Zielscontact

Zielscontact met onszelf en met een ander is het mooiste en het meest zuivere dat er is. Mooi, omdat het heel intens is, het raakt je tot diep in je hart. Zuiver, omdat er geen oordelen of veroordelen zijn. Je verstand zit er niet tussen, dus ook je eventuele ego of misverstanden niet. Je Ziel wordt ook wel je innerlijke God genoemd en dat is ook zo. God laat iedereen vrij om te zijn die hij of zij wil zijn. Je Ziel zal je nimmer dwingen of tegenwerken. Je Ziel geeft goede adviezen, is open, heeft geen geheimen en heeft altijd het beste met je voor.

Hoe maak je Zielscontact ?

Voordat ik ga vertellen hoe je van Ziel tot Ziel contact kunt maken, zal ik eerst een voorbeeld geven. Eigenlijk een vergelijking met iets dat we elke dag gebruiken. We vinden het heel gewoon dat we met ons mobieltje, waar we ook in de wereld zijn, kunnen bellen. Heb je een broer in Australië wonen? Geen probleem, je belt en je hebt contact. Je tante even bellen in Californië? Je belt en je hebt meteen verbinding. Ooit wel eens over nagedacht hoe dit mogelijk is?

Zielscontact 1Willem Wever zegt er dit over: Een gewone huistelefoon is verbonden met kabels die door de grond gaan. Bij een mobiele telefoon gaan er signalen, oftewel radiogolven, door de lucht. De radiogolven moeten kilometers afleggen om een verbinding te maken. Als je belt, gaan de radiogolven razendsnel naar een zendmast. Dat wordt het basisstation genoemd. Hier wordt het radiosignaal opgevangen en doorgestuurd.

Via telefoonkabels gaat het signaal de grond in naar de centrale computer. De centrale computer stuurt de binnenkomende lijnen door naar degene die je wilt bellen. Door standaard af en toe een signaal uit te sturen, weet de computer waar die mobiele telefoon is. Het dichtstbijzijnde basisstation vangt dat signaal op en geeft dat door aan de computer. Dit wordt HLR (Home Location Register) genoemd. Hierin worden alle gegevens opgeslagen: je positie, je abonnement, etc. Als je iemand belt, moet het signaal dus eerst naar het dichtstbijzijnde basisstation; dan naar de centrale computer en HLR; vervolgens weer terug naar het basisstation en dan pas naar de ontvanger. Een lang traject, maar razendsnel!

Nog sneller dan het licht

Weet je dat dit vergelijkbaar is met Zielscontact? Wanneer we elkaar ontmoeten gaan de gesprekken, doordat we elkaar lijfelijk zien, als het ware zoals een vaste telefoonverbinding. Ons lichaam is dan de kabel, waardoor de verbinding tot stand komt.
Wanneer we elkaar niet lijfelijk zien en spreken, kan het contact via elkaars Zielen gaan. Wanneer we Zielscontact zoeken met een andere Ziel dan worden deze signalen razendsnel naar het Universum gezonden – het basisstation. Hier wordt het signaal opgevangen en doorgestuurd naar de betreffende Ziel. In het Universum is de Universele Energie van iedereen alom aanwezig. Of de Ziel leeft of overleden is, dat maakt niet uit. Immers de Ziel leeft eeuwig, sterft niet als het lichaam sterft.

Nu slaan we ten opzichte van de mobiele telefoon een paar stappen over. Namelijk dat het via kabels van het basisstation naar de computer gaat. Het basisstation, het Universum, coördineert de Universele Energie. Aangezien onze Ziel in contact staat met de Universele Energie, vangen we de signalen direct op.

Je Ziel is de ontvanger en net zoals je mobieltje kan je even ‘uit staan’ ofwel druk zijn met andere dingen. Waardoor het contact niet meteen tot stand komt. Het verbinding maken gaat, doordat een paar stappen kunnen worden overgeslagen, nog sneller dan van mobiel naar mobiel. Nauwelijks een attoseconde, dat is een triljoenste van een seconde. Een snelheid die we nauwelijks met ons brein kunnen vatten. Want het is sneller dan het licht en sneller dan een bliksemstraal!

Kan iedereen dit?

Intuïtie, helderziendheid, automatisch schrift, een medium, paragnost, fotoreading, aurareading, psychometrie, telepatisch zenden, psychokinese, enz., enz. werken allemaal op deze wijze. De een kan wat meer fijngetuned zijn dan de ander, iedereen is in essentie intuÏtief.

