Nog drie dagen…!

Vrede in jezelf, betekent vrede in je omgeving

Over een paar dagen begint de Vredesweek, namelijk 21 september 2019. Het thema van deze Vredesweek is: ‘Vrede verbindt over grenzen’. Ieder mens verlangt naar Vrede en dit kunnen we ook bereiken, maar dan moet je eerst vrede in jezelf hebben. Zolang er irritatie, woede, twijfel, afgunst, het ‘niet begrijpen’ in de mens aanwezig is zal er geen vrede zijn. Vrede begint in jezelf en niet buiten je. Wanneer je vrede hebt met betrekking jouw leven, jouw positie in de maatschappij, jouw lichaam, jouw missie hier op aarde, dan pas kan er innerlijk vrede zijn. Je zult merken dat, doordat jij vrede uitstraalt je omgeving ook vrediger wordt.

Niet dat je dan nooit meer ongeduldig, geïrriteerd of boos zal zijn, maar het beklijft niet, het blijft niet hangen. Het is dan slechts een momentopname. We blijven immers mensen. Vrede in jezelf betekent innerlijke rust, een innerlijk weten. Natuurlijk kun je even twijfelen, maar geen dagen- of wekenlang zoals bij sommige mensen nu het geval is.

Ik heb al jong van mijn wijze Oma geleerd: ‘Bij twijfel, doe het niet.’ Nu weet ik dat je het dan soms toch moet doen. Ik noem twijfel geen twijfel, maar alertheid. Je Ziel waarschuwt je ergens voor. Bijvoorbeeld voor: wacht nog even, het is nog niet de tijd om eraan te beginnen. Of: heb je wel genoeg ruimte in je dagelijkse bezigheden om er nu al aan te beginnen? Of: wacht nog heel even, dan zijn er meer mensen beschikbaar om je te helpen.
Vandaar twijfel is geen twijfel, maar je Ziel maakt je er op alert om het juiste moment af te wachten. Of om er dieper over na te denken, misschien moet het net even anders vervuld worden dan je nu denkt.

Gratis is nooit gratis!

Ik merk dat sommige mensen twijfelen of ze zich zullen aanmelden bij de gratis tweejarige opleiding Transformatie Academie. Soms twijfelt men omdat ze het gevoel hebben dat er een addertje onder het gras zit, en dat het toch niet gratis is. Iemand mailde: ‘Ja, en dan heb ik me aangemeld en dan krijg ik een dikke rekening gepresenteerd…’
Mijn antwoord naar deze persoon was: ‘Je moet je nooit aanmelden wanneer je iemand niet vertrouwd. Dus leer mij eerst beter kennen, want ik kan alleen maar mensen begeleiden die in mij vertrouwen hebben.’

De gratis opleiding Transformatie Academie leert je het Leven te Leven!

De opleiding kost niets in geld, dat niet, maar ik vraag er wel wat voor terug. Namelijk dat je de ongeveer zes uur per week die nodig zijn om echt wat aan de opleiding te hebben, ook waarmaakt. Dat je serieus met de opleiding omgaat en niet denkt van: ‘ik doe het wel een keer wanneer ik daar zin in heb.’
Wat ik er voor terug vraag aan jou is, dat je bereid bent om elke week een paar uur te besteden aan je eigen ontwikkeling!

Deze gratis tweejarige opleiding is om je te ontwikkelen naar een mens die vrede heeft met zichzelf, met je leven. En deze vrede door kan geven aan zijn of haar omgeving. Vrede is nimmer passief zijn, vrede is een dagelijkse taak en soms hard werken. Ook je groeiproces naar een hoger bewustzijn vraagt dat van je!

Nog 3 dagen en dan kan het niet meer!

De aanmelding voor de Transformatie Academie was t/m 15 september 2019. Toch hebben we het nog niet gesloten, je hebt nog drie dagen de kans om je aan te melden. Daarna moet je wachten tot augustus 2020.

Moet je een studiebol zijn om de opleiding te kunnen volgen? Nee dat niet, maar je moet wel bereid zijn om van je leven iets moois te willen maken. De Transformatie Academie leert je namelijk het leven te leven! Gewoon down-to-earth, ofwel zoals het leven bedoeld is, namelijk: zinvol, gelukkig, passievol, genieten, contact met anderen en een bijdrage leveren aan de maatschappij.
Jouw leven heeft betekenis, voor jezelf om te groeien naar een hoger bewustzijn, je verder te ont-wikkelen, angsten overstijgen, overwinningen behalen op jezelf. Je omgeving zal daar ook beslist baat bij hebben, doordat je vanuit je essentie gaat leven, je begrijpend wordt en liefdevol bent.

Hoort zegt het voort!

