Satsang met Daisha

Telepathie en Voorgevoelens!

zondag 14 april 2019 van 11.00 – 15.00 uur

Telepathie en Voorgevoelens zijn mogelijk via je Zesde Zintuig! Gaat bij jou de telefoon kort nadat je heel sterk aan iemand hebt gedacht? Voel jij aan wat iemand gaat zeggen? Heb je een ‘goede neus’ voor bepaalde zaken? Daisha vertelt over telepathie, gedachten-lezen, gedachten-overdracht én je Zesde Zintuig. Hoe kun je dit ontwikkelen en in de praktijk zo optimaal mogelijk toepassen? Daisha legt het uit!

Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!
Kom naar deze bijzondere Satsang!
Je kunt je direct aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Eén keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur (gaarne uiterlijk 10.45 uur aanwezig).
Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!

Prijs:     € 17,50 p.p. per keer incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk.
65-plussers betalen 7,50 euro p.p. incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk.
(Let wel: per echtpaar krijgt slechts één persoon de leeftijd-korting.)

Speciale Satsang – Familie Opstellingen

za. 10 of zo. 18 augustus 2019 – van 11.00 – 15.00 uur (kan iets uitlopen)

Familie Opstellingen is een thuiskomen in jezelf. Elke keer is het weer een groot succes! Door Daisha’s unieke wijze van begeleiden, krijgt iedere deelnemer een EIGEN FAMILIE OPSTELLING. Op een puur en zuivere energetische wijze ontdek je de oorzaak van het probleem in een relatie. Of dat nu met een partner, kinderen, familieleden of met collega’s is. Je krijgt duidelijkheid over het hoe en waarom. Bovendien krijg je inzicht in wat je eraan kunt doen om de relatie te ontwikkelen tot een positieve, harmonieuze relatie.
Maximaal 20 deelnemers, dus wees erg vlug bij!
Kosten voor iedere deelnemer € 20,= p.p. incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier

     2019
    14 april   Telepathie en Voorgevoelens
    19 mei   Contact met andere Dimensies
    16 juni   Zelfvertrouwen en Eigenwaarde
    14 juli   Maangevoelig en meer…
    za. 10 augustus   Familie Opstellingen
    18 augustus   Familie Opstellingen
    22 september   Onze Ziel, onze Essentie
    20 oktober   Ontdek je Charisma
    17 november   Relaties
    22 december   Contact van Ziel tot Ziel
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!
‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’   Jos Wensink
‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’   Bea Barendsen
‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’   Klaas Boonstra