Aanmelding voor de Gratis Tweejarige Opleiding Transformatie Academie 2017

Eindelijk is het zover…

Sommige mensen zitten er al bijna een jaar op te wachten. Vorig jaar waren ze net te laat voor de inschrijving. Wanneer je dit nu leest ben jij in ieder geval niet te laat.
Waarmee? Met je in te schrijven voor de GRATIS tweejarige opleiding Transformatie Academie.
Heb je er nog nooit over gehoord, lees dan eerst mijn vorige blog

Het is een online opleiding, die je thuis in je eigen tempo via je computer doet. Twee jaar lang word je door mij begeleidt. Het is geen gewone opleiding, het leert je het leven te vieren en een vreugdevol leven te bereiken. De opleiding brengt je, wanneer je dat wilt, in contact met Zielsverwanten. Het enige dat van je wordt gevraagd is je inzet om er daadwerkelijk zoveel mogelijk een succes van te maken.

Innerlijke vrede

Op 17 juni 2017 hield de 14e Dalai Lama, Tenzin Gyatso, een openingstoespraak aan de Universiteit van Californië in San Diego. De rode draad in zijn toespraak was het idee dat wereldvrede afhankelijk is van innerlijke vrede: je kunt de wereldproblemen niet oplossen zonder eerst aan je eigen gevoelsleven te werken. en vervolgens zegt de Dalai Lama:
‘Een gelukkige gezinssituatie en een gelukkige samenleving; het hangt uiteindelijk voor een groot deel af van onze innerlijke vrede. Het draait om innerlijke vrede – en er is allerminst een garantie dat louter onderwijs of opleiding voor innerlijke vrede kan zorgen. Met warmhartigheid komt die innerlijke vrede er wel.’

Het doel van de gratis opleiding Transformatie Academie is precies wat de Dalai Lama voor ogen heeft: innerlijke vrede bereiken.

Voor wie is de opleiding?

De opleiding is voor iedereen die wat van zijn of haar leven wil maken. Het is voor degene die naar een hoger bewustzijn wil groeien. We halen slechts een klein gedeelte uit onze kwaliteiten en mogelijkheden. Door de opleiding leer je je grenzen daarin te verleggen en ontdek je kwaliteiten en gaven die tot dan toe verborgen waren. Op een natuurlijke wijze en in je eigen tempo kom je tot ongekende mogelijkheden. De opleiding beoogt eveneens dat je mensen in je dagelijkse leven, of in je beroep of praktijk mensen zonder dwang en in hun natuurlijke tempo begeleidt naar een hoger bewustzijn. Er is geen vooropleiding nodig.

Hoe weet je of de opleiding voor jou zinvol en vruchtbaar zal zijn?
De opleiding, mijn blogs plus mijn radioprogramma’s hebben bij vele mensen een ommekeer in hun leven gegeven. Een paar voorbeelden:

 • een man die al anderhalf jaar met een burn-out thuis zat, ontdekte door de opleiding dat zijn oude beroep niet (meer) bij hem paste. Hij liet zich omscholen en is nu gelukkig in de huidige werkzaamheden, die precies bij zijn karakter en Ziel passen.
 • een psycholoog vertelde me dat zij door de opleiding te volgen ontdekte hoe zij eerder en directer de essentie van de cliënt kon bereiken. Waardoor de resultaten op zeer korte termijn zichtbaar waren.
 • een man die diverse zelfmoordpogingen had gedaan, heeft nu een fijne relatie, kinderen en een leuke baan. En heeft nimmer meer de neiging om zichzelf iets aan te doen.
 • bij een man, die te horen heeft gekregen dat de kanker zo in het zijn lichaam was uitgezaaid dat hij nog maar een paar maanden te leven had, werd zijn leven met anderhalf jaar verlengd door de levensblijheid die hij in zich ontwikkelde. Puur door mijn blogs te lezen en elke week mijn radioprogramma’s te volgen.
 • zo kan ik nog vele voorbeelden geven: relaties die weer opbloeien; of men ging vriendschappelijk scheiden; seks is weer mogelijk in de relatie; promotie gekregen door de andere uitstraling; problemen met familie, pubers, werk gerelateerd, etc. zijn opgelost.

Ik kan je geen garantie geven of de opleiding voor jou zinvol en vruchtbaar zal zijn. Dat hangt af van hoe intensief je er mee bezig bent en hoeveel je er uithaalt.

