Hoe een dierbare overledene signalen geeft !

Hoe kan het dat je geesten ziet?

Vaak hoor je dat wanneer een dierbare is overleden er bijzondere signalen komen. Een lichtstraal terwijl het helemaal donker is. Een hand op de spiegel. Een grijze wolk die door de kamer gaat. Een vogeltje op de vensterbank. Plotseling witte veertjes in de gang wanneer je thuiskomt. ’s Nachts wordt men wakker, omdat iemand over het gezicht aait. Of er staat een vage gestalte naast je bed. Zo zou ik nog wel een poosje door kunnen gaan. Men weet het bijna altijd zeker, dit is het signaal van mijn dierbare overledene!

hoe een dierbare 2Laten we eens luisteren naar iemand die dit meemaakte. Ze geloofde voor die tijd nooit in deze spookachtige zaken, en kreeg dan ook de schrik van haar leven toen het bij haar gebeurde.

De zonnestraal

Haar man lag opgebaard in de kamer, voordat hij overleed had hij haar verteld: Ik weet dat je er niet in geloofd, maar ik zal het je bewijzen. Wanneer ik overleden ben zal ik een zonnestraal naar je sturen. De nacht voor zijn begrafenis kon ze niet slapen en dacht beneden in de woonkamer, waar haar man lag, iets te horen. Om een eventuele inbreker niet te verstoren, maakte ze geen licht. Terwijl ze naar beneden liep hoorde ze niets meer. Wel zag ze licht uit de woonkamer komen. Moedig en ook verbolgen over het feit dat je toch niet komt inbreken bij iemand die net gestorven is, deed ze de deur open van de woonkamer. Daar lag haar man, vanaf het plafond scheen een lichtstraal over zijn gezicht. Het leek op een zonnestraal, maar buiten was het donker. Ook was er geen lamp in de buurt.

Huilend ging ze naast hem zitten, dit was het signaal waarover hij had gesproken. Morgen zou hij begraven worden, het was zijn laatste afscheid!
Ook na zijn begrafenis heeft ze regelmatig een zonnestraal gezien, terwijl de zon niet scheen. Elke keer op het moment dat ze het erg moeilijk had. Het hielp haar om haar leven op een gegeven moment weer op te pakken, weer verder te gaan.

Hoe kan dat nou?

Dit is slechts een verslag van één iemand, zo zou ik er nog tientallen kunnen vertellen. Misschien heb je zelf ook wel eens iets dergelijks gehoord. En dacht je, dat is allemaal fantasie. Totdat je het zelf meemaakt, dan weet je: het bestaat echt!

hoe een dierbare 1De vraag is: hoe kan dat? Hoe kan iemand die overleden is via materie, licht, geluid of geur laten weten dat er nog steeds contact is? Het antwoord is niet zo moeilijk als je zou denken. Hierbij helpt het dat de wetenschap tegenwoordig zo ver is dat er zelfs wetenschappelijk bewijs is. De wetenschap blijft echter voorzichtig en zegt ‘kan’ bestaan. In de praktijk zijn er echter bewijzen te over.

Licht is niet altijd zichtbaar…

Vorige week werd in het programma ‘Heel Nederland kijkt Sterren’ (via omroep Max – mocht je het nog niet gezien hebben, heel interessant!) uitgelegd dat licht niet altijd zichtbaar is. Licht is energie, een Ziel is energie. Anders zou deze niet eeuwig kunnen leven. Een Ziel kan er dus zijn, zonder dat je hem of haar ziet.

Energie zet energie in beweging. Hotnews! Vorige week werd bekend gemaakt dat deeltjes die niet bij elkaar zijn, zonder enig tijdverlies de ander kunnen beïnvloeden. Delftse fysici hebben bewezen dat, terwijl er grote afstand is, er zo’n contact tussen deeltjes kan bestaan dat de een de ander kan bereiken én beïnvloeden. Lees het verslag op de website van de Volkskrant.

Zo werkt ook het communiceren van Ziel tot Ziel! Het contact is er, ook op grote afstand. Bijna zonder tijdverlies gaan de vragen en antwoorden over en weer, bij een verre afstand hooguit een seconde.

Energie gaat nooit verloren

De eerste wet van de thermodynamica, ook wel Eerste Hoofdwet genoemd, stelt dat energie niet verloren kan gaan of uit het niets kan ontstaan. De wet staat algemeen bekend als de “Wet van behoud van energie”. Er kunnen alleen omzettingen van energie plaatsvinden. Dus energie kan niet uit het niets ontstaan. Je Ziel bestaat al eeuwen en kan daardoor een eicel tot leven brengen.
Aangezien de Ziel van de mens energie is, immers de Ziel doet ons leven, kan deze nooit verloren gaan. Slechts omgezet worden in iets anders, namelijk de Ziel gaat na het overlijden van het lichaam zonder lichaam verder.