Zielscontact 2Stem je je af op de Ziel van Jezus dan krijg je via de, altijd aanwezige en nimmer verzakende, Universele Energie contact met de Ziel van Jezus. Zo ook met Maria Magdalena of welke persoon die ooit heeft bestaan. Het contact krijg je niet omdat je uitverkoren bent, maar puur omdat je zelf erop afstemt. Stem je je af op het Hoogste der Hoogste dan kun je ook contact krijgen met God, Allah, Boeddha of een ander Goddelijk Wezen. Zo kun je contact krijgen met dierbare overledenen, met dieren, met alles dat een Ziel heeft. Dus ook een boom, een plant, je stoel, je huis, enz.

Ontdek je potentie

Wat moet je doen om het contact tot stand te brengen? Op de eerste plaats je argwanende mind uitzetten. Zodra je verstand je wat probeert wijs te maken, ofwel zich er tussen mengt, werkt het niet. Het objectief waarnemen zonder te denken is voor de mens het meest moeilijke. Je zit al met vragen in je gedachten en die blijven maar ‘roepen’. Het enige wat er dan op zit, is er op vertrouwen dat die vragen er nog zullen zijn als je weer gaat denken. Zijn ze er niet meer, neem van mij aan, dan was het niet belangrijk voor je om die vragen te stellen. Laat staan om het antwoord te horen.

Het vereist discipline om van Ziel tot Ziel te communiceren. Om het contact via het prachtige kanaal, de Universele Energie, zuiver en doeltreffend te laten zijn wordt er totale overgave van je verwacht. Het lukt eerder als je moe bent, dan wanneer je helemaal alert bent. En toch moet je ook weer alert zijn, omdat het een soort fluisteren is wat je ‘hoort’. Het gaat snel, heel subtiel en voor je het weet bemoeit je verstand zich er weer mee, waardoor je niet meer hoort wat er gefluisterd wordt.

Vallen en opstaan

Ben je er niet mee bekend om van Ziel tot Ziel contact te hebben, probeer je dan eerst – soms dagenlang – te oefenen in het niet-denken. Mooie rustige muziek kan je daarbij fantastisch helpen. Wanneer het niet-denken lukt, ook al is het maar één minuut, ga je op deze wijze verder: Zoek een moment waarop de wereld en je omgeving stil is – of het meest stil is. Een moment waarbij je zeker weet dat je het eerste half uur niet wordt gestoord.

lights-headerGeen telefoon, niemand die iets tegen je zegt of vraagt, alle media (tv, radio, facebook, internet) zijn uit. Volkomen rust en stilte. Ga dan weer terug naar hoe het je lukte om die ene minuut in het niet-denken te zijn. Voel met wie of wat je contact zou willen hebben en verwelkom de Ziel van diegene of datgene. Voer dan in gedachten een gesprek zoals je zou doen als je voor het eerst iemand ontmoet. Doe dan het volgende: voel, ervaar, wacht, wees stil, geef je over, luister, wees alert en zo door.

Gaat het snel?

Bij de een lukt het vlugger dan bij de ander, dus ik kan je niet zeggen of het de eerste keer dat je er voor gaat zitten meteen succes zult hebben. Hoe dat komt? Dat kan aan het volgende liggen: de omstandigheden van dat moment; hoe je je voelt; het kan zijn dat je verstand er zich in gaat mengen. Er zijn zoveel redenen waarom het soms niet lukt, dat je beter je tijd kunt besteden aan het weer opnieuw proberen, dan naar het zoeken van de oorzaak.

Je ziet wel, er is doorzettingsvermogen, moed, overgave, alertheid, rust en stilte in onszelf voor nodig. En laat nu iedereen dat in essentie in zich hebben!

Welke rol heeft God in dit geheel? Dat vertel ik volgende week!

Lieve groet,
Daisha

P.s.: Luister ook eens naar het programma ‘Zielentaal’ dat ik elke zondagavond om 21.00 uur presenteer via internetzender Radio Merlijn www.radiomerlijn.nl Je kunt het daarna nog de hele week bij ‘Uitzending Gemist’ terugluisteren.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Hier kun je je abonneren op mijn blogupdates.

Wil je een uitgebreid persoonlijk of zakelijk advies? Kijk dan bij consulten naar de mogelijkheden en de tarieven. En bel naar 0575-502264 om een afspraak te maken.

 

 

 

Gewijzigd op 13/10/2018

Reageren is niet mogelijk.