Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik een nieuwe studiemodule verwachten?

Op onderstaande data komen de nieuwe studiemodules beschikbaar

Studiejaar 1Komt beschibaar op:
Alles over de Liefde22-09-2020
Depressie en Veerkracht 112-11-2020
Depressie en Veerkracht 206-01-2021
Hooggevoeligheid & Nieuwe Tijdskinderen02-03-2021
Onzichtbare verbintenissen09-08-2020
Oude en Jonge Zielen, Zielengroepen en Zielsverwanten09-05-2021
Studiejaar 2Komt beschibaar op:
Belangrijke wetenswaardigheden01-11-2020
Keukentafel Psychologie deel 114-12-2020
Keukentafel Psychologie deel 201-02-2021
Relaties10-08-2020
Voorouders07-06-2021
Zo is het leven Heel Gewoon08-03-2021
Studiejaar 3Komt beschibaar op:
Chakra’s, Aura en Energie01-08-2020
Generaties01-08-2020
Hogere Wijsheid01-08-2020
Menselijkheid01-08-2020
Omdenken01-08-2020
Reïncarnatie01-08-2020

Vragen en uitleg

Heb je een vraag over de Transformatie Academie? Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over deze unieke gratis tweejarige opleiding!

Hoe het werkt

Zodra je bent ingelogd op deze website zie je bovenin het menu een paarse knop getiteld “Transformatie Academie Menu”. Wanneer je hierop klikt vouwt het menu open en vind je onder het kopje “Categorieën” de modules van de opleiding. (klik voor een grotere afbeelding)

ta-menu
Achter iedere module staat hoeveel artikelen de module bevat. Klik op de module om naar het overzicht van de artikelen te gaan.

De bedoeling van deze opleiding is om 1 of 2 artikelen per week te lezen. Deze de hele week in gedachten ‘meenemen’ in je dagelijkse leven.

Daarbij je het volgende afvragen:

 • Hoe ga ik daar mee om in mijn dagelijkse leven?
 • Heb ik dit toegepast en/of pas ik dit toe?
 • Welke voorbeelden kan ik daarvoor geven?
 • Wat is mijn rol daar in geweest?
 • Had ik het anders kunnen doen?
 • Hoe zie ik of denk ik over deze materie?
 • Iedereen wordt geboren in een bijzondere familie, volk, religie, cultuur en land. Dit kun je niet ontvluchten. Je kunt niets ontvluchten in je leven. Hoe ben jij hiermee omgegaan tot nu toe? Zou je hierin iets willen veranderen? Wat zou je eventueel willen of kunnen veranderen?
 • of jezelf andere vragen stellen.

Dus ook al heb je ze allemaal al gelezen, toch de eerste twee goed in je opnemen en vervolgens aan de slag gaan met bovenstaande vragen. En de antwoorden op de vragen in een schrift voor jezelf bijhouden.

Vervolgens luister je wekelijks naar drie radiouitzendingen van Daisha, te beluisteren bij www.radiomerlijn.nlJe kunt tussen deze uitzendingen kiezen: Zielsverwanten, Zielentaal, Zondagsdienst, Meditatie en in ieder geval Daisha’s Transformatie Academie op de dinsdagavond.
Je kunt deze GRATIS bij Uitzending Gemist de hele week beluisteren.

Elk programma herhaalt zich elke week, doch telkens met andere inhoud. Houdt er rekening mee dat elk programma na een week bij Uitzending gemist te hebben gestaan wordt overschreven met het nieuwe programma.

Als je liever alle radiouitzendingen wilt bewaren om later terug te luisteren kun je lid worden van Radio Merlijn. Leden kunnen de radioprogramma’s downloaden en bewaren. Kijk op de website van Radio Merlijn voor meer informatie of om lid te worden.

De module pagina

Bovenaan de pagina van iedere lesmodule zie je hoe ver je bent gekomen met deze module en eventuele aanvullende informatie. (klik voor een grotere afbeelding).

ta-status

De artikelen en voortgang

Bovenaan ieder artikel staat, indien je bent ingelogd, een blauwe knop. Hiermee kun je aangeven dat je de lesstof hebt begrepen en toegepast. Als je deze knop aanklikt zie je op de module pagina een groen vinkje bij het artikel staan. Zo kun je snel zien welke lessen je al hebt gehad.

Onder de blauwe knop staat een link om terug te keren naar de module pagina. Met de andere link kun je meteen doorgaan naar de volgende les/artikel. (klik voor een grotere afbeelding)

ta-les

Veelgestelde vragen

Je kunt je aanmelden via dit aanmeldingsformulier. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een inlog mogelijkheid om de opleiding gratis te kunnen volgen.

De aanmelding voor deze GRATIS tweejarige opleiding start op 15 augustus 2018 en sluit op 15 september 2018. Daarna kun je je pas weer in augustus 2019 aanmelden voor het volgende studiejaar

De Transformatie Academie is een online opleiding die je achter je PC of tablet en in je eigen tempo kunt volgen.

De opleiding is voor iedereen, welke leeftijd je ook hebt, wat je ook in je dagelijkse leven doet of wat je financiële situatie ook is. Je kunt je twee jaar lang laten begeleiden om meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen. Om meer uit jezelf en je leven te halen, je authenticiteit ontdekken en een gelukkig mens te zijn.

Om deel te nemen aan de opleiding is enige affiniteit met websites en computers vereist. We kunnen vanwege het grote aantal deelnemers geen technische ondersteuning geven met allerdaagse computer handelingen. Er wordt verwacht dat je weet hoe je moet inloggen in een website, en hoe je een nieuw wachtwoord aanvraagt. Als je helemaal niet thuis bent met internet en computers, en je kent niemand die je hierbij kan helpen, dan is deze opleiding niet geschikt voor je.

