De aliens veroveren de aarde!

 

Er doen allerlei verhalen de ronde over De Nieuwe Wereldorde, chemtrails, reptielen, aliens en nog vele andere verhalen. Van kind af aan ben ik van mening: als je het kunt bedenken, is het ook te verwezenlijken. Zijn deze ‘spookverhalen’ nu gebaseerd op werkelijkheid of op bedenksels van degene die ze naar buiten brengen. Is het het topje van de ijsberg ? Of is het fantasie? Erg moeilijk te concluderen als je geen wetenschapper bent of in ‘die’ wereld zit.
Laat ik daarom mijn gezond verstand gebruiken en van daaruit conclusies trekken. Verhalen over dat de mensheid vernietigd wordt, zijn al eeuwen oud. Waarschijnlijk is het verhaal van de Ark van Noach het eerste bericht hierover. Of zou het nog verder weg liggen, de oerknal? Wij mensen weten nog zo weinig, we kunnen slechts gissen. Wellicht was de oerknal niet het ontstaan van onze aarde, maar juist de vernietiging. En hebben we daarna de kans gekregen om toch weer een bestaan op te bouwen. Want dat er iets ‘groters’ is dan wij mensen, dat is zeker. Zouden wij degene zijn die overal macht over hadden, dan konden we het weer regelen en alle andere zaken die we nu niet in de hand hebben.

Al zo lang de mensheid bestaat, probeert de ene mens macht over de ander te krijgen. Hoe? Meestal door angst te zaaien. Dat werkt het meest effectief én op korte termijn. Zaai angst voor armoede, voor dood en verderf, voor vernietiging, voor … en binnen korte termijn eten de mensen uit je hand. Nou ja, liever niet natuurlijk, want dat wordt dan weer een kostbare geschiedenis voor je. Maar men luistert wel! En dat is toch de bedoeling. Veronderstel dat je wat zegt en je wordt niet gehoord.

Positieve boodschappen? Nee, liever niet. Veronderstel dat we dan verantwoordelijkheid moeten gaan dragen over onze eigen mening en denken? Nee, liever een negatief bericht, dan kunnen we iemand of iets anders de schuld geven van ons ongelukkig zijn!Nu zul je misschien denken: snap ze (dat ben ik dus) dan helemaal niet welke gevaren we lopen? Nee, daar heb je helemaal gelijk in. Gelukkig snap ik het niet en wil ik het ook niet snappen. Of ik mijn kop, sorry hoofd, in het zand steek? Nee, zeker niet, maar ik ben nog een beetje ouderwets: eerst zien en dan geloven. Daardoor ben ik vrij om te denken wat ik wil. Heeft een ander geen macht over mij.

Mijn man, helaas lang geleden overleden, was wetenschapper. Hij had kennis van straling, etc. Was luitenant-kolonel bij de Luchtmacht, bouwde computers – al in de jaren 60 – wist wat chemische wapens waren. Toen de magnetron werd geïntroduceerd, was hij de eerste die de werking ervan bestudeerde. Hij concludeerde dat er geen straling aan te pas kwam. Dat de moleculen in werking werden gezet, net zoals bij koken trouwens, alleen wat sneller. Hij onderzocht verder en zag dat een paar minuten magnetron koken gezonder is dan veel te lang gewoon koken. Wat toen de meeste mensen nog deden. Omdat de moleculen in versnelde werking werd gezet, moest je de daarin verhitte of gekookte voedsel dan ook vijf minuten laten rusten. Om de werking tot rust te brengen.
Gisteravond kookte ik – niet in de magnetron, maar gewoon op gas – spruitjes. (Spruitjes zijn niet te eten uit de magnetron, gaat veel te vlug!) Een vriend at mee en was verbaasd over hoe kort ik de spruitjes had gekookt, namelijk 8 minuten. Hij zei die laat ik veel langer koken. Doordat het andere eten nog niet klaar was, liet ik ze even staan – natuurlijk met deksel erop. Het kookproces, terwijl het gas uit was, gaat dan nog een hele tijd door. Eet daarom ook nooit meteen eten dat net gekookt is. Laat soep en ander eten even staan. Waarom? Om dezelfde reden als bij magnetron koken.