Je kunt je nog slechts de komende drie dagen aanmelden. Vanaf zondagavond 22 september a.s. 22.00 uur kan het niet meer. Daarna moet je een heel jaar wachten om weer mee te kunnen doen met deze gratis tweejarige opleiding.

Ken je mensen waarvan je denkt: dat zou echt iets voor haar of hem zijn! Maak ze er opmerkzaam op door deze link naar haar of hem te sturen: https://www.daishadewijs.nl/aanmelden-voor-de-gratis-opleiding-transformatie-academie-kan-vanaf-nu-t-m-15-sept-2019/

Heb je jezelf nog niet aangemeld? Lees dan alle informatie over deze geweldige opleiding en hoe je je kunt aanmelden.

Jouw leven, jouw ZIJN hier op aarde heeft een diepere betekenis!

Wat kun je met de opleiding bereiken?

Wat je met de opleiding bereikt, kan ik het beste de studenten zelf laten vertellen. Dagelijks krijg ik mails van studenten die blij zijn de opleiding te volgen. Zelfs zeer waardevol vinden, of men nu wel of geen beroep heeft. Iedereen haalt er het zijn of het hare uit. Hier volgen een paar mails:

‘Bedankt voor de Transformatie Academie. Ik ben gestart voor het tweede jaar. Vorig jaar ben ik er eerlijk gezegd wat aarzelend aan begonnen. Wist niet goed of ik alles zou kunnen volgen, of ik tijd genoeg zou hebben. En mijn hoofd zit soms wel wat vol maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik merk dat ik uitkijk naar de blogs en de radioprogramma’s. Heel erg bedankt. Lieve groetjes M.’

‘Bedankt voor het eerste jaar van de Transformatie Academie. Ik heb net mijn eerste studiejaar beëindigd en ben erg blij met dit eerste jaar. Het vlotte niet allemaal binnen de tijd, meer door de prioriteiten die ik zelf stel en dat andere dingen weer net iets belangrijker waren. Ik maak me weer klaar voor het tweede jaar en ben benieuwd wat me dat gaat brengen. Steeds krijg ik weer lichtpuntjes waar ik weer aan mag werken.

‘Blij word ik van alle nieuwe artikelen die je schrijft en ik hoop dat je gezondheid zo blijft dat je hier nog lang mee door kunt gaan. Groetjes C.’

Ook kun je door naar het derde jaar, de Masterclass!

Het is een tweejarige opleiding, maar leergrage Zielen willen beslist doorgaan met zichzelf verder te ontwikkelen. (Wat trouwens de bedoeling is van onze Ziel, steeds verder groeien naar een hoger bewustzijn.) Vandaar dat ik ook een derde jaar heb gemaakt. Wanneer je de twee jaar hebt gevolgd en je wilt verder, dan kun je je aanmelden voor het derde jaar. Die aanmelding kan het hele jaar door, dus je hoeft niet te wachten tot augustus volgend jaar.

In het derde jaar krijg je de modules allemaal tegelijkertijd aangeboden en kun je zelf kiezen waar je het eerste aan begint. Bovendien zal ik regelmatig weer nieuwe modules maken, zodat je eindeloos door kunt gaan. Net zolang als je zelf wilt. Het derde jaar noem ik dan ook wel: de Masterclass.

‘Eerst wil ik jullie bedanken, voor wat jullie allemaal doen. Ik heb nu twéé jaar de Transformatie Academie gedaan, en dit heeft me veel gebracht. Ik heb de Transformatie Academie al aan veel mensen aangeboden. Ik heb zelf een praktijk maar vind het heerlijk, als  ik mensen nog meer kan helpen, ze zijn volledig vrij. Trots op mijn dochter die zich nu ook ingeschreven heeft. Ik zou graag het derde jaar beginnen. Ik wens jullie allemaal veel licht kracht en liefde. Lieve groet S.’

‘Allereerst dank jullie wel voor alle mooie woorden, verhalen, energie die jullie delen met met mij, met alle deelnemers, lezers, luisteraars, met de wereld. Warme groet, D.’

‘Graag wil ik me alvast aanmelden voor het 3e studiejaar, Ik besefte me ineens dat ik zelf ook al bijna 2 jaar de studie volg, met veel plezier! Maar het voelt helemaal niet zo lang! Dat komt natuurlijk omdat het zo boeiend en afwisselend is; het voelt nooit als moeten studeren, maar mogen! Echt geweldig dat jullie dit doen! Dat wilde ik even zeggen. Groetjes E.’

Ik ben blijven zitten!

Vorig jaar, oktober 2018, constateerden we dat studenten die zich in augustus 2018 hadden aangemeld nog niets hadden gedaan. Dus deze mensen kregen een reminder met ‘We missen je’. Dat viel bij veel mensen niet in goede aarde, boos dat ze werden gecontroleerd. Zo kun je het natuurlijk noemen: gecontroleerd worden. Voor mij is het je begeleiden om van de studie echt iets te maken. Bovendien, zoals ik al heb gezegd, vraag ik als vergoeding dat je er serieus mee omgaat.

