Gratis Tweejarige Opleiding Transformatie Academie 2017!

Waarom deze opleiding?

Op 5 augustus 2017 is het inschrijven voor de Gratis Opleiding Transformatie Academie van start gegaan. (Het kan nog tot 15 september 2017.)
Ja, je hoort het goed, een tweejarige opleiding die helemaal gratis is. Een opleiding voor mensen die stevig in het leven willen staan, zichzelf en anderen kunnen of willen begeleiden. Het is tevens een aanvulling wanneer je het beroep uitoefent van psycholoog, psychiater, geestelijk begeleider, coach en elk beroep dat te maken heeft met het leiding geven en/of het therapeutisch begeleiden van mensen.

Het succes van de opleiding is dat het een mix is van diverse praktische, spirituele en mentale onderdelen. Welke zowel in je dagelijkse leven een goede ondersteuning bieden, alsmede je innerlijke ontwikkeling tot een hoog level brengen.
Onderaan staan links naar informatie over de verschillende modules die aan bod komen. En over de kracht van de opleiding!

Dit zeggen de studenten van vorig jaar er over

Een gedegen opleiding waarvan de mensen die vorig jaar zijn gestart zeggen:
‘Ik leer heel veel en heb veel aan de Transformatie Opleiding. Elke dag ben ik hier bewust mee bezig, ik schrijf veel, en leer mezelf steeds beter kennen en kom meer en meer in mijn eigen kracht.’ mailt C.

‘Ik vind je cursus Transformatie Academie geweldig om te volgen en leer erg veel, vooral om dingen in een ander licht te zien, wat heel verhelderend is voor mij.’ mailt R.

‘Ik wil U ontzettend bedanken voor deze mooie kans om mee te doen aan de opleiding.

Het voelt als thuiskomen. Al zo lang op zoek naar een opleiding en zelfontwikkeling. Ik probeer zoveel mogelijk de radio uitzendingen te volgen en anders de herhaling. Wat hebt U een wijsheid. Het doet veel met mij, ben volop in ontwikkeling. Heel bijzonder!’

‘Door wat ik geleerd heb in de opleiding heb ik me beter kunnen uitdrukken tijdens het sollicitatiegesprek. En ik heb de baan gekregen!!!’

‘Het begrijpen van de mensen om mij heen en het anders over dingen gaan denken, hierdoor ben ik een gelukkig mens. De dippen die ik vaak had zijn veel minder heftig. En dat door de Transformatie Academie.’

Zo kan ik nog vele enthousiaste mails aanhalen:

 • Ik begrijp mijn omgeving beter
 • Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen
 • Ik durf meer mezelf te zijn
 • Ik leer in een korte tijd meer dan in al die jaren hiervoor
 • In één sessie kom ik met de cliënt al tot de kern
 • Mijn relatie is door de opleiding gered!
 • Het contact met mijn innerlijk is ontzettend versterkt

Wie zijn de huidige studenten?

In augustus 2016 is het eerste jaar van de Transformatie Academie met 596 studenten gestart. De studenten, die nu het eerste jaar hebben gedaan, bestaan uit Studenten geboren:
in de jaren 80             4%
in de jaren 70             24%
in de jaren 60             40%
in de jaren 50             27%
in de jaren 40             5%

Cum laude geslaagd!

70% van de studenten zijn helemaal of redelijk bij met de schriftelijke lessen. Gefeliciteerd, je gaat nu met succes het tweede jaar in. Je zult wel hebben gemerkt dat het elke week weer een enorme discipline van je vergt om deze zelfstudie te doen. Geweldig dat je het hele jaar hebt volgehouden. Ik zou graag je naam noemen, maar het zijn er teveel.

163 studenten zijn zelfs cum laude voor het eerste jaar geslaagd. Zij zijn helemaal bij met de schriftelijke lessen en hebben wekelijks de audiolessen gevolgd!

Mis deze kans niet

Volgende week krijg je de gegevens om je in te schrijven, dus nog een weekje wachten. De inschrijving sluit op 15 september 2017, dus wees alert. Vorig jaar hoorden sommige mensen van de opleiding terwijl de inschrijving was gesloten. Heel jammer, ze moesten een heel jaar wachten om mee te kunnen doen.

Waarom heb je slechts een beperkte tijd om je in te schrijven? Omdat je anders met de lesstof al meteen een achterstand zou hebben. Want na je inschrijving kun je namelijk meteen beginnen met je studie.

Waarom gratis?

Vorig jaar kwamen er diverse vragen over hoe het kan dat het gratis is. En dat kan ik me helemaal voorstellen. Want wie geeft er in deze tijd zomaar duizenden euro’s cadeau?!
Ik, Daisha, doe dat. Waarom? Mijn hele leven streef ik er naar dat er een liefdevolle en respectvolle samenleving komt. Een samenleving met begrip voor elkaar betekent tegelijkertijd minder agressie, minder misverstanden, geen kwaadspreken, acceptatie en vooral dat ieder die unieke persoon mag zijn die hij of zij is.

