We hebben een geweldig navigatie systeem naar andere dimensies!

Wanneer je naar andere dimensies kunt gaan, dan bestaat er geen tijd en ruimte. Dan ben je niet meer gevangen op de plek waar je nu bent, je kunt dan overal naar toe. Vorige week vertelde ik waarom een open Derde Oog onmisbaar is op je levensweg. Als je meester bent over je gedachten dan wordt de pijnappelklier aangepast aan de hogere frequenties. Hierdoor kun je boodschappen uit de hogere c.q. andere dimensies opvangen en vertalen!

Healen op afstand

Zo kun je dus, door je bewustzijn aan te passen ook naar iemand anders toe reizen. Waar deze persoon ook ter wereld is. Zou je vanuit je woonplaats in Europa je afstemmen op iemand in Australië, dan zal de persoon daar je boodschap opvangen. Dit kan zowel onbewust of bewust zijn.

navigatie systeem 1Toen ik nog jaarlijks naar Thailand ging konden de healing-sessies gewoon doorgaan. Door samen een tijdstip voor de afstemming af te spreken, werkte het net zo sterk als dat de persoon bij me zou zijn. Soms zelfs nog sterker, omdat de ander zich helemaal openstelde en gefocust was op de healing.

Een geweldig navigatie systeem

De pijnappelklier van dieren bevat hetzelfde geweldige magnetische materiaal als bij ons mensen. Dit zorgt ervoor dat zij kunnen navigeren en zich kunnen afstemmen op de magnetische velden van de aarde en de lucht. Wellicht is onze pijnappelklier eveneens  verantwoordelijk voor ons onbewuste navigatiesysteem?!

De paardenfluisteraar, de hondenfluisteraar, de Nanny die zich afstemt op kleine kinderen, ofwel iedereen die communiceert via de taal zonder woorden doet dit via het derde oog. Probeer het maar eens, communiceren met je huisdier. Of dat nu je hond, kat, cavia, konijn, vis in de vissenkom, je vogel in de vogelkooi of welk dier dan ook waarmee je bekend bent, je kunt met elkaar praten via gedachten of met woorden. En je begrijpt elkaar, ook zonder woorden.

Voorbeeld: Tommy, onze hond van 14 jaar, ligt in zijn mand bij mij op kantoor. Wanneer ik in gedachten, terwijl ik niet naar hem kijk, roep: ‘Tommy, Tommy, kijk eens.’ Dan doet hij na enige tijd zijn ogen open en kijkt me dan met een blik aan van: ‘Ja, wat is er?’ Lizzy ons hondje van 2,5 jaar is daar nog sterker in. Zij kan zelfs in een andere ruimte zijn om te weten dat ik haar in gedachten roep.

Jonge kinderen hebben een open derde oog!

Laatst was ik ergens en er komt een kindje van negen maanden binnen. Ik had dit schattige meisje drie maanden geleden voor het eerst gezien. Ze zag me en met een grote smile op haar gezicht zwaaide ze naar me. Haar moeder stond helemaal versteld en zei:navigatie systeem 4
‘Hoe kan dat nou? Ze heeft je maar één keer gezien en dat was drie maanden geleden. Ze herként je helemaal!’

Waarop ik zei: ‘Misschien lacht ze tegen iedereen?!’ De moeder antwoordde: ‘Nee, dat doet ze juist niet, ze moet altijd wennen aan iemand.’ Bij de moeder, hierdoor geraakt, sprongen zelfs de tranen in haar ogen. Wat de moeder waarschijnlijk niet (meer) wist dat ik de vorige keer een heel gesprek – zonder woorden – had met dit kleine wezentje van toen nog maar zes maanden oud.

Geen misverstanden meer..

Door met elkaar in een hogere dimensie te communiceren, ontstaan er geen misverstanden. Het verstand zit er namelijk niet tussen. Je hebt het beslist wel eens meegemaakt, dat je sterk aan iemand dacht en dan ineens gaat de telefoon. Het is de persoon waar je aan dacht!

Er bestaat geen tijd, geen ruimte, geen afstand. De persoon kan in Amerika wonen, in Suriname of net om de hoek, het maakt niet uit. Het is een soort kip-ei-kwestie. Is het dat jij sterk aan die persoon denkt en dat de persoon daarop reageert? Of wilde de persoon jou bellen en denk jij daarom aan de persoon? In ieder geval is het secondewerk, zelfs een nanoseconde, dat de signalen over en weer gaan. Waar je ook ter wereld bent.

Hier is je derde oog, je pijnappelklier ofwel je hypofyse, het communicatiekanaal. Het wordt ook wel de pijnappelpoort genoemd. De zorg hiervoor lijkt sterk op de zorg voor je fysieke lichaam. Het heeft een gezond lichaam nodig om de veranderingen in je leven te kunnen integreren. Door te kiezen voor goede voeding, beweging, meditatie, voldoende slaap, weinig stress en tijd doorbrengen in de zon en/of maanlicht, kan je derde oog optimaal functioneren.

