Aanmelden voor de GRATIS opleiding Transformatie Academie kan vanaf nu t/m 15 sept. 2019!

de Gratis Tweejarige Opleiding Transformatie Academie is voor iedereen!

Studenten van de Transformatie Academie zijn de toekomst van de Nieuwe Wereld !

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor een unieke studie, die helemaal gratis is. Een opleiding die al vier jaar een groot succes is. Soms kunnen mensen niet geloven dat je twee – en als je wilt – zelfs drie tot vier jaar lang gratis kan worden begeleid. Zit er dan echt geen addertje onder het gras? Nee, echt niet.
Wanneer je dat denkt dan ken je me (nog) niet, misschien heb je wel eens wat van me gelezen of gehoord, maar me persoonlijk kennen… dan zou je weten dat ik nimmer een verborgen agenda heb.

Een opleiding van 18 tot 88 jaar!

Het succes van de opleiding is dat het een mix is van diverse praktische, spirituele en mentale onderdelen. Deze bieden een goede ondersteuning in je dagelijkse leven en helpen je je innerlijke ontwikkeling tot een hoog level te brengen.
De opleiding heeft tot doel jouw gaven en kwaliteiten in je eigen tempo en op natuurlijke wijze verder te ontwikkelen. Het is geen vrijblijvende opleiding en ook geen vervanging voor therapie. Er wordt van de studenten volledige inzet verwacht

De oudste student is momenteel 81 jaar. Hij heeft de twee jaar met succes afgerond en is nu zelfs aan het derde jaar begonnen! Het spreekwoord ‘je bent nooit te oud om te leren’ is voor iedereen belangrijk. Vanaf onze geboorte totdat we de laatste adem uitblazen is het leven niet alleen een ervaringsschool, maar vooral om ons steeds verder te ontwikkelen naar een Hoger Bewustzijn!

Voor wie is de opleiding?

De opleiding is zeer veelzijdig en gericht op je dagelijkse leven en omgang met anderen. De opleiding is voor jou…

… als je meer uit je leven wilt halen.

… als je streeft naar een hoger bewustzijn

… als je dagelijks met mensen te maken hebt

… als je beschikt over doorzettingsvermogen en zelfdiscipline

… als je bereid bent minimaal zes uur per week te besteden aan je innerlijke ontwikkeling

… als je een zinvolle bijdrage wilt zijn in onze maatschappij

… het is tevens een bijscholing voor mensen die op psychologisch, therapeutisch of op energetisch gebied werkzaam zijn.

Je doet het thuis of onderweg en in je eigen tempo

De gratis tweejarige opleiding Transformatie Academie is voor het eerst in augustus 2016 gestart. De opleiding is online, je hoeft er dus je deur niet voor uit. Je doet deze thuis in je eigen tempo op de uren dat jij tijd hebt. Je kunt het doen terwijl je aan het strijken, stofzuigen of afwassen bent. Of terwijl je in je auto naar je werk rijdt, of even een moment van rust hebt.
Je volgt de gratis opleiding via je computer, je tablet of je telefoon. Wekelijks volg je een of twee schriftelijke lessen en drie audiolessen. Lessen die je zeker zullen interesseren omdat ze je helpen in je dagelijkse leven.

Bovendien kun je persoonlijke of vragen over de lesstof mailen. Deze beantwoord ik in de speciale audio-lessen, zodat ook anderen eventueel wat aan het antwoord hebben. Om me op je af te kunnen stemmen heb ik daarbij je geboortedata nodig. Wanneer andere mensen bij je vraag betrokken zijn ook de geboortedata en voornamen van die personen. Ik noem in mijn antwoord nimmer een naam of geboortedatum, dus privacy is verzekerd!

Hoe is het mogelijk dat de opleiding gratis is?

De 25 tot 30 uur per week, die ik aan de begeleiding van de studenten en de luisteraars van Radio Merlijn besteed, staan geen inkomsten tegen over. Het is mijn bijdrage aan de wereld om te streven naar het creëren van een mensgerichte en vredelievende wereld. De wereld heeft dringend behoefte aan gelukkige mensen, want gelukkige mensen creëren geluk in hun omgeving, puur door hun zijn.

De kosten die gemaakt worden voor het onderhoud, het in standhouden van de sites en het mogelijk maken van de opleiding Transformatie Academie betaal ik zelf. Dit kan omdat ik daarnaast ruim 30 uur per week betaald werk heb. Mijn werk bestaat uit het geven van consulten, opleidingen, iedere maand Satsang en nog een kleine fiscale portefeuille. (Ik ben vanaf 1972 belastingconsulent en financieel adviseur – nee, ik neem geen nieuwe klanten aan.)

Sander, mijn man, besteed bijna evenveel – gratis – uren aan alles. Sander is de technicus achter de schermen en is daar ook dagelijks druk mee. Hij is momenteel bezig met het maken van een app, zodat de Transformatie Academie binnenkort ook via je smartphone te volgen is. Ook de kosten voor de app, zo’n 1.200 euro, worden door onszelf betaald. Daarnaast werkt Sander – betaald – nog 30 uur per week als IT specialist, immers we hebben ook onze dagelijkse kosten van wonen, eten, etc.

Wat ik aan je terug vraag is dat je serieus met de opleiding omgaat. Ik heb ooit uitgerekend wat het je zou kosten wanneer de tweejarige opleiding betaald zou zijn, en kwam op een bedrag van 3.900 euro. Daarom vraag ik aan jou het volgende terug: je doorzettingsvermogen, je tijd en je vertrouwen in mij. Wanneer je je aanmeldt voor de opleiding moet ik er van op aan kunnen dat je in ieder geval bereidt bent dat te bieden.

Soms moet je geduld hebben… Alle werkzaamheden doen Sander en ik met z’n tweeën, we hebben geen team achter ons of vrijwilligers die ons helpen. Dus af en toe moet je geduld hebben wanneer we niet zo vlug reageren. Immers de dieren die we hebben (hondjes, poezen, kippen, schapen, ezels), de geweldige boerderij waar we in wonen en werken hebben ook dagelijks onze aandacht nodig.

Bedankt, geweldig, mijn leven is totaal veranderd

Ik zou je vele mails kunnen laten lezen van studenten die de Transformatie Academie volgen. Je zou horen: ‘Mijn leven is in alle opzichten veranderd, doordat ik nu meer begrijp van de mensen om mij heen.’ Of: ‘Mijn relatie was op een nulpunt toen ik begon met de opleiding, door de opleiding nu twee jaar te volgen hebben we weer een fijne liefdevolle relatie. Niet omdat mijn partner is veranderd maar ik ben anders in het leven gaan staan.’
Vele ijverige studenten hebben zelfvertrouwen, eigenwaarde en vooral begrip voor zichzelf en anderen gekregen, en dat alleen door wekelijks de lessen te volgen.

Ook al ben je afgestudeerd psycholoog, psychiater, coach, therapeut, maatschappelijk werker en werk je met mensen, je zult ontdekken dat de stof die je wordt aangeboden een verdieping biedt. Niet alleen van kennis maar ook in beleving en inzicht. Het is kennis die niet in je verstand blijft, maar je diep in het hart raakt. En misschien maakt je hart wel een sprongetje van geluk!

Hoe kun je je aanmelden?

Door naar deze pagina te gaan: https://www.daishadewijs.nl/transformatie-academie/
Lees alles op deze pagina goed door, zodat je weet waar je aan begint.

Je bent van harte welkom!

Lieve groet,
Daisha

 

Gewijzigd op 15/08/2019

Reageren is niet mogelijk.