Aanmelding Gratis Opleiding Transformatie Academie 2018

We gaan beginnen!

Lees hier hoe je twee jaar lang gratis begeleidt wordt op je levenspad. De gratis Opleiding Transformatie Academie kan je leven totaal veranderen. Het succes van de opleiding is dat het een mix is van diverse praktische, spirituele en mentale onderdelen. Welke zowel in je dagelijkse leven een goede ondersteuning bieden, alsmede je innerlijke ontwikkeling naar een hoog level brengen. Het is een opleiding voor iedereen, de leeftijden van de huidige studenten zijn van 18 tot 82 jaar. Er is ook geen vooropleiding nodig, het leven zelf is je vooropleiding!

Het is een ‘online-studie’, dus studeren waar je ook maar bent, vanuit huis of elders. Houdt er wel rekening mee dat het de bedoeling is dat je alles met aandacht leest en luistert naar drie audiolessen per week. Wanneer je moeite mocht hebben om wat ik hieronder schrijf helemaal en aandachtig te lezen, dan is de opleiding niets voor jou.
Heb je mijn vorige blog over de TA-opleiding, zoals we deze in het kort noemen, al gelezen? Dan kun je daar het beste mee beginnen: https://www.daishadewijs.nl/doe-mee-met-de-gratis-tweejarige-opleiding-transformatie-academie/

Kies je voor de Negatieve of Positieve Levensspiraal?

Wanneer je besluit om de gratis Opleiding Transformatie Academie te volgen is dat de meest positieve stap die je in je leven kunt zetten. Je zult merken dat jouw kijk op het leven verandert, niet alleen op jouw leven, maar ook je kijk naar anderen. Je negatieve gevoelens maken plaats voor positieve gevoelens. Je gaat beter in je vel zitten, je zelfvertrouwen en eigenwaarde worden versterkt.

Hans Timmerman beschrijft de negatieve levensspiraal als: ‘Hoe is het mogelijk dat wij in een lichaam dat niet ziek is toch uitputting kunnen ervaren, en stemmingswisselingen hebben zonder directe oorzaak. Hoe kan het dat wij concentratiestoornissen en geheugenstoornissen hebben zonder aanleiding? Hoe kan het dat wij niet kunnen slapen, en uitgeput opstaan in een gezond lichaam. Hoe kan het dat wij alle spieren voelen verkrampen, en een gevoelige of dove huid krijgen. Hoe kan het dat we ons eenzaam gaan voelen terwijl al onze geliefden in de buurt zijn. Hoe kan het dat onze darmen verkrampen, zonder dat we iets speciaals gegeten hebben. Hoe kan het dat we ons krachteloos en machteloos kunnen voelen in een gezond lichaam?
Wat bij alle genoemde symptomen hetzelfde is: er wordt vaak geen lichamelijke oorzaak gevonden! Er is uiteraard iets dat voor de ervaring zorgt, maar niet op foto of bloedbeeld te zien is. Ik noem het: de energetische positie van de lichaamscel!’

De oorzaak is dat de energetische positie van je lichaamscel in een negatieve levensspiraal kan belanden. Wanneer jij gelukkig bent, zijn al je lichaamscellen dat ook, dan straal je dat uit, heeft het effect op je omgeving en is het omgebogen naar je positieve levensspiraal. Let wel, dat betekent niet dat er nooit meer iets vervelends, traumatisch en verdrietigs in je leven zal gebeuren. Het ervaren wordt anders, lichter, je kunt er beter mee omgaan.

Hoe weet je of de opleiding voor jou zinvol en vruchtbaar zal zijn?