Visualiseren kunnen we allemaal

Hoe kun je je derde oog (nog) sterker ontwikkelen? Hoe kun je naar andere plaatsen en andere tijden gaan? Bijvoorbeeld naar je navigatie systeem 3vorige levens? Daar zijn verschillende methoden voor. Soms zegt men van kinderen dat ze in een fantasiewereld leven. Ze zien dingen die de volwassene niet gewaar neemt, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Wanneer je in een meditatie iets visualiseert, dan is dat er ook voor jou. En heb je dat in ieder geval ooit gezien of meegemaakt of ga je het meemaken. In dit leven, in vorige levens of in de toekomst, dat maakt niet uit. Je derde oog is je Ziel en in je Ziel zijn al deze ervaringen opgeslagen.

Kinderen kunnen enorm goed visualiseren, hun derde oog is nog niet gesloten. Zij kennen hun ervaringen van vorige levens. Daardoor kan een kindje bang zijn voor water, terwijl er nooit iets vreselijks met water is gebeurd. Bovendien is geboren worden met die angst vreemd, immers de baby heeft negen maanden in vruchtwater rond gezwommen.

Geen horloge

Kun je goed visualiseren? Dan staat je derde oog al aardig open. Een goede oefening om je derde oog verder te ontwikkelen is: geen horloge dragen. Sowieso is het niet gezond om een horloge te dragen. In je horloge zit een batterijtje, anders zou het horloge niet op tijd lopen. Je hebt je horloge meestal om je pols, juist op een plek waar enorm gevoelige kanalen zijn. Zo gevoelig dat het niet alleen het horloge opdraait, maar ook jouzelf. Veel mensen zijn angstig voor straling, maar dragen dan helaas wel een horloge. Deze is net zoals je iPhone en alles dat op een batterij loopt aan straling onderhevig.

navigatie systeem 2Van jongs af aan heb ik nimmer een horloge om gehad. Ik was een kind dat met van alles experimenteerde. Ik oefende in het ‘blind’ zijn en liep dan met mijn ogen dicht door het huis of buiten. Ik wilde de tijd zonder klok ervaren, zodat ik altijd wist hoe laat het zou zijn. Ik ‘sprak’ met mijn poppen, met mijn overleden Opa, met alles dat in de natuur aanwezig was en met de vogels in de grote volière van de basisschool. En dat ben ik mijn hele leven blijven doen. Het is zelfs verder uitgebreid, nu naar alles dat een Ziel heeft.

Ik heb geen klok nodig om te weten hoe laat het is. Zelfs op de minuut nauwkeurig kan ik elk moment van de dag vertellen op welk tijdstip we leven. Het mooie daarvan is dat de klok c.q. tijd mij nimmer dwingt tot iets. Het afstemmen op de tijd gaat zo natuurlijk dat ik op een gegeven moment gewoon weet: oké, nu is het tijd. Dat is heel wat rustiger leven dan leven met de klok. Wanneer je met de klok leeft, dan bepaalt deze jouw tijd. Dat kan een enorme gejaagdheid bij je veroorzaken, alleen al door telkens te (moeten) kijken hoe laat het is.

Het is vrij eenvoudig om deze vaardigheid te leren. Tijdens de Jaaropleiding zet ik gedurende een paar dagen van de Intensive Week alle klokken weg of stil. Uiteraard beginnen mijn lessen nog steeds stipt op tijd en verwacht ik van de studenten dat zij op tijd komen. Zo leren ze binnen een paar dagen om zonder klok te weten c.q. aan te voelen hoe laat het is!

Een gewoonte is mijn beroep geworden

Wat ik als kind deed: het afstemmen op Zielen, is nu mijn beroep. Afstemmen op Zielen die nog hier op aarde leven of die in andere dimensies leven, dat maakt niet uit. Doordat ik, wat ik als kind deed, ben blijven doen, is mijn derde oog altijd open gebleven. Mijn zesde zintuig is in de loop der jaren steeds sterker ontwikkeld.

navigatie systeem 6Zou jij je derde oog nog meer willen ontwikkelen? Dan zou je om te beginnen deze oefeningen kunnen doen: tijd ervaren zonder op de klok te kijken, blind je weg overal weten te vinden, praten met alles dat leeft, visualiseren, etc. In ieder geval worden hierdoor je zintuigen ontzettend sterk ontwikkeld. Helemaal prima, want je derde oog werkt via de sterk ontwikkelde zintuigen!

Misschien herken je de ervaringen die ik hier beschrijf uit je kindertijd en heb je het nooit afgeleerd, dan staat je derde oog in ieder geval nog steeds open!

Volgende week: Je Derde Oog en wat kun je er mee in de Praktijk.

Lieve groet,
Daisha

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Hier kun je je abonneren op mijn blogupdates.

Elke 1e dinsdag van de maand beantwoord ik vragen in het programma ‘Daisha Live – Vragenuur’. Het begint om 21.00 uur en is te beluisteren via internetzender Radio Merlijn www.radiomerlijn.nl Je kunt het daarna nog de hele week bij ‘Gemist’ beluisteren:
Heb je een vraag? En dat kan over allerlei kwesties gaan, jezelf, je gezin, werk, familie, droom, gezondheid, etc. stuur deze met voornaam en geboortedatum van de betrokken personen nu of uiterlijk op de maandag er voor naar daisha@radiomerlijn.nl  Privacy is verzekerd, ik noem geen naam of geboortedatum in het programma. Op de eerste dinsdag van de maand wordt dan je vraag in het programma beantwoord!

 

Gewijzigd op 05/03/2019

Reageren is niet mogelijk.