Zo was het eerste jaar voor de vele studenten

Dit zijn enkele reacties van de studenten die nu het eerste jaar hebben gevolgd:
‘Hartelijk dank voor het eerste geweldige transformatie jaar die ik heb mogen ontvangen.

‘Veel geleerd! Wat is het leven indrukwekkend mooi. Ik ga nu op vakantie, heb de laatste modulen weer uitgeprint, en neem ze mee. Tevens je boek stilte. En ik begin heel graag daarna aan het 2e jaar! Dank je wel Daisha, dat jij op mijn pad bent gekomen.’

‘Daisha je hebt me zoveel gegeven afgelopen jaar !!!!!!!!!’

‘Je betekent heel veel voor mij. Mijn hele kijk op het leven is veranderd!’

‘Dank, dank, dank dat jij op mijn pad bent gekomen…. en dat ik met zielsverwanten in contact ben gekomen, heel mooi!’

‘Jij bent voor mij als een lichtbaken, door jouw passie, liefde, licht en ZIJN, wakker je bij mij weer het lichtje in mijzelf aan, zodat ik weer kan stralen.’

Alles op een rijtje…

Dit zijn de regels en de bedoeling, dus lees voordat je je aanmeldt deze informatie goed door:

 1. Het is een gratis opleiding, maar zeker geen vrijblijvende. Je doorzettingsvermogen zal regelmatig worden aangesproken. De opleiding kost geen geld, maar wel tijd. Hoe meer uren je er per week aan besteed des temeer je levenswijsheid, deskundigheid, je eigenwaarde en zelfvertrouwen zal groeien.
 2. We beginnen met de Module Onzichtbare Verbintenissen. Lees daar het eerste deel van, dit duurt slechts zes minuten. Maar dan komt het: neem zeker een uur de tijd om het te doorgronden, te overpeinzen en in je dagelijkse leven te integreren.
 3. Neem wat je uit deze les hebt gehaald de hele week in gedachten mee in je dagelijkse leven. Daarbij je het volgende afvragen:
  – Hoe ga ik daar mee om in mijn dagelijkse leven
  – Heb ik dit toegepast en/of pas ik dit toe?
  – Welke voorbeelden kan ik daarvoor geven?
  – Wat is mijn rol daar in geweest?
  – Had ik het anders kunnen doen?
  – Hoe zie ik of denk ik over deze materie?
  – Iedereen wordt geboren in een bijzondere familie, volk, religie, cultuur en land. Dit kun je niet ontvluchten. Je kunt niets ontvluchten in je leven. Hoe ben jij hiermee omgegaan tot nu toe? Zou je hierin iets willen veranderen? Wat zou je eventueel willen of kunnen veranderen?
  – of jezelf andere vragen stellen.
  Heb je tijd om in die week met het tweede deel verder te gaan, geen probleem. Jij bepaalt in welk tempo je de opleiding volgt.
 4. Je kunt zelf bijhouden welke les je al hebt gedaan. Zie daartoe de aanwijzing. Je kunt na aanmelding al meteen beginnen met de eerste lessen. Informatie over nieuwe lessen krijg je in de Nieuwsbrief van Radio Merlijn. Het is dan ook een voorwaarde dat je je abonneert op deze gratis Nieuwsbrief!
 5. Luister per week naar minimaal drie radioprogramma’s die ik verzorg. En wel naar de programma’s Zielsverwanten, Zielentaal en het speciale opleidingsprogramma Transformatie Academie. Je kunt deze live beluisteren of bij Uitzending gemist. Maar denk er aan het programma staat er slechts één week bij Uitzending Gemist, daarna wordt het overschreven door het nieuwe programma.
 6. Mocht je die week niet kunnen luisteren, dan raad ik je aan om lid te worden van Radio Merlijn, dan kun je het programma downloaden en voor altijd bewaren. Er zullen trouwens beslist programma’s bij zijn die je vanwege de interessante informatie graag bewaard.
 7. Lid worden van Radio Merlijn heeft het voordeel dat je om de maand een gratis tien minuten consult met mij kan hebben. Het lidmaatschap kost 50 euro, wat je er voor terugkrijgt zijn de consulten ter waarde van 120 euro en een keer gratis naar Satsang ter waarde van 15 euro, plus de meeste programma’s kunnen downloaden.
 8. Heb je vragen met betrekking tot de lesstof, of heb je een persoonlijke vraag? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl dan wordt deze in het wekelijkse programma Zielsverwanten beantwoord.
 9. Persoonlijke vragen kunnen over van alles gaan: jezelf, werk, relatie, familie, kinderen, gezondheid, etc. Het is een wekelijks programma, ik beantwoord je vraag in de uitzending. Het gaat op volgorde van binnenkomst. Wel graag je geboortedatum er bij vermelden én de voornamen en geboortedata van de betreffende personen waar je de vraag over hebt. Privacy is verzekerd, ik zal nimmer persoonlijke gegevens vermelden of je moet daar toestemming voor geven.
 10. Wanneer je nog niet bent aangemeld: meld je gratis aan voor de Nieuwsbrief van Radio Merlijn, zodat je wekelijks op de hoogte wordt gehouden van de radioprogramma’s, informatie betreffende de opleiding, bijzondere activiteiten, de oefening van de week en mijn nieuwe blogs.

