen weten waarom iemand zo handelt, welke drempels zijn meegenomen uit vorige levens.
Waarom bepaalde huizen fijn aanvoelen en in andere huizen chaos of conflicten zijn. Hoe de verschillen zijn tussen de een en de ander, of juist de overeenkomsten in karakter en eigenschappen.

Je ontdekt of je hier op aarde bent gekomen om meer gericht te zijn op de materie, je gezondheid en de financiën. Of ben je gekomen om je intuītie te ontwikkelen, zelfs naar helderziendheid toe?
Ben je een doe-mens, of een gevoelsmens? Is het belangrijk om aandacht te besteden aan communicatie? En hoe zit het met de ontwikkeling van je Hogere Bewustzijn, kun je een brug zijn tussen Hemel en Aarde?

Door middel van deze veelomvattende Geheime Leer kun je de verschillen en overeenkomsten tussen mensen en zaken duiden. Je kunt hierdoor mensen, wanneer ze conflicten hebben of beter met elkaar willen omgaan, elkaar laten begrijpen!
Lees hier meer over deze opleiding: https://wellenberg.nl/opleiding/kabbala-der-getallen/

Cursus Pendelen

Soms is het werken met gereedschap makkelijker om iets te ontdekken. De Pendel is een verlengde van je onbewuste, van je Ziel. Aangezien je Ziel alwetend is kunnen al je vragen via de pendel worden beantwoord. Pendelen lijkt eenvoudig, maar het vergt uiterste concentratie. Je pendel reageert op alles dat energie is. Zo ook op de energie van je Ziel, van chakra’s, voorwerpen, etc.

Je kunt uitpendelen of iets negatief of positief geladen is. Of je sieraden nog zuiver zijn. Welke edelstenen je het beste kunt dragen. Het opsporen van leylijnen, wateraders en zogenaamde dode lijnen in je huis. Je kunt met de pendel je huis of tuin op een positieve energetische wijze inrichten. Dus waar meubelen en/of planten het beste kunnen staan, zodat de harmonie in huis of tuin gewaarborgd is.

Je kunt de pendel gebruiken om te kijken welke middelen (vitamines, mineralen, voeding, drinken, e.d.) voor iemand geschikt zijn. Weet je niet welke kleur een bepaalde kamer in je huis nodig heeft? Pendel het uit.

Je kunt met de Pendel heel veel bepalen: de geschikte datum of hoeveelheid voor iets, etc. etc. Je ziet de pendel biedt oneindige mogelijkheden! Voor meer informatie, zie hier: https://wellenberg.nl/opleiding/cursus-pendelen/

Online Cursus I Tjing

Ben je een analyticus, een onderzoeker en verbonden met de natuur? Dan is de I Tjing het ideale middel om je te helpen bij het oplossen van je vragen. Het is het oudste systeem om belangrijke vraagstukken te ontrafelen en te adviseren hoe verder te gaan. Of het nu om privézaken gaat of bedrijfsmatig, met de I Tjing krijg je overal antwoord op!

Het brengt je naar de essentie, de oorzaak van het probleem. Het vertelt je hoe je er nu mee om kunt gaan. En wat ook heel belangrijk is: hoe het resultaat van je handelingen in de toekomst is!

Met I Tjing kun je bepalen wanneer je het beste een bepaald project kunt starten. Of op welke dag een moeilijk gesprek makkelijker zal zijn. Ik noem de I Tjing echt een ‘mannending’. Maar vrouwen die de ringvinger net iets langer hebben dan de wijsvinger zullen er net zo krachtig mee om kunnen gaan!
Een echte aanrader voor de avonturier met doorzettingsvermogen!
Voor meer informatie, zie hier: https://wellenberg.nl/opleiding/cursus-i-tjing/

Cursus Inwijding in de Akasha Kronieken

Werken met de Akasha Kronieken geeft diepe intense ervaringen. Een ontmoeting met je diepste Ziel, een Spiritueel Ontwaken. Kanalen gaan open, die voorheen gesloten waren. De Akasha Kronieken zijn voor iedereen toegankelijk, de energie is continu beschikbaar. Door er mee te werken doorzie je eerder het probleem en is de oplossing voorhanden. Deze cursus zal je veel duidelijk maken, je leert je af te stemmen op mensen, dieren en situaties. Zodat je achter de ‘dingen’ kunt kijken.

Leef je vanuit het Akasha Bewustzijn dan maak je gebruik van je intuïtie, creativiteit, bezieling en andere waardevolle eigenschappen! Zie hier voor informatie: https://wellenberg.nl/opleiding/inwijding-in-de-akasha-kronieken/

Wanneer je wat langer de tijd hebt…

Leergrage Zielen zullen zich altijd willen blijven ontwikkelen. Het kan ze niet ver genoeg gaan. Hebben ze al een aantal studies achter zich, dan is er altijd toch nog meer te ontdekken.

Al ruim vijftig jaar begeleid ik mensen op een minder gebruikelijke wijze. Deels komt dat door mijn helderziende gaven, die ik al van jong af aan gebruik. Deels door de vele opleidingen en studies die ik heb genoten. Maar vooral door mijzelf elke dag weer verder te ontwikkelen, met name op energiegebied.

Wil je je kwaliteiten en gaven naar een zeer hoog niveau brengen? Dan zijn de onderstaande opleidingen en cursussen echt iets voor jou. Kijk maar wat je aanspreekt!