De opleiding TA heeft bij veel mensen een ommekeer in hun leven gegeven. Luister maar naar de studenten die met de Opleiding Transformatie Academie al even bezig zijn:

 • ‘De TA is een prachtige, krachtige, serene ontdekkingsreis voor mij. Ik ben zo dankbaar dat jij/jullie op deze manier mij en andere mensen de mogelijkheid bieden om zichzelf spiritueel te ontwikkelen naar een Hoger Bewustzijn vanuit Licht en Liefde ten behoeve van een Liefdevolle, Harmonieuze wereld.’-
 • ‘Dank je wel voor de oefening van de vraagstelling. Dat is een hele sterke, krachtige, waar ik mee aan de slag ga, om door mijn angsten en bijbehorende gevoelens heen te gaan en daardoor zelfverzekerder te worden, gewoon een voorbeeld te zijn vanuit mijn eigen kracht, Wijsheid.’
 • ‘Mijn passie is mensen begeleiden/behandelen, maar merk dat me dit regelmatig erg veel energie kost. Ik ben hier al heel bewust mee aan de slag gegaan, maar als ik jouw blogs lees kan ik nog een hele hoop leren.’
 • ‘Ik heb best een rugzakje vol, en als ik daaraan terugdenk, doet dat rugzakje mij ook verdriet. Maar dankzij de TA heb ik geleerd om niet achterom te kijken maar vooruit.’
 • ‘Hartelijk dank voor het eerste geweldige transformatie jaar die ik heb mogen ontvangen. Veel geleerd! Wat is het leven indrukwekkend mooi. Ik ga nu op vakantie, heb de laatste modules weer uitgeprint, en neem ze mee. Tevens je boek stilte. En ik begin heel graag daarna aan het 2e jaar! Dank je wel Daisha, dat jij op mijn pad bent gekomen.’

Zo kan ik nog wel doorgaan, maar dan zouden dat vele bladzijden worden. Immers honderden studenten zijn je al voorgegaan. Studenten die zelfs over de hele wereld wonen en werken: in Portugal, België, Suriname, Engeland, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Thailand, Bangladesh, de VS, etc. etc. Dat is het mooie van deze studie je kunt het overal doen, ook wanneer je ergens op de wereld op vakantie bent. Wanneer je internet hebt hoef je dus nooit iets te missen.

 

Nergens vind je deze leerstof!

In de vele enthousiaste en liefdevolle mails die ik krijg, vertellen mensen hoe de relatie met hun partner, kinderen en/of familie sterk ten gunste veranderd is. Doordat je verbanden gaat zien, door de onzichtbare verbintenissen te kennen, krijg je meer begrip voor jezelf en de mensen in je omgeving.

Je krijgt leerstof die niet op school of in diverse studies wordt gegeven. Eigenlijk is het geen leerstof, maar handreikingen om je dagelijkse leven makkelijker te leven. Ik ben van mening dat we hier op aarde zijn om te genieten van het leven, ondanks de soms heftige gebeurtenissen in ons leven. De trauma’s in mijn leven noem ik cadeautjes, leerervaringen waardoor mijn Ziel mij aangaf dat een andere weg beter voor mij was. Het contact met je Ziel is erg belangrijk, hierdoor weet je je Levenspad. Immers je Ziel had een bepaalde bedoeling om naar de aarde te komen!

Neale Donald Walsch zegt: ‘Als we leven vanuit onze Ziel, leven we vanuit onze oorspronkelijkste essentie, onze hoogste frequentie. Jouw Ziel is een onvoorstelbaar hoge energiefrequentie met een unieke trilling, die jou maakt zoals jij bent. Je Ziel is in elke cel van je lichaam, in je aura, overal in je en om je heen. Ze is wat jou geheel omvat. Je Ziel is groter dan je lichaam. Zij wordt niet door je lichaam gedragen, maar draagt zelf jouw hele lichaam in zich. Je Ziel is wat je bij elkaar houdt, net zoals de Ziel van God de hele kosmos bevat en bijeenhoudt.’

Natuurlijk kan ik je geen garantie geven of de opleiding voor jou zinvol en vruchtbaar zal zijn. Dat hangt heel sterk af van hoe intensief je er mee bezig bent en hoeveel je er uithaalt.

