Satsang met Daisha

Contact van Ziel tot Ziel

zondag 22 december 2019 van 11.00 – 15.00 uur

Je ontmoet iemand en meteen heb je het gevoel dat je de ander al kent: Zielsverwanten. Het is echter ook mogelijk dat je, terwijl je regelmatig met elkaar te maken hebt, geen contact ervaart. Totdat je contact maakt met de Ziel van de ander: Zielscontact. Maar hoe maak je contact van Ziel tot Ziel? Daisha vertelt en legt uit!
Kom naar deze bijzondere Satsang, ‘s middags begeleidt Daisha je om van Ziel tot Ziel te kunnen communiceren, een bijzondere ervaring!

Satsang is een intens en uniek samenzijn met Daisha de Wijs én met Zielsverwanten. Een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!
Kom naar deze bijzondere Satsang!
Je kunt je direct aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten

Daisha noemt het ‘de beweeglijke Satsang’. Wat er ook gaande is die dag, elke keer is het weer een vertrouwde en fijne bijeenkomst. Een thuiskomen in jezelf, een thuiskomen samen met anderen. In Satsang kun je vragen stellen over elk aspect van je leven, je kunt persoonlijke vragen stellen of over datgene dat je bezighoudt. De antwoorden van Daisha zijn zeer verhelderend!

Eén keer in de maand op zondag van 11.00 – 15.00 uur (gaarne uiterlijk 10.45 uur aanwezig).
Kijk in onderstaand overzicht voor de data én de thema’s!

Prijs:     € 17,50 p.p. per keer incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk.
65-plussers betalen 7,50 euro p.p. incl. onbeperkt koffie, thee of (karne)melk.
(Let wel: per echtpaar krijgt slechts één persoon de leeftijd-korting.)

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier

     2019
    17 november   Relaties
    22 december   Contact van Ziel tot Ziel
     2020
    19 januari   een Einde is een Nieuw Begin!
    16 februari   Leven zonder Masker
    15 maart   Droom of Visoen
    26 april   Overgave, hoe doe je dat?
    24 mei   Alles over Energie, Wichelroede en Pendel
    21 juni   Lichaamstaal
Satsang is elke keer anders!

Satsang met Daisha biedt je bewustwording en inzichten. Soms stelt Daisha de deelnemers vragen of geeft zij over een bepaald onderwerp uitleg. Door Daisha’s afstemming op de aanwezigen ontstaat er een eenheid. Niet alleen tussen haar en jou, maar tussen haar, jou en alle aanwezigen!
Een samenzijn en een unieke beleving dat je diep van binnen zal raken!
‘Wat een ervaring! Ik heb de volgende dag vrij genomen, zo’n impact had het wat je me vertelde. Ik moest het allemaal even laten bezinken. De dag vrij nemen was al een hele overwinning voor me. Een stap naar beter naar mijn eigen behoefte te kijken.’   Jos Wensink
‘Zo bijzonder de sfeer en de oefening die we deden. Een eerste keer kijk ik altijd ‘de kat uit de boom’, maar dat was niet nodig. Ik ben nog nooit zo spontaan en open geweest. Hartelijk bedankt voor deze mooie belevenis.’   Bea Barendsen
‘Ik moest mee van mijn vrouw. Wat ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Zo kun je dus ook spiritueel zijn. Geen gezever, niks gek gedoe, echt fantastisch, bedankt!’   Klaas Boonstra