Masterclass Familie Opstellingen

De Masterclass Familie Opstellingen is dé opleiding voor mensen die in het dagelijkse leven anderen begeleiden. Of dit nu één op één is, of dat je met groepen werkt. In korte tijd ontdek je het achterliggende probleem. Mensen vertellen in eerste instantie wat in het nu aanwezig is, zonder zich bewust te zijn dat er bij de problemen van het nu een oorzaak aan vooraf is gegaan. Met de Masterclass Familie Opstellingen maak je aan de persoon of personen zichtbaar waar het ooit is begonnen.

Ik heb jaren geleden een methode ontwikkeld die in de praktijk nog effectiever blijkt te zijn dan de gebruikelijke familie opstellingen. We zijn allemaal met elkaar verbonden met onzichtbare energetische lijnen. Door geen woorden te gebruiken worden deze zichtbaar. Woorden werken op het verstand, energielijnen werken van Ziel tot Ziel!

Door op deze wijze te werken ziet de betreffende persoon dat zijn of haar gedachten en energie van grote invloed zijn op zichzelf én zijn omgeving. Het effect van de opstellingen heeft niet alleen invloed op de deelnemers, het gaat veel verder. Het heeft ook effect op de personen die door de deelnemer zijn opgesteld en zijn hele sociale omgeving.

Een opleiding voor mensen met een helikopterview. Die zich kunnen concentreren en openstellen voor datgene wat gaande is. Het is zo’n bijzondere belevenis, dat woorden tekort schieten om het duidelijker uit te leggen! Zie hier voor de uitgebreide informatie: https://wellenberg.nl/opleiding/masterclass-familie-opstellingen/

Contact van Ziel tot Ziel

Onze Ziel leeft eeuwig, wanneer we sterven gaat onze Ziel verder. In onze Ziel zit alle kennis en belevenissen van alle levens tot nu toe, en zelfs wat de toekomst gaat brengen. De meeste mensen hebben nauwelijks contact met hun Ziel. Jammer, want je Ziel is je beste adviseur. Deze weet precies wat bij je past, op welk moment je het beste actie kunt ondernemen. En wat ook belangrijk is: welk Levenspad je wilde ‘lopen’ hier op aarde. Je Ziel kent geen problemen omdat het alle antwoorden in zich heeft.

Contact maken van Ziel tot Ziel, of het nu met mensen, overledenen, dieren, de natuur of de Wereldziel is, het brengt een verrijking in je leven aan. Het brengt je een prachtige Innerlijke Rijkdom! Zie hier voor de uitgebreide informatie: https://wellenberg.nl/opleiding/contact-van-ziel-tot-ziel/

Online Opleiding Tarot

Tarot is niet zomaar een kaartspel of een orakel. Het is oeroude kennis over het leven zelf. Door middel van Tarot kun je In tien minuten ontdekken waarom iemand zijn wensen niet vervult. En welke drempels daaraan ten grondslag liggen. Psychologen, begeleiders, therapeuten, coaches hebben soms enkele sessies nodig om de cliënt verder te helpen in probleem situaties. Door middel van Tarot kun je dat beperken tot één of anderhalf uur.

Vaak wordt gedacht dat je met Tarot de toekomst kunt voorspellen. Ik zou me daar maar niet aan wagen, want de toekomst heeft iedereen zelf in de hand. Wat je wel kunt is zodanig de huidige situatie analyseren en een gericht advies geven, dat de persoon in eigen tempo en op eigen wijze verder kan.

Verander je het heden, dan verander je tegelijkertijd je toekomst! Een opleiding voor beelddenkers en met krachtige intuītieve gaven! Zie hier voor de uitgebreide informatie: https://wellenberg.nl/opleiding/opleiding-tarot-therapeut/

Elke maand weer is er Satsang…

Satsang is niet direct een cursus of opleiding, en toch ook weer wel. Mensen die jaar in, jaar uit regelmatig met Satsang meedoen hebben een ontwikkeling doorgemaakt waarvan ze zelf versteld van staan. Ik behandel iedere maand een ander thema. Thema’s die je in je dagelijkse leven kunt toepassen of dat je er meer begrip voor krijgt. Het is nu door de Corona-situatie al een paar maanden online, maar zodra de 1,5 meter afstand voorbij is komen we weer bij elkaar.
We merken dat online geen afbreuk doet aan de essentie van Satsang. Regelmatig vertellen de mensen na de online Satsang via een mail hun positieve ervaringen.

Naar Satsang komen alleen mensen die dieper in het leven willen duiken, dus je bent altijd tezamen met Zielsverwanten!
Zie hier voor meer informatie: https://wellenberg.nl/opleiding/satsang-met-daisha/

Terug naar onze kern… een Rijkdom voor onze Ziel !

Een andere blog dan dat je van me bent gewend. We leven in een tijd dat het belangrijk is om je Levenspad nog zinvoller te maken.
‘Zo kan het niet langer meer,’ hoor je dikwijls de mensen zeggen. Wat kan niet langer? Dat we soms te ver van onze Ziel en de ander zijn afgeraakt? Menigeen gaven hun geld liever uit aan een paar keer per jaar op vakantie gaan. Of regelmatig uit eten, of een luxe leven. Ook belangrijk om mee te hebben gemaakt, maar nu weer terug naar onze roots.

Door de Corona-lockdown zijn velen terug geworpen naar hun eigen kern. Fantastisch, want hopelijk groeien we nu naar de wij-samen-maatschappij. En het wij-samen is in iedere opleiding, cursus of Satsang die ik je bied ingesloten!

Lieve groet,
Daisha

P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates. Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

 

Gewijzigd op 02/07/2020

Reageren is niet mogelijk.