1,5 meter Afstand is Energetisch zeer Belangrijk…

Voordat ik het belang uitleg waarom we ons echt aan de 1,5 meter afstand moeten houden, eerst een korte uitleg over de aura en haar werkwijze.

Ons licht-lichaam

De aura is ons energetisch lichaam. Het is als een duplicaat van ons fysieke lichaam. Onze aura bestaat uit een netwerk van elektromagnetische stromen, te weten: warmte, licht en kracht. Stromingen van energie, deze energie komt in iedere cel van ons lichaam. Elke cel wordt als het ware doordrenkt en doorstraalt met de energie vanuit onze aura.

Men noemt de aura ook wel het licht-lichaam of etherisch lichaam. De aura zit in verschillende lagen rondom ons lichaam. De lagen met de grootste dichtheid zitten het strakst om het lichaam. Deze zijn ook het gemakkelijkste te zien. Hoe ijler de laag, des te moeilijker deze waarneembaar is. De lagen nemen telkens andere vormen aan, zo ook wisselt de kleur regelmatig.

Zodra we iets gaan doen of emotioneel zijn verandert de aura van vorm en kleur. Bijvoorbeeld: iemand die een lezing geeft zal de grootste dichtheid van de aura rondom het hoofd hebben. Iemand die vanuit zijn of haar hart spreekt, dan zal de aura van de persoon meer dichtheid hebben aan de voorkant bij de hartstreek.

Niet alleen de kleur van de aura heeft een eigen betekenis, maar ook de vorm. De aura heeft namelijk een bepaald gewicht, ofwel dichtheid. Het gewicht dat op bepaalde plekken rond het lichaam zwaarder of lichter is, bepaalt de vorm. Je kunt aan iemand zien dat de aura op een bepaalde plaats zwaarder is. Men gaat dan tegenwicht bieden door bijvoorbeeld het hoofd scheef te houden. Afvalophopingen in de aura worden ontweken door zich ervan af te wenden. Het wordt anders een te zware last!
Door bepaalde oefeningen te doen kun je deze afvalophopingen in je aura verwijderen. Je verwijdert daarmee het afval in de verschillende energielagen en je aura wordt weer gelijkmatig rond je lichaam verdeelt. Zodat je weer in evenwicht bent, ofwel evenwichtig bent!

Gedachtekracht

Je gedachten bepalen heel sterk de energie van je aura. En deze energie, ofwel gedachtekracht genaamd, komt binnen in de aura van de ander.
Je gedachten kunnen ophopingen in je aura veroorzaken. Wanneer je niet van jezelf houdt, jezelf dom of waardeloos vindt, dan vorm je in je aura energie-ophopingen. Jouw gedachten komen dan via de aura van de ander bij hem of haar binnen.

Je hoeft dus niets te zeggen, onbewust voelt de ander hoe je over jezelf denkt. De signalen, welke deze ook zijn, die je zelf via je aura uitzendt worden door de ander opgevangen in zijn of haar aura. Hij of zij gaat dan ook zo over je denken of je zo behandelen. Wanneer je het gevoel hebt dat iedereen ‘tegen’ je is, onderzoek dan jezelf of je jezelf wel accepteert!

In een van mijn vorige blogs schreef ik: Wanneer je de energie van je aura goed beheerst, ben je in staat om andere mensen te leiden, gedachtekracht wordt dat genoemd. Kun je de energie van je aura goed beheersen, dan ben je in staat om anderen het gevoel te geven waardevol te zijn.
Je kunt dan zelfs materie beïnvloeden. Pak maar eens een glazen fles, leg daar een barbecue prikker op en zet je aura uit. Je zult zien dat de prikker eraf valt.

Van kinds af aan kan ik een rood verkeerslicht op groen zetten. Om mensen te overtuigen dat gedachtekracht zo sterk kan zijn, dat het zelfs verkeerslichten kan beïnvloeden, gebruik ik dit. En wanneer het in bepaalde situaties echt nodig is.

Een verkeerssituatie welke gevaarlijk dreigt te worden, kun je dus met je gedachten voorkomen. Dit door de andere bestuurder in gedachten te wijzen op wat deze het beste kan doen. En niet wat hij of zij niet moet doen, omdat anders juist daar de aandacht naar toegaat. Zo kun je heel wat ongelukken voorkomen!

Gedachten die van de hak op de tak springen, of heen en weer gaan, zoals bijvoorbeeld blij en vrolijk en dan weer boos of verdrietig, veroorzaken een onrustige aura. Je stoot daarmee niet alleen andere mensen van je af, je hebt zelf ook geen houvast meer. Je hebt geen grip meer op jezelf, en be-grip is dan ver te zoeken!
Het beste kun je dan een oefening doen om jezelf te aarden, te gronden. Door weer vaste grond onder je voeten te krijgen, ga je je weer veilig voelen. Wordt je weer verbonden met jezelf en met je omgeving.

Wat heeft dit alles met de 1,5 meter afstand te maken?

Je aura is gebruikelijk ongeveer zo’n 60 tot 70 centimeter rondom je lichaam. Hou je 1,5 meter afstand van elkaar dan ‘botsen’ of ‘weven’ jouw aura en die van de ander niet tegen of in elkaar. Heel belangrijk bij de huidige zogenaamde Corona-crisis.
Iemand die besmet is met het virus heeft meestal koorts, ofwel heeft een warmere aura dan iemand die gezond is. Zoals water altijd van hoog naar laag stroomt beweegt warmte zich altijd van hoge naar lage temperatuur.  

