de Hoge Trillingsfrequentie van de Aarde & de vele Zonnevlammen

De bewustzijnsshift

Vanaf ongeveer 2012 zijn we in het Aquariustijdperk gekomen, het was het begin van een enorme bewustzijnsshift, niemand ontkwam daar aan. Voor de een al heel snel merkbaar, voor de ander is het wellicht pas vanaf vorig jaar merkbaar. In mijn blog van augustus 2014 heb ik uitgebreid beschreven welke consequenties dit heeft voor iedereen.

We bevinden ons momenteel in een zeer belangrijk proces. Een proces waarbij iedereen iets kan bijdragen aan de toekomst van de aarde, ofwel het mens-zijn en/of de natuur. Iedereen heeft met de geboorte een speciale gave meegekregen. Een gave om deel te nemen aan de creatie van je eigen bestemming maar ook voor die andere wereld waar we allemaal op zitten te wachten.

Je Ziel is niet voor niets juist in deze periode naar de aarde gekomen. De periode van de grootste bewustzijnsshift aller tijden. Daarom, kom uit je comfortzone, doe een stap naar voren en laat je horen. Begin waar je nu bent, ontdek en doe waar je goed in bent. Laat je gedachten niet vertroebeld zijn door schuld, angst of vooroordelen. Help op je eigen manier mee een wereld te doen ontstaan vol liefde, geduld, vreugde en overvloed. Dat is tevens de weg naar ons innerlijk thuis.

Een verhoogde trillingsfrequentie

Het is wetenschappelijk bewezen dat de trillingsfrequentie van de aarde sinds enkele jaren is verhoogd. Daardoor lijkt het niet alleen dat er minder tijd is voor alles, het is ook zo. Immers is volgens Einstein is tijd relatief en niet lineair. De hogere trillingsfrequentie van de aarde, die sinds januari 2017 soms zelfs erg hoog is, doet uiteraard wat met ons mensen. Immers wij hebben ook een eigen trillingsfrequentie. Is deze in overeenstemming met die van de aarde dan zullen we daar geen last van ondervinden. Maar is deze verschillend dan kunnen we daar op zowel emotioneel, fysiek en/of geestelijk gebied sterke hinder van ondervinden.

Ons zenuwstelsel kan helemaal op tilt staan, waardoor chronische ziekten ergere klachten veroorzaken dan anders. Heftige pijnen, uit balans zijn, slecht slapen, etc. Onderaan zie je een paar links met artikelen waarin op wetenschappelijke wijze het huidige verschil in trillingsfrequentie uitgebreid wordt uitgelegd.

Zonnevlammen c.q. zonnestormen

Daarbij hebben zonnevlammen invloed op het magnetisch veld van de aarde en dus ook op de mens en de natuur. Zonnevlammen beïnvloeden ons centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit waar onder ons evenwichtsorgaan, alsmede gedachten en alle mentale, emotionele en fysieke reacties. Hoe gevoeliger je bent hoe sterker de invloed is van de in 2017 zelfs regelmatig voorkomende zonnestormen c.q. zonnevlammen. De top 50 van 2017 tot nu toe kun je hier zien.

Het is niet de zonnevlam of zonnestorm zelf die ons beïnvloedt, maar de vele elektrisch geladen deeltjes die de ruimte in worden geslingerd. Volgens de Quest stoot de zon elke seconde ruim vier miljard kilo geladen deeltjes af. Geen probleem voor de zon, die kan dat missen, maar wel voor ons en alles hier op aarde. Onze hersenen worden hierdoor sterk beïnvloed, ook de technologie wordt hevig verstoord. De menselijke hersenen bevatten namelijk ongeveer 5 miljoen kleine magnetietkristallen per gram weefsel (natuurlijke magneten).

Zonnevlammen, de zonnestormen kunnen ervoor zorgen dat we nerveus zijn, angstig, bezorgd, duizelig, rillerig, geïrriteerd, slaperig, gejaagd, vermoeid of vergeetachtig. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat we hartkloppingen hebben, dat we ons misselijk voelen of dat we een druk op ons hoofd voelen of hoofdpijn hebben. Heb je hier de laatste tijd iets van gemerkt?

