Een Gratis Tweejarige Opleiding voor mensen die alles uit zichzelf willen halen!

Startdatum medio augustus 2020

Het maakt niet uit welke religie je hebt, of geen religie aanhangt. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, of waar je op de wereld woont of bent. Deze opleiding doe je thuis (en eventueel waar je ook op vakantie bent), op je eigen tijdstip, terwijl je verbonden bent met vele andere studenten.

In het eerste jaar – 2016 – dat deze opleiding startte, schreven zich meer dan 600 studenten in. In het tweede jaar – 2017 – kwamen daar nog bijna 700 inschrijvingen van studenten bij. En in het derde jaar – 2018 – hebben zich 340 studenten zich aangemeld. In de afgelopen drie jaar hebben in totaal 1.640 studenten de Transformatie Academie gevolgd.
Niet iedereen heeft het helemaal volgehouden, 398 studenten van het eerste uur hebben de twee jaar helemaal afgerond. En er zijn 46 studenten met het derde jaar doorgegaan. (Hier kun je voor kiezen, is niet verplicht.)
Op dit moment zijn er 794 studenten die de opleiding vol enthousiasme volgen. Geweldig dat zovelen bewust bezig willen zijn met hun spirituele ontwikkeling, een ontwikkeling naar een Hoger Bewustzijn!

De leeftijden van de studenten zijn van 18 jaar tot zelfs 81 jaar! Je ziet deze gratis opleiding is niet beperkt tot bepaalde leeftijden. We zijn hier op aarde gekomen om ons hele leven te blijven ont-wikkelen. Ofwel om ons te ontdoen van lastige en in de weg zittende wikkels. En daar zijn nogal wat stappen voor nodig. De opleiding is echt voedsel voor je Ziel.

Doe je mee?

Door gelukkig te zijn til je jezelf tegelijkertijd naar een hoger bewustzijnsniveau. Het is dus een win-win situatie. We komen immers als Ziel naar deze aarde om zo te leven dat we aan het einde van ons leven kunnen zeggen: ‘Ik heb er alles aan gedaan om met een hogere en bewustere ontwikkeling naar een volgend leven te gaan!’

Hoe kan je je aanmelden voor deze gratis opleiding?

Je kunt je uitsluitend aanmelden van 15 augustus tot 15 september via het online aanmeldingsformulier. In het formulier staat tevens vermeldt dat het verplicht is je op te geven voor de gratis Nieuwsbrief van Radio Merlijn. Waarom is dit verplicht? In die nieuwsbrief vind je (bijna) wekelijks aanvullende informatie betreffende de opleiding. In het verleden hebben we gemerkt dat sommige mensen dit niet deden en zo een achterstand kregen bij het volgen van de opleiding. Of dat we vragen kregen over zaken die in de nieuwsbrief al waren besproken.
Zodra je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, kun je het aanmeldingsformulier voor de opleiding invullen en versturen. Hierna ben je automatisch ingeschreven voor de opleiding en kun je beginnen.

Waar bestaat de opleiding uit?

Je neemt deel aan een aantal schriftelijke lessen én audio programma’s. Je krijgt om de zoveel tijd modules met speciale thema’s. Elke week lees je dan een of twee lessen daarvan. Deze neem je goed in je op, je overdenkt en past de essentie ervan in je dagelijkse leven toe.
Vervolgens luister je elke week naar de door mij verzorgde programma’s Zielentaal, Transformatie Academie, Zielsverwanten en eventueel Meditatie en/of Zondagsdienst. Wanneer je niet op dat bepaalde tijdstip kunt luisteren is er Uitzending gemist, je kunt het dan nog de hele week na luisteren. De programma’s zijn een week lang gratis te beluisteren.
Wil je de programma’s langer bewaren dan kun je lid worden van Radio Merlijn. Als lid kun je bijna alle programma’s downloaden en bewaren om later nog eens terug te luisteren.

Heb je een speciale vooropleiding nodig?

De beste vooropleiding zijn jouw levenservaringen. De opleiding beoogt dat je levenswijsheid vergaart en dat is wat anders dan methodes leren. Methodes zetten je hart en je intuïtie op een dwaalspoor, het zijn trucjes waarmee je jezelf en een ander in een hokje stopt. Deze opleiding is om je bewust te maken, zodat je uiteindelijk meer van jezelf begrijpt en van anderen. Begrip is hetzelfde als Liefde, zo kunnen we samen naar een liefdevoller samenleving gaan.

