Overgave, hoe doe je dat?

zondag 26 april 2020 van 11.00 tot …

Gratis via je computer, iPad of mobiele telefoon te volgen!

Satsang met Zielsverwanten!
Vanwege de coronacrisis wordt nog steeds aangeraden om niet naar buiten te gaan. Satsang met Daisha is elke keer een intens en bijzonder samenzijn met Daisha en Zielsverwanten. En dat willen we graag zo houden. We kunnen dan wel niet fysiek bij elkaar komen, maar wel online. Met het programma ‘Zoom’ kunnen we elkaar toch zien en wordt ook de privacy gehandhaafd.

Hoe gaat dat?
Wanneer je je aanmeldt voor Satsang krijg je een link toegestuurd, waarmee je via je computer, iPad of mobiele telefoon op het gebruikelijke tijdstip kunt inloggen. Heel bijzonder om elkaar met z’n allen op één scherm te zien!

Het programma begint net zoals iedere Satsang om 11.00 uur en duurt tot … Omdat dit de eerste keer is, weten we nog niet tot hoe laat. Heb je vragen, en dat kan over van alles gaan, mail ze dan van tevoren: daisha@wellenberg.nl Of stel je vraag tijdens Satsang.

Satsang is deze keer gratis!

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Eén keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur (gaarne uiterlijk 10.45 uur aanwezig).
Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!

Prijs:     € 17,50 p.p. per keer incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk.
65-plussers betalen 7,50 euro p.p. incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk.
(Let wel: per echtpaar krijgt slechts één persoon de leeftijd-korting.)

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier

     2020
    15 maart   Droom of Visoen
    26 april   Overgave, hoe doe je dat?
    24 mei   Alles over Energie, Wichelroede en Pendel
    21 juni   Lichaamstaal
    19 juli   Hoger Bewustzijn
    16 augustus   Helende Energie en Stilte
    20 september   Oude en Jonge Zielen, Zielsverwanten en Zielengroepen
    25 oktober   Als het leven tegen zit…
    29 november   Ontdek je Levensmissie
    20 december   Alles over de Liefde
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!
‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’   Jos Wensink
‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’   Bea Barendsen
‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’   Klaas Boonstra