Zelf heb ik vanaf medio januari 2017 dagen en vooral nachten dat ik in een ‘zwart gat’ val. Alsof ik op een schip lig die zich in een hevige storm bevindt, geen prettig gevoel. In de consulten die ik geef stem ik me af op de persoon door naar een hogere dimensie te gaan. Ofwel, bij wijze van spreken, even van de aarde weg te zijn. Sinds januari dit jaar is na een dag consulten de fysieke onbalans heftig. Het betekent dat ik minder dagen consulten kan geven om niet helemaal gevloerd te worden. En dat betekent weer dat er een langere wachttijd is. Komen deze problemen door mijn leeftijd? Zou kunnen, want hoe ouder je wordt hoe gevoeliger.

Positieve gevolgen en aandachtspunten

Door de invloeden van zowel de hogere trillingsfrequentie en de zonnevlammen zijn er ook zeer positieve invloeden. De rechterhersenhelft wordt namelijk sterk geactiveerd. En zoals ik in een van mijn vorige blogs het verschil tussen de rechter- en linkerhersenhelft beschreef, werkt de rechterhersenhelft met onze intuïtie, creativiteit, details zien, helder weten, etc. Dat betekent voor mij dat ik nog dieper ga in de consulten, en mijn creatieve geest borrelt van verlangen om volop te worden gebruikt.
Vijf jaar geleden stopte ik met het geven van de Opleiding Tarot Therapeut. Na vijfentwintig jaar deze opleiding te hebben gegeven vond ik het welletjes. Ik heb er nu weer helemaal zin in. Je ziet het ook aan de nieuwe activiteiten voor het komende studiejaar, kijk maar bij www.wellenberg.nl De gratis opleiding Transformatie Academie blijft doorgaan, etc. etc.

Wat ik heel goed in de gaten moet houden is: voeding, rust en slapen. Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor iedereen die zich kan vinden in wat ik hiervoor heb beschreven. ‘Je bent wat je eet’, luidt het spreekwoord. Junkvoeding heeft een enorm lage waarde aan energie, eigenlijk helemaal niets. Dus zeker geen junkvoeding c.q. -drinken gebruiken, geen alcohol, geen suiker of verkeerde e-nummers.

Biologische voeding heeft de hoogste energie waarde, dus om mijn energie op peil te houden uitsluitend zuivere voeding. A2A2 melk en of andere A2A2 producten, zoals kaas, dit is zonder lactose dus geen slijmvorming. Handig als je zoals ik COPD hebt.
Vlees van dieren die op gruwelijke wijze zijn opgevoed en geslacht heeft een negatieve invloed op ieders systeem. De stress waarmee een dier heeft geleefd en mee gestorven is, blijft in het vlees zitten en komt ook in jouw systeem terecht. Het kan depressie, irritatie of extreme vermoeidheid veroorzaken, zulk vlees is voor iedereen slecht. Het alternatief is: vlees, dan maar wat minder en zeker niet elke dag, van de biologische slager.

Rust is erg belangrijk! Minimaal acht uur per dag slapen en regelmatig rust in de dag inbouwen. Mediteren, wandelen – of in mijn geval met de scootmobiel – een uur per dag de natuur in.

Kortom: erg alert zijn op wat je uit balans brengt en wat je energie geeft. Ofwel dagelijks alert zijn op: wat geeft mij energie en wat kost mij energie?

Vele veranderingen en dat blijft nog even

Het mooie van al die verschuivingen is dat niets meer hetzelfde kan blijven. Of je nu gevoelig bent of niet: iedereen wordt op de een of andere manier door elkaar geschud. Dat zien we op alle fronten in de maatschappij gebeuren. Er komen steeds meer dingen boven water die tot nu in de doofpot werden gedaan of gehouden. Er blijft niets meer verborgen.
Ook jouw pijn, jouw schuldgevoel, je minderwaardigheidscomplex niet. Ieder mens is zoveel meer bewust geworden, men voelt het, men ziet het, men weet het. Dus, waarom zou je nog iets verbergen? Waarom zou je net doen of je geen angst kent? Waarom zou je je nog verschuilen, ofwel vluchten voor jezelf?

