JIJ kunt de NIEUWE TOEKOMST van de MENSHEID zijn !

Studenten van de gratis tweejarige opleiding Transformatie Academie zijn sowieso de toekomst van de Nieuwe Mensheid!

Mahatma Gandhi: Be the change you want to see in the world!

Wees zelf de verandering, die je in de wereld wilt zien. Mahatma Gandhi heeft een groot deel van zijn leven gestreden voor geweldloosheid. Hij heeft daar veel in bereikt, maar niet genoeg om de oorlog in de wereld en in de mens zelf uit te bannen. En misschien lukt dat ook nooit, maar laten we proberen dat het nog slechts 10% zal zijn in plaats van dat het nu 60% – soms zelfs 70% – is. Wij kunnen samen bereiken dat het in een paar jaar hooguit nog 40% is. Hoe? Lees maar!

Op 17 juni jl. zei de Dalai Lama in zijn toespraak onder andere:
Mensen zijn sociale dieren en sterk onderling afhankelijk. Klimaatverandering dreigt ons allemaal. Het is een van die natuurlijke uitdagingen die ons leren dat we samen moeten werken. Gemeenschappelijke inspanningen doen om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Een meer vreedzame wereld en een rustiger eeuw vereisen dat we niet op wapens vertrouwen, maar op het ontwikkelen van een wijdverbreide innerlijke vrede.
Jij bent de toekomst van de mensheid. En nu we aan het begin van de 21ste eeuw zijn, heb jij de gelegenheid en verantwoordelijkheid om een betere wereld te creëren. Een gelukkiger wereld, een wereld zonder geweld of de gapende kloof tussen rijk en arm.
Denk er aan hoe je de kennis die je hebt verworven, zal gebruiken. Niet om problemen te maken, maar om vrede te scheppen.

Wat een verschil maakt is een warm hart. Je hebt vastberadenheid en optimisme, wilskracht en zelfvertrouwen nodig. Het is mijn ervaring dat een warme zorg voor anderen ons vertrouwen versterkt.
Kennis van de Geest is relevant voor alle 7 miljard mensen die vandaag leven. Dit omdat we gemoedsrust bereiken door onze destructieve emoties aan te pakken op basis van het begrip van het hele systeem van onze emoties. Dit heeft geen betrekking op het volgende leven, naar de hemel of de hel, maar in dit leven hier en nu.
We ervaren geluk op een zintuiglijk niveau dat relatief kortstondig is. Maar blijvend geluk houdt verband met onze gemoedstoestand. Omdat we bewust zijn van gedachten met gedachten, is het begrip van de werking van die gedachten relevant en noodzakelijk, zowel vandaag als in het verleden.

Ik moedig je aan om hier aandacht aan te besteden. Zodat we gelukkiger individuen, gelukkiger gemeenschappen en een gelukkiger mensheid kunnen creëren op basis van wijsheid en een warm hart.’ Tot zover de Dalai Lama.

Oude kennis doen herleven

De Dalai Lama merkte daarbij op dat hij het belangrijk vindt om oude kennis te doen herleven. We hebben allemaal oude kennis in onze Ziel meegenomen, diep in ons verscholen. Kennis van de Akasha Kronieken, van verbanden leggen, inzicht in de Kosmische energie, etc. Door het luisteren naar mijn radioprogramma’s en het lezen van mijn blogs wordt deze kennis weer in je wakker gemaakt.

Immers wanneer je iets hoort of leest denk je vaak: Oh ja natuurlijk, nu weet ik het weer! Of ‘Dat komt me bekend voor.’ Of ‘Dat wist ik al.’
Ook al heb je deze reactie dan is dit nog net niet voldoende. Zo is het de bedoeling dat je bij de gratis tweejarige opleiding Transformatie Academie tien uur per week aan de opleiding besteedt. Maar dat betekent niet dat je tien uur per week kennis opdoet uit leerstof. Nee, het is juist belangrijk datgene wat je hoort en wat je leest in je dagelijkse leven te integreren en daar een aantal uren per week heel bewust aan besteden.

Training in het dagelijkse leven

Mijn blog lezen kost nauwelijks tijd, hooguit zes minuten. Ik raad je aan, wanneer je meedoet met de opleiding, om niet meer dan twee blogs per week te ‘doen’ (dat is hooguit twaalf minuten lezen). Daarna komt het meest belangrijke: neem wat je hebt gelezen de hele week in gedachten mee in je dagelijkse leven. Daarbij je het volgende afvragen:

  • Hoe ga ik daar mee om in mijn dagelijkse leven?
  • Heb ik dit toegepast en/of pas ik dit toe?
  • Welke voorbeelden kan ik daarvoor geven?
  • Wat is mijn rol daar in geweest?
  • Had ik het anders kunnen doen?
  • Hoe zie ik of denk ik over deze materie?
  • Iedereen wordt geboren in een bijzondere familie, volk, religie, cultuur en land. Dit kun je niet ontvluchten. Je kunt niets ontvluchten in je leven. Hoe ben jij hiermee omgegaan tot nu toe? Zou je hierin iets willen veranderen? Wat zou je eventueel willen of kunnen veranderen?
  • of jezelf andere vragen stellen.

