Gezellige Kerstdagen, in 2017: Liefde, Goede Gezondheid & Voorspoed toegewenst!

Lieve Lezer,

2016 was voor mij een jaar vol verrassingen en mooie momenten. Een jaar waarop ik later terugkijk met het gevoel ‘hier begon het’. Nu zijn er natuurlijk meer jaren in mijn leven geweest die dit gevoel in zich hadden. Maar 2016 voelt als een kroon op mijn werk.

Het jaar begon met een toeloop aan mensen voor consulten, en dat is het hele jaar zo gebleven. Een paar jaar geleden ‘gooide’ ik de wens het Universum in om met Satsang minimaal vijftig deelnemers te mogen ontvangen. In 2016 is dat meerdere keren vervult, zelfs een paar keer overtroffen. Voor sommige mensen is het nu wat druk geworden, maar blijven toch komen vanwege de sfeer. De sfeer is zo bijzonder, al meteen bij binnenkomst. Mede doordat de studenten van de opleiding Energetisch Therapeut iedereen liefdevol ontvangen. Als nieuwkomer natuurlijk een fijne eerste kennismaking met Gerry, Lydian, Marga, Meggy, Greetje, Karin, Ingrid, Sharline en Monique. Gerry noem ik de moeder van het ‘stel’, altijd zorgzaam, heel alert en houdt alles in de gaten.

De deelnemers die al meer dan twintig jaar of de laatste jaren elke keer komen, zoals Trudy, Addie, Mary, Hetty, Theo, Elizabeth, Onno, Thea, zorgen er voor dat niemand zich verloren voelt. Koffie, thee of ander drinken, altijd wat lekkers staan klaar en het is meteen één grote familie. Zelf blijf ik dan nog even op de achtergrond, maar ik ben er energetisch zeker bij aanwezig.

Wanneer ik de zaal binnenkom waar de mensen zitten te wachten is het net of ik in een familiefeest terecht kom. Iedereen zit met elkaar te kletsen en voelt zich thuis. Het eerste uur is Radio Merlijn er bij en wordt het live uitgezonden. Daarna is het een besloten bijeenkomst in verband met de persoonlijke vragen die kunnen worden gesteld. En natuurlijk ’s midags altijd iets speciaals, een mooie meditatie, een bijzondere oefening of wat er qua energie ‘tevoorschijn’ komt.

Mensen vragen me wel eens: ‘wat kan ik verwachten?’ Mijn antwoord is dan: ‘Dat is voor mijzelf ook altijd een verrassing. Er is niets gepland, er is een thema en daar ga ik over praten. Er worden vragen gesteld, persoonlijke vragen of betreffende het thema en daar geef ik antwoord op. En dan… we zien wel.’

In 2016 is het aantal luisteraars bij Radio Merlijn vervijfvoudigd. Zodanig zelfs dat Sander meerdere keren nieuwe software moest ontwikkelen en aanschaffen om het allemaal te kunnen behappen. Vorige week hadden we niet in de gaten dat het al weer zover was. Sommige luisteraars konden de programma’s volgen, anderen niet. Bleek Chrome een update te hebben gehad en daardoor niet meer met Radio Merlijn te kunnen functioneren. Gelukkig is Sander nu bezig om nieuwe software te ontwikkelen en is er weer van alles gekocht, zowel om te luisteren als voor de chat. We hopen dat hiermee de problemen voorlopig zijn opgelost.

En dan… wat met een blog begon, welke min of meer met humor door mij was geschreven, daarvan hadden we nooit kunnen bedenken dat er zoveel respons op zou komen. Sander en ik hadden medio augustus net twee dagen vakantie toen de tientallen aanmeldingen kwamen. In één week tijd hebben we er voor gezorgd dat de ‘grap’ een serieuze opleiding is geworden: de gratis tweejarige opleiding Transformatie Academie!

Binnen een paar weken waren er 586 aanmeldingen, het is nu de grootste online spirituele opleiding ooit. Programma’s die ik verzorg via Radio Merlijn zijn aangepast. Daarvoor heb ik wel iets dierbaars moeten loslaten. Op de dinsdagavond was vanaf mei 2007, dus bijna tien jaar lang, elke week gereserveerd voor mijn programma Daisha Live. Deze week zou ik de 1000ste keer hebben uitgezonden. Maar zo is het leven, wanneer je iets loslaat c.q. achter laat kan het nieuwe pas een kans krijgen.

Vanaf augustus 2017 kun je je weer voor deze opleiding aanmelden, mocht je er belangstelling voor hebben. Wanneer je geabonneerd bent op de nieuwsbrief van Radio Merlijn krijg je daar vanzelf bericht over. Maar weet, het is een pittige opleiding die zeker tien uur per week van je vraagt. Al was het maar om de lesstof in je dagelijkse leven te integreren.

De reacties die we op de tweejarige gratis opleiding krijgen zijn overweldigend. Mails met ‘ik ben al heel lang bezig met me te ontwikkelen, maar in deze korte tijd leer ik meer dan in de dertig jaar hiervoor.’ ‘Geweldig, ineens vallen heel veel puzzelstukjes op de plek’. Of ‘ik ben zo dankbaar, ik begrijp de mensen om mij heen beter.’ ‘Ik zat in een burnout, maar in die korte tijd dat ik de opleiding doe heb ik mezelf weer teruggevonden.’
Vele reacties hebben we inmiddels gekregen, met mooie woorden zoals: dankbaar, veel herkenning, ik begrijp het nu, ik ben milder geworden, ik zie de wereld met andere ogen,

Het boek dat ik heb geschreven ‘Stilte… geboren in Stilte’ wordt wekelijks meerdere malen gekocht. Wanneer je het boek via de site bestelt krijg je deze met een persoonlijke ‘boodschap’ gesigneerd toegestuurd. Natuurlijk ook wanneer je het boek koopt als je hier bent. Op de boodschappen die ik in het boek zet krijg ik meestal zo’n reactie: ‘Heel hartelijk dank. Zo ook ben ik zeer onder de indruk van je mooie en lieve woorden die je tot me richt. Na het lezen van deze tekst kon ik mijn tranen niet bedwingen. Ik dank jullie hartelijk en zal met veel plezier dit bijzondere boek lezen. Ik koester het boek nu al en het zal nooit verloren gaan.’

Het aantal mensen dat mijn blogs leest en op deze site komen zijn tot nu toe 878.000. Ik denk dat ik dit jaar niet de 1.000.000 haal, maar waarschijnlijk wel volgend jaar. Sander zegt dat dit enorm veel is voor een één-persoons-blogger die niet erg bekend is.

Volgende week kun je mijn Voorspelling voor 2017 lezen. Deze is anders dan andere jaren, dus mis het niet.

Daarna ga ik weer door met het beschrijven van de diverse decennia. Houd ook dat in de gaten, want zodadelijk komt jouw geboortejaar aan de beurt!
De volgende keer: De Tweede Wereldoorlog en daarna… de jaren 1940 t/m 1959

Hele Fijne en Gezellige Feestdagen, voor komend jaar wens ik je: veel Liefde, een goede Gezondheid, Gelukkig zijn met Jezelf & Anderen en Voorspoed!

Hartelijk Bedankt voor het lezen van mijn blogs, het volgen van de Transformatie Academie en voor alle mooie geschenken, kaarten en lieve mails die ik heb ontvangen! 

Lieve groet,
Daisha

P.s. Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn? Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl en ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’ te beluisteren bij Radio Merlijn !

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je abonneren op mijn blogupdates.

Gewijzigd op 22/12/2016

Reageren is niet mogelijk.