Even alles op een rijtje

Dit zijn de regels voor de gratis opleiding, dus lees voordat je je aanmeldt deze informatie goed door:

 1. Het is een gratis opleiding, maar zeker geen vrijblijvende. Je doorzettingsvermogen zal regelmatig worden aangesproken. De opleiding kost geen geld, maar wel tijd. Hoe meer uren je er per week aan besteed des temeer je levenswijsheid, deskundigheid, je eigenwaarde en zelfvertrouwen zal groeien.
 2. We beginnen met de Module Onzichtbare Verbintenissen. Lees daar het eerste deel van, dit duurt slechts zes minuten. Maar dan komt het: neem zeker een uur de tijd om het te doorgronden, te overpeinzen en in je dagelijkse leven te integreren. Heb je tijd om met het tweede deel verder te gaan, geen probleem. Jij bepaalt in welk tempo je de opleiding volgt.
 3. Je kunt zelf bijhouden welke les je al hebt gedaan. Op de pagina van een module zie je bovenaan hoeveel artikelen het bevat en hoever je al bent gekomen. Ieder artikel kun je afvinken om je voortgang bij te houden. Over enige weken wordt de volgende module beschikbaar gesteld. Informatie hierover krijg je in de Nieuwsbrief van Radio Merlijn. Het is dan ook een voorwaarde en heel belangrijk dat je je abonneert op deze gratis Nieuwsbrief!
 4. Luister per week naar minimaal drie radioprogramma’s die ik verzorg, inclusief het speciale opleidingsprogramma Transformatie Academie. Je kunt deze live beluisteren of bij Uitzending gemist. Maar denk er aan, het programma staat er slechts één week op. De programma’s die echt een ‘must’ zijn om te luisteren zijn: Zielsverwanten, Zielentaal en Transformatie Academie. De programma’s Zondagsdienst en Meditatie zijn echter ook geweldig.
 5. Mocht je die week niet kunnen luisteren, en wil je radioprogramma’s langer bewaren, dan raad ik je aan om lid te worden van Radio Merlijn, dan kun je het programma downloaden en voor altijd bewaren. Er zullen trouwens beslist programma’s bij zijn die je vanwege de interessante informatie graag bewaart. Lid worden van Radio Merlijn heeft naast het voordeel dat je de meeste programma’s kunt downloaden, ook nog andere voordelen.
 6. Heb je vragen met betrekking tot de lesstof? Of heb je een persoonlijke vraag? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl dan wordt deze in een van de programma’s beantwoord. Ik mail je achteraf in welk programma dat is geweest. Wel graag je geboortedatum erbij vermelden én de voornamen en geboortedata van de betreffende personen waar je de vraag over hebt. Privacy is verzekerd, ik zal nimmer persoonlijke gegevens vermelden of je moet daar voor toestemming geven.

Denk je dat je aan wat hier boven staat kunt voldoen, meld je dan aan. Ook al heb je via Facebook of per mail laten weten dat je de opleiding wilde volgen, je bent pas ingeschreven voor de opleiding wanneer we het aanmeldingsformulier hebben ontvangen.

Waaruit bestaat mijn begeleiding?

 • De radioprogramma’s Zielsverwanten, Zielentaal, Transformatie Academie zijn de wekelijkse lessen die live worden gegeven. Via de chat kun je tijdens het programma vragen stellen of iets toevoegen.
 • Via de Nieuwsbrief van Radio Merlijn krijg je bijna wekelijks tips of een oefening, nieuwe informatie, etc. betreffende de opleiding
 • Vragen over de lesstof of persoonlijke vragen beantwoord ik in een van de programma’s.
 • Elke keer kijk ik hoe je vorderingen zijn. Mocht je een periode hebben dat je de opleiding even niet kunt volgen, meldt me dit dan. Er kan in je leven door welke omstandigheid dan ook even een time-out nodig zijn.