Vervolgens beluister je tijdens de opleiding drie van mijn radioprogramma’s per week. Je kunt daarbij kiezen uit Zielsverwanten, Zielentaal, Zondagsdienst, en welke sowieso verplicht is is Daisha’s Transformatie Academie. De programma’s zijn live te luisteren via www.radiomerlijn.nl en de hele week daarna nog bij Uitzending gemist. Dus heerlijk thuis of waar je ook bent, gewoon via je computer, tablet of telefoon. Kijk daarvoor regelmatig in de Radiogids bij Radio Merlijn welke onderwerpen er zijn.

Dat is niet omdat ik zo graag wil dat je naar me luistert, maar omdat ik in deze programma’s adviezen geef, oude kennis doe herleven, nieuwe kennis vertel, je laat begrijpen hoe energieën onderling en in de wereld werken. Het zijn niet zomaar programma’s, het is kennis die ik in zeventig jaar heb opgebouwd en die ik gratis met je deel. Het zijn levenservaringen waar je veel voor jezelf uit kan halen. Het waren voor mij soms dure (levens)lessen, zelfs een keer 110.000 euro! En dat bied ik je gratis aan.

Van Donker naar Licht!

Luister maar naar enkele reacties van luisteraars:
‘Ik ben jou dankbaar voor alles wat ik van jou mag leren. Je bent voor mij een vriendin die ik eigenlijk niet heb, waar ik alles mee kan bespreken. Ik vind de radio uitzendingen zo leerzaam en het verrijkt mijn geest. Je brengt me vaak tot rust met jouw stem en de uitzendingen. Ik heb best een rugzakje vol, en als ik daar aan terugdenk, doet dat rugzakje mij ook verdriet (zoute tranen) maar dankzij onder andere jou heb ik geleerd om niet achterom te kijken maar vooruit. Mijn man begint steeds meer dingen te begrijpen, ook al wil hij dit soms niet toegeven.’

‘Je bent zo eerlijk en mede daarom geef ik veel om jou, en ook om Sander omdat ik hoor en zie hoe jullie er samen voor gaan en elkaar steunen. Ik zend je nu een heel dikke en warme knuffel. Heel veel liefs en alle goeds.’

‘Een grote Dank je wel voor het inzicht gevend programma. Mijn man en ik luisteren samen en zijn er echt heel blij mee.’

‘Bedankt, het komt (zoals vaker) precies op het goede moment. Het heeft me echt helderheid gegeven. Ik ben blij dat ik de droom van de brug na het wakker worden had getekend en genoteerd. Ik voelde meteen aan dat het een boodschap aan mij was. Blij dat ik het ook bij je heb ingebracht. In mijn eentje kom ik niet op de mogelijke betekenis(sen). De diepere laag in het verdriet. Ik voelde dat die er was, maar kon die niet benoemen of te pakken krijgen. Ik ben blij dat je me daarin hebt geholpen.’

Dit zijn maar een paar reacties, ik krijg dagelijks mails die ik benoem als dank-mails. Deze mails geven mij de kracht om door te blijven gaan met het gratis verstrekken van al die inzichten, adviezen en levenskennis. In mijn biografie kun je lezen wat ik zoal in mijn leven heb gedaan en dat is heel wat. Zoals velen heb ik een leergrage Ziel, soms iets te gretig, maar daardoor kan ik wel veel mensen helpen op hun levenspad.

Vele leergrage Zielen!

Er zijn op dit moment 1096 studenten die de opleiding Transformatie Academie doen. En er komen dagelijks nog aanmeldingen bij. Immers de inschrijving is tot 15 september 2017. Allemaal leergrage Zielen, anders houd je het ook niet vol.

Elke student is een lichtbaken en een voorbeeld voor anderen. Gegeven is dat ieder mens invloed heeft op minimaal tien mensen uit zijn of haar omgeving. Dat betekent dat binnen een jaar 10.960 mensen vrediger, liefdevoller zijn. Ook zij beïnvloeden weer tien mensen. Dat kan over een paar jaar leiden naar meer dan 10 miljoen mensen die, zoals de Dalai Lama zegt, de Nieuwe Mensheid zijn.

Doe mee…

Zoals de Dalai Lama zegt: ‘Wat een verschil maakt is een warm hart. Je hebt vastberadenheid en optimisme, wilskracht en zelfvertrouwen nodig. Jij hebt de gelegenheid en de verantwoordelijkheid om een betere wereld te creëren. Een gelukkiger wereld, een wereld zonder geweld of de gapende kloof tussen rijk en arm. Denk er aan hoe je de kennis die je hebt verworven, zal gebruiken. Niet om problemen te maken, maar om vrede te scheppen.’
Doe je mee? Ik wel en de vele studenten die al een jaar bezig zijn en nu net zijn begonnen ook.

Wij ZIJN de TOEKOMST!
Hoe je nu bent, zo is je toekomst en zo is ook de toekomst van je omgeving!

Indien je je nog niet hebt aangemeld voor de gratis tweejarige opleiding Transformatie Academie: Klik dan hier voor de uitgebreide informatie en aanmelding!

Lieve groet,
Daisha

P.s.: Heb je een persoonlijke vraag? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl en ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates.

Gewijzigd op 10/08/2017

Reageren is niet mogelijk.