Ontdek je Scheppingskracht !

ScheppingskrachtOneindig veel toepassingen

De toepassing van onze scheppingskracht is oneindig groot. En wordt al zo lang gebruikt als de mens leeft. Vroeger had men daar sprookjes en sagen voor. Wanneer men op jacht ging dan danste men eerst de jachtdans om een goede jacht te bewerkstelligen.

We gebruiken onze scheppingskracht dagelijks, echter meestal onbewust. Bijvoorbeeld: je voorstellen hoe het gesprek zal zijn, het feest, de vakantie, enzovoorts. Alle zintuigen worden er bij gebruikt, het is tastbaar, voelbaar, je kunt het ruiken en zelfs proeven. Wanneer je iemand gaat bellen of mailen dan bedenk je van tevoren wat je wilt zeggen. Je gaat op vakantie, je maakt plannen en je hebt al in gedachten wat je wilt gaan doen. Je maakt je zorgen of zenuwachtig voor het moeilijke gesprek of een examen. Je stelt je niet alleen voor wat je ziet, maar je voelt ook al de sfeer. En dat allemaal dankzij onze scheppingskracht!

Succes is voor iedereen weggelegd

Ieder mens kan zijn eigen werkelijkheid scheppen en doet dat ook dagelijks. Weet je dat het voorstellen van hoe iets of iemand er uit ziet, ruikt of iets smaakt, zelfs geldt voor mensen die blind of doof zijn?

Dé werkelijkheid bestaat niet, het is wat we er zelf van maken. Je ziet wel eens in boeken dat een visualisatie helemaal is uitgeschreven en dat je het dan precies moet volgen. Helaas werkt dat niet. Indien er geen eigen interpretatie mogelijk is, dus dat je zelf mag weten hoe je bepaalde dingen invult, begin er dan liever niet aan. Je komt op deze manier niet tot wat de bedoeling is: contact maken met je onderbewuste. Of met dat gedeelte van je persoonlijkheid wat diep in jezelf verborgen is en dat is jammer.

Succes hebben hangt af van hoe je je scheppingskracht gebruikt. Als je onzeker bent over iets dat nog moet komen dan schept dat ook een onzekere werkelijkheid. Of als je iets vaags wilt, bijvoorbeeld: ‘Ik geloof dat ik dit of dat wil.’ Dan zal de uitkomst ook iets vaags zijn. Je zult je afvragen ‘Wat heb ik hier nu aan?’
Wanneer je een vraag stelt aan je diepste binnenste, je ziel, en de vraag is niet duidelijk, dan kan je ook geen duidelijk antwoord verwachten. Vandaar dat men vaak twijfelt en niet weet hoe verder te gaan. Je kunt jezelf ook meer tijd gunnen om erachter te komen wat er nu eigenlijk áchter je vraag zit: wat bedoel je nu eigenlijk te vragen? Dan zal je ziel, je hogere zelf, een duidelijk advies c.q. antwoord geven.

Ze zien me niet staan…

Wanneer je ergens binnenkomt en denkt ‘de mensen zullen me wel niet zien’. Dan zien de mensen je inderdaad niet. Alles dat in je leeft, straal je uit. Wanneer je onzichtbaar door het leven wilt gaan, lukt dat ook.
Gebruik je scheppingskracht om je situatie te maken zoals je deze graag wilt hebben. Je kunt dat doen door aan de situatie te denken alsof je deze al hebt bereikt. Blijf daarbij positief, dus niet denken: ‘het zal me wel weer niet lukken’. Want inderdaad dan lukt het ook niet.
Ga ook niet in jezelf zeggen: ‘Ik probeer, of, ik wil niet…’. Deze woorden zorgen er namelijk voor dat je het niet zult bereiken. Wanneer je zegt: ‘Ik probeer’, dan heeft dat dezelfde energie als: ‘ik doe het niet’. ‘Ik probeer’ betekent dat je een slag om de arm houdt. Bij ‘proberen’ wil je al zeker weten dat het positief uitvalt, anders ga je het niet eens proberen.