Het meest tast- en meetbare onderdeel van onze aura wordt ook wel de microbioom genoemd. Dit is een wolk van wel 40.000 verschillende soorten stofjes, deeltjes, schimmels, chemicaliën, bacteriën en virussen die om ieder mens heen hangt. En wat bijzonder is, deze wolk is net zo uniek als je vingerafdruk! De ontdekking is pas recent, door onderzoekers van Stanford uit 2018. Ik zie dit als het meest materiële deel van de aura, dat met de huidige technieken nu meetbaar is. Het laat wel heel duidelijk zien hoe het energetische deel van de aura functioneert.

Zou jouw aura in contact komen met iemand die het COVID-19 bij zich draagt, dan zal het ook in jouw aura komen. Ook al zou de persoon slechts langs je heen lopen of op een afstand van ongeveer 60 centimeter staan, dan nog kan je besmet worden. Het virus verspreidt zich namelijk door de lucht en via objecten. Men denkt dat men slechts besmet kan raken doordat de ander niest of hoest. Er wordt echter vergeten dat het virus niet alleen in het lichaam van de persoon zit, maar ook in de aura.

Er zijn nog meer redenen om de 1,5 meter aan te houden.

Net zoals hoge druk naar lage druk stroomt, zo stroomt het krachtigste energieveld naar het minder krachtige veld. Stel je bent een energetisch (charismatisch) zeer krachtige persoonlijkheid. Iemand die ziek is, ofwel niet lekker in zijn of haar vel zit is per definitie niet krachtig, zelfs zwak. Dat betekent dat jouw krachtige energie naar de ander stroomt, waardoor jouw energie zwakker wordt.

Terwijl de zieke zich beter gaat voelen, voel jij je op een gegeven moment niet lekker. Zo kan het zijn dat in een relatie de ander het gevoel heeft: ‘als ik het heb, moet mijn partner ook zo nodig zich niet lekker voelen.’ Je begrijpt dat is geen verbeelding, maar ook daadwerkelijk zo. Gegeven het feit dat het krachtige energieveld verzwakt kan worden door het verzwakte energieveld. Bij ziekte zal dit snel gebeuren.

Vandaar dat de mensen in de Zorg nu echt op hun tenen lopen. En na een paar uur – het kan ook niet anders – doodmoe zijn wanneer zij ernstig zieke mensen moeten verzorgen. Het enige wat ze kunnen doen is elk uur een kwartier pauze nemen. Vervolgens niet alleen de handen wassen, maar zelfs vanaf de elleboog de onderarm goed naar de toppen van hun vingers afstrijken onder het water. En als ze de gelegenheid hebben zo vaak mogelijk douchen en daarbij hun haar wassen.

Ons energieveld bepaalt veel

In het dagelijkse leven kan een charismatisch iemand met een krachtig energieveld een belangrijke invloed uitoefenen op anderen. Wanneer de persoon zeer positief in het leven staat en geen groot ego heeft, dan kan deze persoon zelfs een hele zaal vullen met positieve energie. Waardoor anderen die zich in die ruimte bevinden, of zelfs wanneer je de persoon alleen hoort praten, zich energieker en fitter voelen.
Zelfs als de persoon niets zou doen, bijvoorbeeld binnenkomen, in een stoel gaan zitten zonder iets te zeggen of wat dan ook. Ook dan zullen de mensen in dezelfde ruimte in energie worden ‘opgetild’.

Andersom is het ook mogelijk: zou de persoon met een krachtig energieveld negatief in het leven staan, dan zullen de mensen om hem of haar heen zich juist steeds ‘slechter in hun vel’ gaan voelen.
Sta je te vaak bloot aan negatieve energie, dan kan het zijn dat je lichamelijke klachten krijgt zonder dat er medisch iets te vinden is. Je kunt last hebben van hoofdpijn, je ontzettend moe voelen, of zelfs op bepaalde plekken pijn in je lichaam krijgen.

Kom je in een huis te wonen waar jarenlang mensen in hebben gewoond die continu conflicten met elkaar hadden. Deze hoeven ze zelfs niet naar elkaar te hebben geuit. Immers de negatieve energie verspreidt zich via hun aura door het hele huis. De muren en de eventuele meubels zijn er helemaal doordrenkt. Dan kost het je grote moeite om die energie eruit te krijgen. In een stad hier dichtbij is een huurwoning waarin men al meerdere keren mensen hebben laten wonen die positief in het leven stonden. Na een paar jaar waren deze bewoners net zo agressief als de bewoners die voor hen er in hadden gewoond.

Sander en ik zijn in november 2004 hier in de Wellenberg komen wonen. Voor die tijd werden hier orgies gehouden en veel drugs gebruikt, waarbij veel agressie loskwam. We hebben met dertig mensen – schilders, timmerlieden en schoonmakers – tot in maart 2005 eraan moeten werken om de negatieve energie uit alles te krijgen. Dat betekende alles, maar dan ook alles eerst schuren en dan schilderen. Nieuwe vensterbanken, een aantal nieuwe kozijnen, nieuwe deuren, alles van wat er nog stond wegdoen, zelfs de prachtige oude balken uit 1853 moesten speciaal worden behandeld, etc. etc.

De 1,5 meter afstand is geen overdreven iets, zeker niet wanneer het COVID-19 virus nog rondwaart.

Hier kun je lezen hoe je je aura kunt schoonmaken: https://www.daishadewijs.nl/de-aura-zien-voelen-en-schoonmaken/

Lieve groet,
Daisha 

P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates. Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

Gewijzigd op 02/05/2020

Reageren is niet mogelijk.