Waaruit bestaat mijn begeleiding?

 • De radioprogramma’s Zielsverwanten, Zielentaal en Transformatie Academie zijn de wekelijkse lessen die live worden gegeven. Via de chat kun je tijdens het programma vragen stellen over de lesstof of iets toevoegen.
 • Via de Nieuwsbrief van Radio Merlijn krijg je elke week onder het kopje ‘Transformatie Academie’ tips of een oefening, nieuwe informatie, etc. betreffende de opleiding
 • Wanneer er vragen zijn over de lesstof of persoonlijke vragen – zie punt 7 en 8 hier boven – beantwoord ik deze wekelijks in het programma Zielsverwanten.
 • Elke keer kijk ik hoe je vorderingen zijn. Mocht je een periode hebben dat je de opleiding even niet kunt volgen, meldt me dit dan. Er kan in je leven door welke omstandigheid dan ook even een time-out nodig zijn. Indien er na een maand nog geen enkele voortgang is wordt je weer uitgeschreven voor de opleiding.

Beantwoord je ook vragen per mail?
Nee, helaas kan ik daar niet aan beginnen. Sowieso krijg ik al sinds jaren zo’n dertig tot zestig mails per dag om daar wel of niet wat mee te doen. Dus wat dat betreft zijn mijn werkzaamheden zodanig dat er bij de 60 tot 70 uur per week niet nog meer uren bij kunnen.

Krijg ik aan het einde van de opleiding een certificaat of diploma?
De opleiding beoogt een doorbraak te zijn in je innerlijke ontwikkeling en een transformatieproces in je teweeg te brengen. Je doet de opleiding puur voor jezelf. De buitenwereld zal – wanneer je alle onderdelen twee jaar lang hebt gevolgd – een duidelijke verandering in je ervaren. Dat kun je zien als een certificaat of diploma. Meer heeft de buitenwereld niet van je nodig. Je krijgt dus aan het einde geen certificaat of diploma.

Aanvulling: In ruim vijftig jaar heb ik vele diploma’s mogen halen c.q. ontvangen. Deze hebben betrekking op diverse gebieden: commercieel, financieel, therapeutisch, energetisch en psychologisch, ik heb echter in al die jaren nimmer mijn diploma’s aan de buitenwereld hoeven te tonen. Waarom niet? De deskundigheid die je hebt straal je uit, daar hoeft geen schriftelijk bewijs tegenover te staan. Het wel aan iemand of instantie willen tonen van een certificaat of diploma heeft met je ego en/of te weinig eigenwaarde te maken. Het zegt niets over hoe je het geleerde in je dagelijkse leven hebt geïntegreerd en/of over je levenswijsheid c.q. –deskundigheid. De bedoeling van deze opleiding is het ontwikkelen van je levenswijsheid, je eigenwaarde en zelfvertrouwen, waardoor deskundigheid op jouw specifieke vakgebied ontstaat.

Je kunt je nu aanmelden!

Spreekt het bovenstaande je aan en denk je dat je aan de gestelde regels kunt voldoen? Meld je dan met deze link aan

Ook al heb je via Facebook of per mail laten weten dat je de opleiding wilde volgen, je bent pas ingeschreven na het invullen van je aanmeldingsformulier.

Ik ontvang je aanmelding graag, je hebt nog de tijd tot 15 september 2017, daarna sluit het tot augustus 2018 en kun je je niet meer aanmelden! 

Lieve groet,
Daisha

P.s.: Heb je een persoonlijke vraag? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl en ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates.

 

 

 

Gewijzigd op 16/08/2018

Reageren is niet mogelijk.