Satsang met Daisha

Ontdek je Karma, je Kwaliteiten en Gaven
zondag 19 augustus 2018 van 11.00- 15.00 uur

Wat is Karma? Het woord Karma kent vele betekenissen. Hier wordt met Karma bedoeld: de ‘rode draad’ in je leven. Datgene wat in dit leven altijd voor jou van belang is. Je lessen, ervaringen die nodig zijn om je innerlijk te ontwikkelen. Er bestaat geen goede of slechte karma. Karma is het gevolg van eerdere handelingen c.q. gedachten, niets anders. Er bestaat geen goed of kwaad in ons leven. Religie, de mens beoordeelt of iets goed of kwaad is, terwijl het gewoon IS! Daisha vertelt en legt uit!
Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!
Kom naar deze bijzondere Satsang!
Je kunt je direct aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!
Eén keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur (gaarne uiterlijk 10.45 uur aanwezig). Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!
Prijs:     € 15,= per keer
Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier

      2018
   19 augustus  Ontdek je Karma, je Kwaliteiten en Gaven
  23 september  het Akasha Bewustzijn
  21 oktober  De Kunst van Leven !
  18 november  Overgave, hoe doe je dat?
  23 december  Wat Engelen voor je kunnen betekenen!
      2019
   13 januari   Tijd van Wonderen
   17 februari   Spiritualiteit in je dagelijkse leven
   17 maart   Gedachtenkracht
    14 april   Telepathie en Voorgevoelens
    19 mei   Contact met andere Dimensies
    16 juni   Zelfvertrouwen en Eigenwaarde

 

Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!
‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’   Jos Wensink
‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’   Bea Barendsen
‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’   Klaas Boonstra