van Wankel naar Evenwicht

Ontwikkeling Hoger Bewustzijn

Is je ontwikkelen naar een Hoger Bewustzijn hoger klimmen of dieper duiken? Als het hoger komen is, waar moet je dan naar toe klimmen? Als het dieper is, waar moet je dan in duiken? En word je hoger door een Hoger Bewustzijn? Nee, zeker niet. Het is jezelf ontwikkelen, je innerlijke zelf openen, een groei naar eenheid in verscheidenheid. Je beseft en erkent het bestaansrecht van jezelf en alles om je heen!

De wereld verandert momenteel sneller dan ooit tevoren. Veranderingen op elk gebied; in technologie, op financieel gebied, nieuwe wetten en wijzelf. Dit betekent dat jij zelf ook alles kunt veranderen dat je niet bevalt. De wereld helpt je als het ware mee om te veranderen. Oude patronen waarvan je voelt dat ze niet meer voor je werken, ombuigen in nieuwe denkwijzen. Veranderingen kunnen soms hoge eisen aan je stellen.
De activiteiten, radioprogramma’s, workshops, Satsang, opleidingen die ik bied zullen je inspireren. En je helpen te ontwikkelen naar een Hoger Bewustzijn.

Liefde, wijsheid en samendoen zijn sleutelwoorden voor thuiskomen in jezelf!

Veranderen is niets meer dan het loslaten van je huidige denken. Het denken dat je vaak weghoudt van je oorspronkelijke zelf. Dit vraagt alertheid en energie van je. Soms gepaard gaande met innerlijke onrust of onzekerheid. Laat mij je helpen – op wat voor manier dan ook – om de zin en het nut van dat anders denken te doen inzien. Geen clichés van: je moet loslaten of ga dit of dat anders doen. Zulke adviezen werken niet. Door je te laten ervaren wat dit anders denken je brengt en waarom het goed is, zal je enthousiast aan jouw ommekeer of verandering beginnen!

Wat kan ik voor je betekenen…

Ik geloof – nee, ik weet zeker – dat ons leven bedoeld is om een gelukkige en vreugdevolle ervaring te zijn. In mijn leven heb ik ervaren dat negatieve gebeurtenissen mij niet negatief hoeven te maken. Geluk en levensvreugde blijven in iedere situatie van mijn leven aanwezig. Dit is niet altijd even makkelijk, maar wel altijd mogelijk!

Eén van mijn missies is om jou te laten ervaren dat het leven geen lijdensweg hoeft te zijn. Dat – ondanks alles dat er met je gebeurt – je een positieve levensinstelling kunt behouden. Hiervoor hoef ik jou zoals je bent niet te veranderen. Het enige dat kan veranderen is de manier waarop je over jezelf en je situatie denkt!

Iedere dag van je leven word je aan ontelbare invloeden blootgesteld. Sommige zijn duidelijk zichtbaar of voelbaar, andere weer niet. Overal om je heen is reclame, zijn er meningen van anderen. Ook je familie en je opvoeding hebben een positieve of negatieve invloed op je leven en je zelfbeeld. Een compliment over je uiterlijk geeft je een goed gevoel. Maar een reclamebord of een foto in een modeblad geeft je misschien het gevoel dat je te dik bent of slecht gekleed. Wat is dan de waarheid? Misschien wel geen van beide.
Door mijn begeleiding ga je jezelf (weer) accepteren en waarderen. Met alles erop en eraan, zowel je positieve als negatieve karaktertrekken. Je zult daardoor misschien geen supermens worden, maar je zult ook nimmer een loser zijn!

Waarom ik en niet een ander?

De dingen die ik zeg of de opleidingen die ik geef maken mij niet uniek. Alle technieken, onderwerpen en wijsheden die je bij mij hoort en leert worden ook door vele anderen behandeld. Wat maakt mij dan zo uniek? Een Engels gezegde luidt ‘It ain’t what you do, it’s the way that you do it.’ Ofwel: Het is niet wát je doet, maar hóe je het doet..

