Aanmelden & Programma gratis Opl. Transformatie Academie 2016

Er zijn honderden reacties, en aanmeldingen, ontvangen voor de GRATIS Tweejarige Opleiding Transformatie Academie. Geweldig dat zoveel mensen echt iets van hun leven willen maken! Een enkeling dacht dat je er voor uitgeloot moest worden. Nee, iedereen kan er aan mee doen!

Aanmelding 4De opleiding is voor iedereen, welke leeftijd je ook hebt, wat je ook in je dagelijkse leven doet of wat je financiële situatie ook is. Je kunt je twee jaar lang laten begeleiden om meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen. Om meer uit jezelf en je leven te halen, je authenticiteit ontdekken en een gelukkig mens te zijn. En dat echt helemaal gratis, twee jaar lang!
Iemand dacht dat er een addertje onder het gras zat. En dat je uiteindelijk toch moest gaan betalen. De enige investering die nodig is, is de tijd die je in jezelf stopt!

Vele vragen

Er zijn diverse vragen gekomen en dat kan ik me helemaal voorstellen. Want wie geeft er in deze tijd zomaar € 17.400,= cadeau. Dat kost immers deze opleiding in werkelijkheid, zie voor de berekening mijn vorige blog. Laat ik meer duidelijkheid geven door de vele vragen te beantwoorden:

Hoe kan ik me aanmelden voor de opleiding?
Je kunt je uitsluitend aanmelden via dit aanmeldingsformulier.
Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een inlog mogelijkheid om de opleiding gratis te kunnen volgen.

Hoe neem ik deel aan de opleiding?
Je neemt aan de opleiding deel door het volgen van een aantal schriftelijke modules én audio programma’s.
Elke week lees je een of twee blogs van mij, dat zijn de lessen. Deze neem je goed in je op, je overdenkt en past de essentie ervan in je dagelijkse leven toe. Vervolgens luister je elke week naar de door mij verzorgde radioprogramma’s Zielentaal, Daisha Live, Meditatie en Levensvragen – via www.radiomerlijn.nl . Wanneer je niet op dat tijdstip kunt luisteren is er Uitzending gemist, je kunt het programma dan nog de hele week beluisteren.

Heb je een speciale vooropleiding nodig?
De beste vooropleiding zijn jouw levenservaringen tot nu toe.
De opleiding beoogt dat je levenswijsheid vergaart en dat is wat anders dan methodes leren. Methodes zetten je hart en je intuïtie op een dwaalspoor, het zijn trucjes waarmee je jezelf en een ander in een hokje stopt. Deze opleiding is er om je bewust te maken, zodat je uiteindelijk meer van jezelf begrijpt en van anderen. Begrip is hetzelfde als Liefde, zo kunnen we samen naar een liefdevoller samenleving gaan.

Waar bestaat de begeleiding uitAanmelding 2
Je krijgt aangegeven welke module belangrijk is om eerst te volgen, de lesstof wordt in fases aangeboden
. Je zult beslist vragen tegenkomen, dingen die niet volledig zijn uitgelegd of die je niet begrijpt. Of hoe je de essentie in je dagelijkse leven kunt toepassen. In ieder geval zullen er genoeg vragen zijn. Want je neemt niet alleen deel, er zijn tientallen mensen die net als jij de opleiding doen. Door het antwoord dat ik op de vraag geef van iemand anders kun je zelf ook nieuwe inzichten krijgen.

Vragen beantwoord ik in het speciale radioprogramma Transformatie Academie via Radio Merlijn. Dat zal tweewekelijks of wekelijks zijn, dat ligt aan de reacties die binnenkomen. Persoonlijke vragen beantwoord ik al in het maandelijkse programma Vragenuur, dus de vraag moet echt betrekking hebben op de lesstof.
Abonneer je gratis op de Radio Merlijn nieuwsbrief, dan krijg je elke week de informatie over én de eerder genoemde radioprogramma’s én over dit speciale programma ten behoeve van de opleiding.

Kan ik ook per mail antrwoord krijgen op mijn vragen?
Vanwege het grote aantal deelnemers is dit niet mogelijk.
Sowieso krijg ik al sinds jaren zo’n dertig tot zestig mails per dag om daar wel of niet wat mee te doen. Dus wat dat betreft zijn mijn werkzaamheden zodanig dat er bij de 60 tot 70 uur per week niet nog meer uren bij kunnen.

Krijg ik aan het einde van de opleiding een certificaat of diploma?
De opleiding beoogt een doorbraak te zijn in je innerlijke ontwikkeling en een transformatieproces in je teweeg te brengen
. Je doet de opleiding puur voor jezelf. De buitenwereld zal – wanneer je alle onderdelen twee jaar lang hebt gevolgd – een duidelijke verandering in je ervaren. Dat kun je zien als een certificaat of diploma. Meer heeft de buitenwereld niet van je nodig. Je krijgt dus aan het einde geen certificaat of diploma.