De bedoeling van deze opleiding is om 1 of 2 artikelen per week te lezen uit de beschikbare opleidings-modules. Deze de hele week in gedachten ‘meenemen’ in je dagelijkse leven.

Vraag je hierbij het volgende af:

 • Hoe ga ik daar mee om in mijn dagelijkse leven?
 • Heb ik dit toegepast en/of pas ik dit toe?
 • Welke voorbeelden kan ik daarvoor geven?
 • Wat is mijn rol daar in geweest?
 • Had ik het anders kunnen doen?
 • Hoe zie ik of denk ik over deze materie?
 • Iedereen wordt geboren in een bijzondere familie, volk, religie, cultuur en land. Dit kun je niet ontvluchten. Je kunt niets ontvluchten in je leven. Hoe ben jij hiermee omgegaan tot nu toe? Zou je hierin iets willen veranderen? Wat zou je eventueel willen of kunnen veranderen?
 • of jezelf andere vragen stellen.

Dus ook al heb je ze allemaal al gelezen, toch de eerste twee goed in je opnemen en vervolgens aan de slag gaan met bovenstaande vragen. En de antwoorden op de vragen in een schrift voor jezelf bijhouden. Vervolgens per week naar drie uitzendingen luisteren.

Je kunt tussen deze uitzendingen kiezen: Zielsverwanten, Zielentaal, Zondagsdienst, Meditatie en sowieso Daisha’s Transformatie Academie op de dinsdagavond.

Je kunt deze GRATIS bij Uitzending Gemist de hele week beluisteren.

Plus die van de Transformatie Academie, dat zijn er deze week twee – zie bij Uitzending Gemist.

Elk programma herhaalt zich elke week, doch telkens met andere inhoud. Houdt er rekening mee dat elk programma na een week bij Uitzending gemist te hebben gestaan wordt overschreven met het nieuwe programma.

De opleiding beoogt een doorbraak te zijn in je innerlijke ontwikkeling en een transformatieproces in je teweeg te brengen. Je doet de opleiding puur voor jezelf. De buitenwereld zal – wanneer je alle onderdelen twee jaar lang hebt gevolgd – een duidelijke verandering in je ervaren. Dat kun je zien als een certificaat of diploma. Meer heeft de buitenwereld niet van je nodig. Je krijgt dus aan het einde geen certificaat of diploma.

De twee jaar is berekend op 10 uur zelfstudie per week voor in totaal 400 artikelen en wekelijks vier te volgen online-radioprogramma's. De artikelen zijn onderverdeeld in opleidings-modules. Ongeveer iedere zes weken komt er een nieuwe module bij.
Uiteraard kun je er langer over doen als je weinig tijd hebt. We adviseren niet om het in de helft van de tijd te doen, want het integreren van de lesstof in je dagelijkse leven is belangrijker dan een snelle voortgang.

Ja! Als je vragen hebt over de lesstof, of meer verduidelijking wilt, dan kun je mij mailen via daisha@wellenberg.nl. Ik beantwoord vragen in een speciaal radioprogramma voor de Transformatie Academie. Dit radioprogramma wordt wekelijks of tweewekelijks uitgezonden op www.radiomerlijn.nl. Heb je geen tijd om live te luisteren? Dan is de uitzending nog een week lang te beluisteren op de Uitzending Gemist-pagina. Vanwege het grote aantal deelnemers aan de opleiding worden vragen niet per mail, telefoon, Facebook of WhatsApp beantwoordt.

Persoonlijke vragen die niet direct te maken hebben met de lesstof beantwoord ik wekelijks in het programma Zielsverwanten op de zaterdagavond. De vragen kunnen over van alles gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Stuur hiervoor een mail naar daisha@radiomerlijn.nl.

Daisha beantwoordt je vraag dan in de uitzending, het gaat op volgorde van binnenkomst. Wil je je geboortedatum er bij vermelden én of je anoniem wilt blijven?

Geen probleem, via deze link kun je je wachtwoord resetten. Let op! Bij teveel mislukte inlogpogingen wordt je geblokkeerd door de website beveiliging en heb je geen toegang meer tot de website. Vraag daarom liever een nieuw wachtwoord aan en blijf het vooral niet tevergeefs proberen.

Abonneer je op de gratis Radio Merlijn nieuwsbrief. Want vanaf september krijg je alle voor jou benodigde informatie in deze nieuwsbrief! Sinds het studiejaar 2018/2019 is het verplicht om je in te schrijven voor de nieuwsbref van Radio Merlijn. Hierin ontvang je bijna wekelijks nieuwe oefeningen en belangrijke informatie over de opleiding.

Meld je daarom eerst aan voor de nieuwsbrief alvorens je in te schrijven voor de Transformatie Academie. Als je emailadres niet voorkomt in de mailinglijst is het niet mogelijk om je aan te melden voor de Transformatie Academie.

Meestal is een automatische blokkade na een paar uur weer opgelost. Kun je na een paar uur nog steeds niet op de website komen? Zoek dan je ip adres op en mail deze naar ons. Ga hiervoor naar www.whatismyip.com en mail ons het daar weergegeven IP adres. We vragen dan aan onze webhost om je ip adres aan de veilige lijst toe te voegen.

De chat, Radio Merlijn en Daisha de Wijs zijn drie gescheiden websites. Je kunt je uiteraard wel registreren op de chat met hetzelfde wachtwoord dat je bij daishadewijs.nl hebt gebruikt, dan is het makkelijker om te onthouden.