Nu ben ik mijn verhaal begonnen over De Nieuwe Wereldorde, chemtrails, reptielen, aliens, etc. En je denkt wellicht wat heeft de magnetron daar nu mee te maken? ALLES!
Laat al deze verhalen even staan, totdat de verhitte gemoederen weer tot rust zijn gekomen. Er komen beslist binnenkort verhalen dat het toch weer anders blijkt te zijn. Of men doet er nog een schepje bovenop, zodat het ook voor jou ongeloofwaardig begint te worden. Dit laatste helpt meestal het beste.
Toen de magnetron werd geïntroduceerd, vertelde men dat ons voedsel werd bestraald. Vele mensen hebben in de loop der jaren toch een magnetron gekocht. In sommige huishoudens is deze niet meer weg te denken. Ook nu doen er weer verhalen de ronde dat de magnetron funest is voor het voedsel. Als ik daarop doorvraag, krijg ik deze antwoorden van de ‘deskundigen’:
Als je de flesvoeding voor de baby erin verwarmd kan de slokdarm verbranden. Of je kunt niet voelen hoe heet het dan is. Tja, als ik het in kokend water verwarm, heb ik dezelfde problemen.
Je haalt alle vitaminen en goede stoffen uit het eten! Ja, dat doe ik ook als ik het voedsel te lang kook.
Op den duur kun je er kanker van krijgen. Of je darmen worden aangetast. En zo nog meer van deze uitspraken. Maar met bewijzen komt men niet. Ik ken mensen die kanker hebben en/of darmproblemen, die nog nooit een magnetron hebben gebruikt.

Kanker heeft zoveel oorzaken: ongezond voedsel, ongezond leven, roken, slechte lucht inademen, afvalstoffen die zich ophopen in je lichaam, enz. Even tussendoor, als het mag: ik zou heel graag dat iemand onderzocht waar de echte darmproblemen, waar momenteel veel mensen last van hebben, door komen. Kan het zijn door al die smaakversterkers, E-nummers, conserveringsmiddellen?
Ik heb gisteren vers fruit gegeten, het was al wel helemaal klaargemaakt. De hele nacht heb ik krampen in mijn darmen gehad. Je hoort wel aan de stijl van mijn schrijven dat ik een slechte nacht achter de rug heb. Keek ik vanmorgen toch maar even op de beschrijving, en ja hoor, allemaal E-nummers en voor mij ook een zeer grote boosdoener: suiker! Ja ja, vers fruit, stond op de verpakking.
Sorry, dat ik je nu misschien een paar illusies hebt ontnomen. Magnetron, helemaal prima, als je deze op de juiste manier gebruikt. Wil je weten hoe? Luister dan op donderdag 7 januari a.s. om 21.00 uur via www.radiomerlijn.nl naar Daisha’s Spirituele Kookkunst en ik leg je helemaal uit hoe en wat.

De Nieuwe Wereldorde? Ja, misschien is al die bangmakerij wel de nieuwe wereldorde. Hitler zei ook dat hij het beste met de mensen voor had door hen van de grote dreiging van Joden te verlossen. Chemtrails? Je weet wel die strepen in de lucht, die ons met giftig gas bestoken. De uitlaatgassen van vliegtuigen. Of denk ik nu te simpel?
De reptielen, je weet wel die mensen die onder ons zijn, maar die eigenlijk aliens zijn. Reptielen, die van de echte mens niet te onderscheiden zijn, maar waarvan de bedoeling is, dat ze op den duur slaven van ons maken. Barack Obama schijnt er ook één van te zijn!
Kom nou, wie maakt nu wie tot slaaf?!?

Veel liefs, Daisha

Gewijzigd op 10/11/2016

Reageren is niet mogelijk.