Alles wat ik doe is afgestemd op de persoon of groep waarmee ik op dat moment werk. Ik zal nimmer twee keer iets op dezelfde wijze doen. Dat kan ook niet, want de groep of de persoon zijn altijd weer anders.
Door me af te stemmen op jouw energie voel ik wat je aankunt en welke ‘taal’ ik zal spreken om je te bereiken. Dus elke begeleiding is afgestemd op jou. Of je nu alleen met mij bent in een persoonlijk consult, of dat je aan een workshop met tientallen mensen deelneemt. Alles wat ik zeg en doe heeft ook met jou te maken. Zonder jou zal alles beslist anders verlopen!

‘Ik kan je laten zien hoe je oorspronkelijk bent.’

Een opleiding, een seminar of welke activiteit dan ook met mij is nooit vrijblijvend. Je inzet, doorzettingsvermogen en discipline worden aangesproken. Dit betekent een omwenteling in je huidige functioneren. Alles dat nu is, zal daarna anders zijn. Terwijl er niets verandert aan je oorspronkelijkheid, verandert je houding ten opzichte van je leven en je omgeving.

Veel mensen raken tegenwoordig in een ongelukkige situatie – en zelfs in stress – doordat ze dingen doen waar ze niet echt voor hebben gekozen, of voor op aarde zijn gekomen. Beïnvloed door opvoeding, omgeving of hun eigen denkwijze, kiezen zij een leefsituatie waarbij ze niet gelukkig zijn. Een situatie waarbij ze in conflict zijn met hun eigen persoonlijkheid. Hierdoor ontstaat vaak tegenslag en geestelijke of lichamelijke klachten, of beide.
In de opleidingen die ik geef leer je zoeken naar de werkelijke oorzaak van hoe dit is ontstaan. Vervolgens leer je te ontdekken hoe je de negatieve situatie kunt ombuigen naar een positieve levenssituatie.

‘In elke negatieve situatie zit voor jou een positief advies!’

De unieke begeleiding die ik bied bewerkstelligt dat eenieder wordt geholpen om zijn of haar eigen natuurlijke weg te vinden. En daardoor sterker in het leven komt te staan. Het gevoel en het denken van hem of haar veranderen, zodat niet alleen de geestelijke gesteldheid sterker wordt maar ook de lichamelijke. Door deze ontwikkelingen verandert de uitstraling van de persoon en deze zal merken dat anderen anders op hem of haar reageren. Het leven wordt zo een stuk makkelijker. Je niet meer druk maken om details, maar juist de grote lijnen volgen en daar plezier in hebben.

Je kunt met mij de top bereiken, maar het hoeft niet…

Welke functie je in het dagelijkse leven ook hebt, elke activiteit bij mij en met mij brengt je verder op je pad van ontwikkeling. En dat zelfs vaak gratis of voor weinig geld.

Radio Merlijn www.radiomerlijn.nl – helemaal gratis!
Vanaf mei 2007 verzorg ik wekelijks een aantal radioprogramma’s, te beluisteren via internet. Je kunt live luisteren en/of daarna nog een hele week bij Uitzending gemist. Op dit moment presenteer ik wekelijks de volgende programma’s:Logo Radio Merlijn
Zielsverwanten en Happy News op zaterdagavond
– de Zondagsdienst en Zielentaal op zondagmorgen en -avond
Daisha’s Transformatie Academie en Meditatie op dinsdagavond.
Dit zijn zes radioprogramma’s per week waarin ik er niet voor terugschrik om diep in het leven te duiken en toch speels en luchtig te zijn. Het geestelijke, emotionele, sociale en lichamelijke welzijn van de mens blijft daarbij centraal staan. Want daar gaat het om: innerlijke ontwikkeling, bewustwording, het bevorderen van het groeiproces, eenheid, liefde, respect en begrip creërend!