Aanmelding 1Aanvulling: In ruim vijftig jaar heb ik vele diploma’s mogen halen c.q. ontvangen. Deze hebben betrekking op diverse gebieden: commercieel, financieel, therapeutisch, energetisch en psychologisch, ik heb echter in al die jaren nimmer mijn diploma’s aan de buitenwereld hoeven te tonen. Waarom niet? De deskundigheid die je hebt straal je uit, het blijkt uit je woorden en daden, daar hoeft geen schriftelijk bewijs tegenover te staan. Het wel aan iemand of instantie willen tonen van een certificaat of diploma heeft met je ego en/of te weinig eigenwaarde te maken. Het zegt niets over hoe je het geleerde in je dagelijkse leven hebt geïntegreerd en/of over je levenswijsheid c.q. –deskundigheid. En het ontwikkelen hiervan is de bedoeling van deze opleiding.

Hoe weet ik nu of de opleiding voor mij zinvol en vruchtbaar zal zijn?
Mijn blogs plus mijn radioprogramma’s hebben bij vele mensen een ommekeer in hun leven gegeven.
Een paar voorbeelden:

  • een vrouw met straatvrees durfde na twee jaar weer zelfstandig de straat op. Dat is nu zes jaar geleden en de straatvrees is nooit meer teruggekomen. Ze staat nu zo stevig in het leven dat een eventuele dip, die we allemaal wel eens hebben, geen problemen meer geeft.
  • een man die diverse zelfmoordpogingen had gedaan, heeft nu een fijne relatie, kinderen en een leuke baan. En heeft nimmer meer de neiging om zichzelf iets aan te doen.
  • bij een man, die te horen heeft gekregen dat de kanker zo in het zijn lichaam was uitgezaaid dat hij nog maar een paar maanden te leven had, werd zijn leven met anderhalf jaar verlengd door de levensblijheid die hij in zich ontwikkelde. Puur door mijn blogs te lezen en elke week mijn radioprogramma’s te volgen.
  • zo kan ik nog meer voorbeelden geven: relaties die weer opbloeien; seks is weer mogelijk in de relatie; promotie gekregen door de andere uitstraling; problemen met familie, pubers, werk gerelateerd, etc. zijn opgelost.

Ik kan je geen garantie geven of de opleiding voor jou zinvol en vruchtbaar zal zijn. Dat hangt af van hoe intensief je er mee bezig bent en hoeveel je er uithaalt.

Nog even alles op een rijtje:

  1. Meld je hier aan. Dit kan nog t/m 25 september 2016, daarna kan het pas weer volgend jaar augustus 2017 om in september 2017 te beginnen. Ook al heb je via Facebook of per mail laten weten dat je de opleiding wilde volgen, je kunt je alleen registreren voor de opleiding via het aanmeldingsformulier. Je krijgt dan een login voor de website waarmee je de modules kunt volgen en ook je voortgang kunt bijhouden.
  2. We beginnen met de Module Onzichtbare Verbintenissen. Lees daar het eerste deel van, dit duurt slechts zes minuten. Maar dan Aanmelding 3komt het: neem zeker een uur de tijd om het te doorgronden, te overpeinzen en in je dagelijkse leven te integreren. Wanneer je voelt dat je de lesstof voldoende geïntegreerd hebt, dan klik je op de blauwe knop bovenaan het artikel “Begrepen en toegepast”. Daarmee is je voortgang van de module opgeslagen. Heb je even geen tijd om met het tweede deel verder te gaan? Geen probleem. Jij bepaalt in welk tempo je de opleiding volgt.
  3. Je kunt zelf bijhouden welke les je al hebt gedaan. Zie daartoe de aanwijzing. Over enige weken wordt de volgende module beschikbaar gesteld. Informatie hierover krijg je in het radioprogramma Transformatie Academie.
  4. Luister per week naar minimaal drie radioprogramma’s die ik verzorg, en daarbij dan nog het speciale programma Transformatie Academie.
  5. Heb je vragen met betrekking tot de lesstof en/of persoonlijke vragen? Stuur ze naar daisha@radiomerlijn.nl dan beantwoord ik deze in het wekelijkse programma Zielsverwanten, elke zaterdag om 20.00 uur. En daarna nog de hele week te beluisteren bij Uitzending Gemist van Radio Merlijn.
  6. Wanneer je nog niet bent aangemeld: Meld je dan gratis aan voor de Nieuwsbrief van Radio Merlijn, zodat je wekelijks op de hoogte wordt gehouden van de radioprogramma’s. Hierin staan ook de komende blogs vermeld.

Ik ga er helemaal voor om je twee jaar lang te begeleiden naar een nog mooier mens dan je al bent, hopelijk jij ook! 

Lieve groet,
Daisha

P.s.: ook als je besluit om de opleiding niet te gaan doen, wil je wellicht toch automatisch op de hoogte blijven van nieuwe artikelen. Hier kun je je abonneren op mijn blogupdates.

 

 

 

Gewijzigd op 16/08/2018

Reageren is niet mogelijk.