Van de week vroeg iemand mij: waar zit de Ziel in je lichaam? Mijn antwoord daarop was: overal in je lichaam! In elke cel, elk orgaan, elke ader, elk bot, elke zenuw, kortom in elke vezel van je lichaam. Maar ook in je aura, dus in het energieveld om je heen. Wanneer men sterft, trekt de Ziel uit het lichaam en vervolgt zijn of haar weg als energielichaam. Wat overblijft is slechts het stoffelijke lichaam, waar – na enige minuten – geen enkel leven meer in aanwezig zal zijn. (Tenminste niet van de persoon zelf.) Er is ook geen aura meer, dus ook daar kun je de Ziel niet meer vinden.

Je Ziel werkt zoals een laserstraal werkt…

Zoals je wellicht weet kan een laserstraal (of stralen), die vanaf een bepaald punt wordt geprojecteerd, een prachtige lichtshow laten zien. Wil je precies weten hoe deze prachtige beelden tot stand komen, lees dan hier.

hoe een dierbareOnze Ziel is in staat om een dergelijke projectie tot stand te brengen. Door energie in beweging te zetten, een zonnestraal, een vogel of door lucht te gebruiken als projectiescherm, kun jij het signaal van je dierbare overledene zien.
Het geprojecteerde beeld zal het best zichtbaar zijn tegen een donkere achtergrond.
In je Ziel is alles opgeslagen dat ooit heeft bestaan, op dit moment bestaat en zelfs wat in de toekomst zal bestaan. Je dierbare overledene weet dus welk signaal hij of zij het beste kan projecteren om je te overtuigen dat het echt van hem of haar komt.

Een aai over je gezicht…

Doordat je Ziel energie is, welke altijd blijft bestaan, kan deze dus elke andere energie in beweging zetten. Of dat nu materie is of een projectie in en van de lucht. Dus je kunt bijvoorbeeld een aai over je gezicht voelen, een spookachtig figuur zien of een hand op je schouder ervaren. De lucht kan ook door de Zielenenergie worden gecomprimeerd, of er kunnen kleuren uitgefilterd worden, een windvlaag, etc. Wees nooit bang wanneer je iets dergelijks ziet. Het is immers energie, net zoals lucht energie is. Je kunt, als je wilt, door zo’n projectie heenlopen of met je hand doorheen gaan.
Zoals gezegd, de Ziel kan ook materie in beweging zetten. Bijvoorbeeld door een voorwerp te verschuiven, een vogel op je vensterbank te laten komen of iemand op je pad brengen.

Een Ziel is zo krachtig dat hij een mens een heel leven kan laten leven. Een kort of lang leven, een klein of groot mens, dat maakt in kracht niets uit. Onze Ziel leeft immers eeuwig!
Zoals ik vorige week vertelde in ‘God is…’ onze Ziel is God in het klein!

Elke energie heeft een Ziel

Ik heb nu alleen over de Ziel van de mens gesproken, maar zo werkt het ook met de Zielen van dieren, alles in de natuur en het Universum. Waar energie is, is beweging, is een Ziel. Zo verschillend als energie en beweging kunnen zijn, zo verschillend kunnen Zielen zijn.

Wil je contact maken met je Dierbare Overledene?

Het overlijden van een dierbaar persoon of dier is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Vooral als het plotseling was en er geen mogelijkheid tot afscheid nemen was. Of als je er achterkomt dat je nog allemaal vragen hebt. Misschien wil je weten hoe het met de persoon of het dier gaat?
In onderstaande radiouitzending Zielentaal begeleid ik je om contact te maken met een dierbare overledene.

Het programma begint om 21.00 uur. Mocht je niet kunnen op dat tijdstip? Geen probleem, het is nog de hele week bij Uitzending Gemist te beluisteren.

Ik wens je een intens en mooi Zielscontact, met jezelf, met anderen, met dieren, de natuur en het hele Universum!

Lieve groet,
Daisha

P.s.: Mocht je vragen hebben of wil je iets vertellen betreffende dit onderwerp, elke zondagavond presenteer ik het programma ‘Zielentaal’. Je kunt dit beluisteren via www.radiomerlijn.nl het begint om 21.00 uur. Maar je kunt het ook nog de hele week bij Uitzending Gemist beluisteren.

 

Gewijzigd op 25/08/2016

Reageren is niet mogelijk.