Waar bestaat de begeleiding uit?

Je krijgt aangegeven welke module belangrijk is om te volgen, de lesstof wordt in fases aangeboden. Je zult beslist vragen tegenkomen, dingen die niet goed zijn uitgelegd of die je niet begrijpt. Of hoe je de essentie in je dagelijkse leven kunt toepassen. In ieder geval zullen er genoeg vragen zijn, want je neemt niet alleen deel, er zijn tientallen mensen die net als jij de opleiding doen. Door het antwoord dat ik op de vraag geef van iemand anders, zal je beslist ook nieuwe inzichten krijgen.

Deze vragen beantwoord ik in het speciale radioprogramma Transformatie Academie en/of Zielsverwanten via Radio Merlijn. Bovendien krijg je wekelijks speciale audiolessen die bij de opleiding horen. Ik presenteer de internet-radioprogramma’s live op zaterdag-, zondag- en dinsdagavond, maar zoals gezegd je kunt het de hele week naluisteren bij Uitzending gemist.

Wij ZIJN de TOEKOMST!

Hoe je bent, zo is jouw toekomst en zo is ook de toekomst van je omgeving!
Wanneer je het eens bent met bovenstaande uitspraken, dan is de opleiding echt voor jou geschikt.
Doe je mee? Ik wel en de vele studenten die al bezig zijn ook.

Wil je meer weten over de Transformatie Academie?

Bekijk hier de praktische informatie over de opleiding en de veelgestelde vragen

Voorwaarden om deel te nemen

  1. Het is een gratis opleiding, maar zeker geen vrijblijvende. Je doorzettingsvermogen zal regelmatig worden aangesproken. De opleiding kost geen geld, maar wel tijd. Hoe meer uren je er per week aan besteed des temeer je levenswijsheid, deskundigheid, je eigenwaarde en zelfvertrouwen zullen groeien.
  2. We beginnen met de Module Onzichtbare Verbintenissen. Lees daar het eerste deel van, dit duurt slechts zes minuten. Maar dan komt het: neem zeker een uur de tijd om het te doorgronden, te overpeinzen en in je dagelijkse leven te integreren. Heb je tijd om met het tweede deel verder te gaan, geen probleem. Jij bepaalt in welk tempo je de opleiding volgt.
  3. Je kunt zelf bijhouden welke les je al hebt gedaan. Op de pagina van een module zie je bovenaan hoeveel artikelen het bevat en hoever je al bent gekomen. Ieder artikel kun je afvinken om je voortgang bij te houden. Over enige weken wordt de volgende module beschikbaar gesteld. Zie het schema bij de Veelgestelde Vragen.
  4. Luister per week naar minimaal drie radioprogramma’s die ik verzorg, inclusief het speciale opleidingsprogramma Transformatie Academie. Je kunt deze live beluisteren of bij Uitzending gemist. Maar denk er aan, het programma staat er slechts één week op. De programma’s die echt een ‘must’ zijn om te luisteren zijn: Zielsverwanten, Zielentaal en Transformatie Academie. De programma’s Zondagsdienst en Meditatie zijn echter ook geweldig.
  5. Is het lastig om live te kunnen luisteren, of wil je radioprogramma’s langer bewaren, dan raad ik je aan om lid te worden van Radio Merlijn, dan kun je het programma downloaden en voor altijd bewaren. Er zullen trouwens beslist programma’s bij zijn die je vanwege de interessante informatie graag wilt bewaren. Lid worden van Radio Merlijn heeft naast het voordeel dat je de meeste programma’s kunt downloaden, ook nog andere voordelen.
  6. Heb je vragen met betrekking tot de lesstof? Of heb je een persoonlijke vraag? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl dan wordt deze in een van de programma’s beantwoord. Ik mail je achteraf in welk programma dat is geweest. Wel graag je geboortedatum erbij vermelden én de voornamen en geboortedata van de betreffende personen waar je de vraag over hebt. Privacy is verzekerd, ik zal nimmer persoonlijke gegevens vermelden of je moet daar voor toestemming geven.

Denk je dat je aan wat hier boven staat kunt voldoen, meld je dan aan. Ook al heb je via Facebook of per mail laten weten dat je de opleiding wilde volgen, je bent pas ingeschreven voor de opleiding wanneer we het aanmeldingsformulier hebben ontvangen.

Je bent van harte welkom!

Lieve groet,
Daisha