Daarom besloot ik om het anders te doen. Namelijk de mensen die al heel lang niets meer hadden gedaan uit de opleiding te halen. Wilde men na enige maanden dan toch weer verder gaan, dan kon dat niet meer. Mocht je iets hebben waardoor je een tijd niet verder kunt met de opleiding, meld dit dan aan me, dan houd ik daar rekening mee.

Hier een paar reacties van studenten die we vorig jaar hebben verwijderd:
‘Ik heb vakantie gehad en probeerde daar artikelen van de Transformatie Academie te lezen. Dat lukte niet, en toen ik vroeg waarom begreep ik van Sander dat ik afgelopen jaar te weinig artikelen had gelezen. Dat kan ik me helemaal voorstellen. De radiouitzendingen volg ik heel trouw, maar het lezen vind ik lastig. Vooral omdat ik niet te snel mag gaan, en dan haal ik bij mijzelf de vaart eruit. Fijn dat ik me hernieuwd kon inschrijven voor het eerste jaar. Ik noem het zelf dat ik ben ‘blijven zitten’.
Nu heb ik een herkansing als het ware en nam me voor om het anders aan te pakken. Om de artikelen in voldoende rust te doen en tijd te nemen schrijf ik nu expres met kroontjespen en Oost-Indische inkt in een mooi leeg boek. Jaren geleden die tip gehoord om rust te creëren. Ik merk bij de tweede les al dat het me meer oplevert dan alleen het overdenken van de stof. Bedankt dus dat ik ‘bleef zitten’. Liefs M.’

‘Als eerste hartelijk dank voor al de mooie, wijze, liefdevolle en leerrijke dingen die jullie doorgeven en voor de  gratis Transformatie Academie waardoor ik ook al erg gegroeid ben en elke keer een stap verder kom om mijn levensmissie (zo voelt het voor mij) dichter bij te komen: Mensen helpen en gelukkiger maken. Op Aards en spirituele manier.
Helaas lukte het mij de laatsten maanden niet meer om alles bij te kunnen houden, doordat ik veel meer uren moest werken en onregelmatiger dan de bedoeling was. Ook had ik moeite met inplannen. Misschien heb je ervoor nog wat tips ! ?
Radio Merlijn heb ik wel goed bijgehouden. En af en toe de nieuwsbrief gelezen. Daarom snap ik zeker, dat ik ben geblokkeerd. Waarvan ik erg teleurgesteld was, toch begreep ik het natuurlijk. Dat heeft mij wel wakker gemaakt, Ik ben mij ervan bewust geworden dat ik er echt graag voor wil gaan. En voor in wil zetten om zo’n mooi kado te mogen ontvangen. Gelukkig werk ik vanaf november bij een andere baas waar ik vaste en minder uren krijg.
Ik heb mij opnieuw aangemeld en hoop dat jullie mij nog een keer de kans geven om nog een keer vanaf begin te mogen laten beginnen met de prachtige Transformatie Academie!? Daar zou ik jullie heel erg dankbaar voor zijn. K.’

Ben jij die ideale student?

Je ziet ook al ben je een keer uitgeschreven, je kunt altijd weer opnieuw beginnen. En de ervaring leert dat hoe vaker je dezelfde lessen volgt, hoe meer je eruit haalt. Het mooie is, dat dat bij elke studie zo is! Iedere keer dat je een artikel leest, ben je weer gegroeid ten opzichte van de vorige keer. Omdat je gegroeid bent in je ontwikkeling, vallen je ook weer andere dingen op, je begrijpt meer en komt tot diepere inzichten. Een mooi voorbeeld is de Boeddha. Hij zat 49 dagen stil onder de Bodhi boom en kwam zo tot diepe inzichten en bereikte verlichting. Natuurlijk zijn nieuwe lessen leuk en spannend, maar onderschat nooit de kracht van ‘herhaling’!

Wanneer je tot hier toe alles hebt gelezen, en je bent nog geen student van de Transformatie Academie, dan ben jij de IDEALE student. Je toont doorzettingsvermogen, ook al is het (nog) niet je ding. Je leest graag de verhalen van anderen, je bent dus een mensen-mens. Ik verwelkom je graag als student!

Meld je aan, het kan nog de komende drie dagen, lees hier hoe je dit kunt doen.

Ben je al wel student van de Transformatie Academie? Dan ben jij de IDEALE student om anderen van het bestaan van deze opleiding op de hoogte te brengen. Jouw eigenschappen laten zien dat je betrokken bent bij mensen. Dus:

HOORT ZEGT HET VOORT!

Lieve groet,
Daisha

P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates. Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

Gewijzigd op 19/09/2019

Reageren is niet mogelijk.