We zijn juist in deze periode naar de aarde gekomen om een ‘zet’ te geven naar een Nieuwe Tijd. Een tijd die anders is dan wij het nu beleven, maar dan moeten we het eerst ook in onszelf anders gaan beleven. Veel mensen willen andere mensen helpen, en dat is ook fantastisch want dan voel je je zinvol. Dat moet je ook echt blijven doen, of ga het doen. Maar dan heb je daarnaast nog een taak: datgene waar je een ander mee helpt, help daarin ook jezelf. Weet je, dat kan zelfs tegelijkertijd. Wanneer je een ander helpt, denk dan meteen: doe ik dat ook met mezelf? Zo ontwikkel je je naar een hoger niveau.

Natuurlijk kun je niet iedereen helpen, ik ook niet. Bijvoorbeeld: Ik zal nooit iemand kunnen helpen waarbij de andere partner geen seks wilt. Ik weet dat het bestaat en ik heb daar zelf vijftien jaar lang mee geworsteld. Ik loste het op mijn manier op, maar wanneer ik dat aanraad is iedereen daar niet mee – of van – gediend.

Mijn man, lang geleden gestorven, zei nadat onze zoon was geboren: ‘voor mij hoeft het niet meer’. Hij bedoelde hiermee de seks. Ik was 28, hij 38, al die jaren heb ik geen oplossing tussen hem en mij hier in kunnen vinden of bedenken. Om niet helemaal gefrustreerd te raken heb ik jarenlang een minnaar gehad. Voor mij was dat dé oplossing, maar ik weet niet of dat voor iedereen geldt.

Zou ik het weer doen? Ja, volmondig JA. We hadden samen een fijn huwelijk, ik wilde dan ook beslist niet scheiden. Zo hebben we het samen tot zijn dood fijn gehad. Wist hij van de minnaar? Mijn man vroeg er niet naar, dus ik heb het ook nooit hoeven te vertellen. Zou ik het wel hebben verteld als hij er naar had gevraagd? Dat weet ik niet, ik ben nooit in die situatie geweest.

Er zijn altijd oplossingen…

Voor de rest is er eigenlijk niet zo veel in mijn leven waar ik geen oplossing voor weet. Heb ik dan zoveel meegemaakt? Ja, door dingen van buitenaf maar ook door de uitdagingen die ik zelf ben aangegaan. Ziek zijn is voor mij geen optie, wel gezond zijn. Ben ik dan nooit ziek? Zeker wel, maar ik doe er veel aan om gezond te zijn en zo heb ik al veel specialisten versteld doen staan, ik kende mijn lichaam beter dan zij konden constateren. En zo is het ook: ken jezelf! Wie zei het ook alweer? Plato geloof ik: ‘Mens ken Uzelve’, hij zei dit al 2500 jaar geleden.

Wees je eigen adviseur, leraar en meester! Op elk niveau: lichamelijk, geestelijk én emotioneel. Raak je van de wijs door wat dan ook? Kijk er naar in plaats van in je verdriet, je kwetsbaarheid of angst te gaan zitten. Kijk er naar en denk: ‘Wat brengt mij nu werkelijk van de wijs? Wat brengt mij nu in een depressie? Hoe los ik mijn angst op?’ Denk dan net zo lang of voel heel intens tot je de oorzaak en/of de oplossing hebt gevonden. Weet je, maak geen drama van je leven, daar is echt niemand voor gekomen!

Lieve groet,
Daisha

P.s.: Heb je hier een vraag over? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl en ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn !
En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates.

Invloed voeding: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M3&s=M122&ss=P2504

Zonnevlammen: http://www.merudi.net/cgi-bin/cl/index.pl?page=/nl/cosmicrays/06_mensen/Hoe%20recente%20zonnevlammen%20onze%20gedachten%20en%20emoties%20beinvloeden.htm

Verhoogde frequenties: http://hugoweetbeter.blogspot.nl/2015/04/alles-draait-om-trillingsfrequentie.html
en http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/160923-10-manieren-om-je-frequenties-te-verhogen.html

Gewijzigd op 18/05/2017

Reageren is niet mogelijk.