Zoiets bewerkstelligen kan ik niet alleen, daar heb ik jou voor nodig! Ieder gelukkig mens straalt dit Zijn uit naar zijn of haar omgeving. En beïnvloedt daardoor minimaal tien mensen in die omgeving. Waardoor deze mensen ook met meer begrip en liefde in het leven gaan staan. Je begrijpt hoe meer mensen het gelukkig zijn ontdekken hoe eerder we een harmonieuze samenleving met elkaar creëren. En dat wil ik graag nalaten als mijn erfenis. Ik ben nu 70 jaar en heb dus nog hopelijk twintig jaar de tijd om een samenleving te bevorderen waar iedereen naar verlangt.

Help je mee?

Door gelukkig te zijn til je jezelf tegelijkertijd naar een hoger bewustzijns niveau. Het is dus een win-win situatie. We komen immers als Ziel naar deze aarde om zo te leven dat we aan het einde van ons leven kunnen zeggen: ‘Ik heb er alles aan gedaan om met een hogere en bewustere ontwikkeling naar een volgend leven te gaan!’

Laat ik meer duidelijkheid geven

Hoe kan ik me aanmelden voor de opleiding?
Je kunt je uitsluitend aanmelden via het aanmeldingsformulier dat je volgende week aantreft . Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een inlog mogelijkheid om de opleiding gratis te kunnen volgen.

Hoe neem ik deel aan de opleiding?
Je neemt deel aan een aantal schriftelijke modules én audio programma’s. Elke week lees je een of twee blogs van mij, dat zijn de lessen. Deze neem je goed in je op, je overdenkt en past de essentie ervan in je dagelijkse leven toe.  Vervolgens luister je elke week naar de door mij verzorgde programma’s Zielentaal, Transformatie Academie, Zielsverwanten en eventueel Meditatie. Wanneer je niet op dat bepaalde tijdstip kunt luisteren is er Uitzending gemist, je kunt het dan nog de hele week naluisteren.

Heb je een speciale vooropleiding nodig?
De beste vooropleiding zijn jouw levenservaringen. De opleiding beoogt dat je levenswijsheid vergaart en dat is wat anders dan methodes leren. Methodes zetten je hart en je intuïtie op een dwaalspoor, het zijn trucjes waarmee je jezelf en een ander in een hokje stopt. Deze opleiding is er om je bewust te maken, zodat je uiteindelijk meer van jezelf begrijpt en van anderen. Begrip is hetzelfde als Liefde, zo kunnen we samen naar een liefdevoller samenleving gaan.

Waar bestaat de begeleiding uit?
Je krijgt aangegeven welke module belangrijk is om eerst te volgen, de lesstof wordt in fases aangeboden. Je zult beslist vragen tegenkomen, dingen die niet goed zijn uitgelegd of die je niet begrijpt. Of hoe je de essentie in je dagelijkse leven kunt toepassen. In ieder geval zullen er genoeg vragen zijn, want je neemt niet alleen deel. Er zijn tientallen mensen die net als jij de opleiding doen. Door het antwoord dat ik op de vraag geef van iemand anders, zal je beslist ook nieuwe inzichten krijgen.

Deze vragen beantwoord ik in het speciale radioprogramma Transformatie Academie via Radio Merlijn. Bovendien krijg je wekelijks speciale audiolessen die bij de opleiding horen. Het is op dinsdagavond, maar zoals gezegd je kunt het de hele week beluisteren bij Uitzendinge gemist. Strikt persoonlijke vragen beantwoord ik in het wekelijkse programma Zielsverwanten.

Het is verplicht om je gratis te abonneren op de Radio Merlijn nieuwsbrief. Je krijgt daarin elke week extra informatie over de opleiding. Zo blijf je elke week op de hoogte over de vorderingen van de opleiding.

Je kunt je dus nu aanmelden!
Belangrijk: lees eerst de informatie over de modules en de kracht van de opleiding:
https://www.daishadewijs.nl/gratis-tweejarige-opleiding-transformatie-academie/
https://www.daishadewijs.nl/de-kracht-van-de-opleiding-transformatie-academie/

Lieve groet,
Daisha

P.s.: Heb je een persoonlijke vraag? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl en ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates.

 

Gewijzigd op 16/08/2018

3 Responses to “Gratis Tweejarige Opleiding Transformatie Academie 2017!”

 1. Lucienne

  …….en ik hoop ook dat je er nog 20 jaar zal zijn!
  Lieve groet
  Lucienne

 2. Jffeenstra

  Waar kan ik de link vinden zou me graag opgeven

 3. wendyann

  Wat ben ik dankbaar dat je dit doet Daisha. Dankjewel.

Reageren is niet mogelijk.