De tweejarige opleiding Transformatie Academie – helemaal gratis!
Mocht je nog niet meedoen dan moet je helaas tot media augustus 2020 wachten om te kunnen starten. Het is een zeer uitgebreide online-opleiding, dus ook weer via internet. Op dit moment doen er ruim duizend studenten aan mee. Je kunt zelfs nog een derde jaar doen.
Zie de informatie bij: https://www.daishadewijs.nl/transformatie-academie/

Mijn wekelijkse blogs – helemaal gratis!
Iedere week weer is er een nieuwe blog met interessante informatie
. Inmiddels zijn dat er 448 stuks. Wanneer je ergens iets over wilt weten, hoef je alleen maar het onderwerp en mijn naam Daisha de Wijs bij Google in te tikken en je krijgt er informatie over. Probeer het maar eens. Mocht je iets niet kunnen vinden, dan hoor ik dat graag van je. Dan kan ik daar in een toekomstig blog iets over schrijven, tenminste als het iets wat het leven betreft.

Satsang – https://wellenberg.nl/opleiding/satsang-met-daisha/
De kosten zijn inclusief onbeperkt koffie en thee voor een hele dag slechts 17,50 euro. Ben je boven de 65 dan kost het 7,50 euro. Een keer in de maand op zondag, met telkens een ander thema.
Satsang is een ontmoeting met Zielsverwanten. Satsang is een intens en uniek samenzijn met uiteraard mij én met Zielsverwanten. Elke keer weer een bijzondere ervaring, waarbij alles mogelijk is. Stilte, rust, energie, intense liefde, verbondenheid, lachen, tranen en vooral begrip!

Consulten, seminars, cursus, opleidingen
Verder zijn er de persoonlijke en/of zakelijke consult, zie hier: https://www.daishadewijs.nl/consulten/
Voor komend jaar staan er weer mooie workshops en opleidingen gepland. Zoals de opleiding Masterclass Familie Opstellingen, start op 31 januari 2020.
Op 2 mei 2020 start de korte cursus I Tjing.

In 2020 zijn er twee mooie weekenden waar je aan kunt deelnemen:
op 7 en 8 februari 2020 Inwijding in de Akasha Kronieken
en op 8 en 9 mei 2020 het Stilte Seminar.
De Opleiding Tarot Therapeut start weer op 16 oktober 2020.

Het beste kun je regelmatig een kijkje nemen bij: https://wellenberg.nl
Daar staat veel informatie, en wat je niet kunt vinden daar bel je naar Sander voor: 0575-502264.
Of wat je nog beter kunt doen, neem een gratis abonnement op de Radio Merlijn Nieuwsbrief, daar worden namelijk alle activiteiten in aangekondigd: je kunt je hier aanmelden

Ik praat met je Ziel

Men vraagt mij wel eens wat ik doe en verwacht dan ik een bepaald beroep noem. Ik zou me kunnen omschrijven als adviseur of personal en mental coach. Doch elke titel doet tekort aan mijn gaven, kennis en kwaliteiten.

Eén van mijn sterkste talenten is dat ik me af kan stemmen op jouw essentie, ofwel ik praat met je Ziel. Je Ziel waarin alles ligt opgeslagen over dit leven en vorige levens, over je karakter, je missie en je kwaliteiten c.q. mogelijkheden. Aan de hand hiervan kan ik – zonder enige voorinformatie – een beschrijving aan je geven van waarom en hoe je in een bepaalde situatie het beste kunt handelen.
Door mijn uitgebreide kennis op vele gebieden en grote ervaringsdeskundigheid ben ik in staat je de mogelijkheden, sturing of richting aan te geven voor de oplossing van je probleem. Je krijgt een advies geven waarmee je een hele tijd verder kunt.

Ontdek of herontdek op ontspannen wijze hoe je in je kracht komt en kunt blijven.

Het leven geeft je …
Het leven geeft ons altijd de leraar die we op dat moment nodig hebben.
Dat kan elke persoon, elke pech, elk rood licht, elke vervelende chef, elke ziekte,
elk verlies, elke meevaller, elk moment van vreugde of verdriet,
elke verslaving, elke ademhaling zijn.
Elk moment van je leven is je leraar!
(Vrij vertaald van Joan Tollifsen)

Lieve groet,
Daisha

P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates. Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

 

 

Gewijzigd op 21/10/2019

Reageren is niet mogelijk.