Beantwoord je ook vragen per mail?
Nee, helaas kan ik daar niet aan beginnen. Sowieso krijg ik al sinds jaren zo’n veertig tot zestig mails per dag om daar wel of niet wat mee te doen. Dus wat dat betreft zijn mijn werkzaamheden zodanig dat er bij de 60 uur per week niet nog meer uren bij kunnen.

Krijg ik aan het einde van de opleiding een certificaat of diploma?
De opleiding beoogt een doorbraak te zijn in je innerlijke ontwikkeling en een transformatieproces in je teweeg te brengen. Je doet de opleiding puur voor jezelf. De buitenwereld zal – wanneer je alle onderdelen twee jaar lang hebt gevolgd – een duidelijke verandering in je ervaren. Dat kun je al zien als een certificaat of diploma.

Mocht je een certificaat willen ontvangen, dan kun je je daarvoor aanmelden. Je legt dan een examen af en wanneer deze met goed gevolg is gedaan krijg je het certificaat toegestuurd. Je kunt dit examen echter alleen in de maand juni of december doen.

Aanvulling: In ruim vijftig jaar heb ik vele diploma’s mogen halen c.q. ontvangen. Deze hebben betrekking op diverse gebieden: commercieel, financieel, therapeutisch, energetisch en psychologisch, ik heb echter in al die jaren nimmer mijn diploma’s aan de buitenwereld hoeven te tonen. Waarom niet? De deskundigheid die je hebt straal je uit, daar hoeft geen schriftelijk bewijs tegenover te staan. Het wel aan iemand of instantie willen tonen van een certificaat of diploma heeft met je ego en/of te weinig eigenwaarde te maken. Het zegt niets over hoe je het geleerde in je dagelijkse leven hebt geïntegreerd en/of over je levenswijsheid c.q. –deskundigheid. De bedoeling van deze opleiding is het ontwikkelen van je levenswijsheid, je eigenwaarde en zelfvertrouwen, waardoor deskundigheid op jouw specifieke vakgebied ontstaat.

Even nog wat praktisch

Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestigingsmail met je inlognaam waarmee je kunt inloggen en een link om voor de eerste keer een wachtwoord in te stellen.

Ook ontvang je een mail met een link om je aanmelding te bevestigen. Zolang je niet op de link in deze mail hebt geklikt is je account niet actief en kun je niet inloggen.

De mail is in dit geval hoogstwaarschijnlijk beland in de map met ongewenste e-mails. Kijk hiervoor goed in je spamfolder of in de map ongewenste e-mails. Wanneer je de bevestigingsmail gevonden hebt, klik dan op de link om je account te activeren. Hierna kun je inloggen in de website.
Mocht je er niet uitkomen vraag dan hulp aan iemand in je omgeving die handig is met computers of internet. Vanwege het grote aantal aanmeldingen kunnen we geen hulp bieden bij zaken als inloggen en het opvragen van nieuwe wachtwoorden.

Alles gelezen, ook mijn vorige blog? Dan gaat het nu van start: meld je hier aan:
(Let op! De link werkt niet als je cookies blokkeert voor deze website)

Hoort en zegt het voort!

Ken je mensen waar deze opleiding echt iets voor zou zijn? Stuur dit dan door, het aanmelden kan tot 1 oktober 2018. Daarna kun je je niet meer aanmelden en moet je wachten tot volgend jaar augustus. Dit, omdat je anders te ver gaat achterlopen met de lesstof.

Wanneer je het kunt dromen, kun je het ook verwezenlijken. Geloof in jezelf, de meeste mensen gebruiken slechts tien procent van hun kwaliteiten en gaven. Door deze opleiding ontwikkel je je intuitieve vermogens, je zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke rust!

Veel succes met je studie!
Hartegroet,
Daisha

P.s.: Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je de gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staan mijn radioprogramma’s en iedere week wordt mijn blog er in vermeld, dus dat is twee in één!

 

Gewijzigd op 15/08/2018

Reageren is niet mogelijk.