Het lukt je met deze methode

Bespreek met jezelf hoe je kunt toetsen wanneer het is bereikt. Wanneer je stelt: ‘Ik wil rijk worden’, bedenk dan meteen wat voor jou rijkdom is. Geef ook antwoord op de volgende vragen: Hoe weet ik dat mijn doel is bereikt? Waar blijkt dat uit? Hoe voel ik me als mijn doel bereikt is? Wat zie ik dan? Welk bewijs heb ik nodig om te weten dat het is bereikt?

Op dit moment staan er veel huizen te koopt. Je kunt zeggen: ‘ik wil dat mijn huis verkocht wordt’. Maar dat is niet duidelijk genoeg want: Waarom wil ik het verkopen? Wanneer moet het verkocht zijn en voor welke prijs? Is de prijs te hoog of te laag gesteld? Hoe voel je je als het verkocht is? Hoe voelen de medebewoners zich als het huis is verkocht?
Het kan zijn dat je na het beantwoorden van deze vragen in jezelf ontdekt dat je er nog niet aan toe bent om het huis te verlaten. Of de prijs te hoog of te laag hebt gesteld. Of dat je partner er nog niet aan toe is om naar een ander huis te gaan. Je kunt dan wel nagaan dat het huis niet verkocht wordt. Soms kan het zelfs zo zijn dat het huis je nog niet wil laten gaan. Bijvoorbeeld omdat je er nog niet bewust afscheid van hebt genomen. Ook dat zou de reden kunnen zijn waarom het op dit moment niet wordt verkocht.

In harmonie met jezelf

Wat ook belangrijk is, dat het doel dat je stelt in harmonie is met jezelf. Dus dat het gestelde doel en je verstand echt samenwerken. Wanneer je stelt: ‘ik wil net zo slank worden als mijn dochter’. Verander dat in hoeveel je wilt afvallen en voel of dat haalbaar is.
Zo zijn er aantal voorwaarden om daadwerkelijk succes te hebben met het toepassen van je scheppingskracht. Wanneer je daaraan voldoet en je daaraan houdt, kun je bijna alles bereiken.

Oncoloog Dr. Carl Simonton leert kankerpatiënten hoe zij, door hun eigen scheppingskracht te gebruiken, kankercellen uit hun lichaam kunnen verwijderen. Uiteraard wel ondersteund door medicatie. Het resultaat: de mensen leven langer, de kwaliteit van hun leven wordt verbeterd en sommige mensen genezen zelfs van de kanker. Hij leert ze zelf verantwoording te nemen voor hun leven, dus ook voor hun kanker. Hij gebruikt daarbij voornamelijk beelden. Het effect is dat het fantastisch werkt. Zijn unieke methode helpt ook bij lichamelijke klachten, ernstige en/of chronische ziekten.

Op deze gebieden kun je het toepassen

Je kunt op vele gebieden je scheppingskracht met succes toepassen. Bijvoorbeeld: met betrekking tot je werk, gezondheid, relaties, creativiteit en innerlijke ontwikkeling. De resultaten ervan zijn bewezen. In je hele energiesysteem is je scheppingskracht een grote steun. Zo kunnen spanningen worden weggehaald. Je kunt vervelende dingen beter verwerken. Je kunt zelfs het effect van medicatie versterken zodat er minder van nodig is.
Je kunt het toepassen om contact te krijgen met je innerlijk of je ziel. Of wat je ook maar wilt bereiken. Topsporters die willen winnen, gaan in hun hoofd als eerste over de streep.

Wil je iets veranderen in jezelf of je leven?

Hoe kunnen we onze scheppingskracht gebruiken om onze situatie te veranderen?
Wil je iets veranderen in jezelf of in je leven? Luister dan om 21.00 uur op dinsdag 29 april a.s. naar Daisha Live. Ik leg dan uitgebreid uit hoe je je scheppingskracht in je dagelijkse leven kunt inzetten. Het programma is ook nog de hele week te beluisteren bij ‘Gemist’ www.radiomerlijn.nl

Lieve groet,
Daisha

Gewijzigd op 11/12/2016

2 Responses to “Ontdek je Scheppingskracht !”

  1. Greetje Fhijnbeen

    Mooi gezegd en zo waar.
    Warme groet.

  2. yves

    Bedankt Daisha.

    liefs,yves.

Reageren is niet mogelijk.