Is de Toekomst Voorspelbaar?

Hoe kan het dat men al jaren tevoren weet wat er staat te gebeuren?

In mijn blog van juni 2017 vertel ik over de Akasha Kronieken, ofwel de Wereldziel.
Je kunt daar onder andere het volgende lezen: Mystici en wijzen hebben altijd volgehouden dat er een alles verbindend kosmisch veld bestaat. Deze Universele energie heeft vele namen: het Akasha-veld, de Wereldziel, het Nul-punt, in de Bijbel wordt het de ‘eeuwigheid’ genoemd, anderen noemen het ‘het collectieve onderbewustzijn’, Psi bank of het Akasha Archief.

Dit Akasha Archief kent geen tijd of ruimte. Het is het universele en permanente geheugen van het Universum. Niet alleen het kosmische verleden ligt erin besloten, het herbergt ook de aanzet tot wat nog komen gaat. Het bevat informatie uit ons verleden, heden en toekomst. Deze informatie kan te allen tijde worden opgeroepen.

Wetenschappelijke experimenten hebben het bestaan van de Akasha aangetoond. Het is een fijnstoffelijke energie, waaruit alles dat bestaat is ontstaan. Niet alleen wij mensen, maar ook de planeten, het universum, ons geheugen en de hele wereld.

Wat kun je met de Akasha energie?

De energie die in de Akasha kronieken is opgeslagen is continu voor iedereen beschikbaar. Sommige mensen zijn zo gevoelig dat dit ‘weten’ continu in hun bewuste aanwezig is. Ze horen stemmen, zien dingen die er niet zijn, maar wel geweest zijn. Ze worden opgenomen in een psychiatrische inrichting en krijgen medicijnen waardoor min of meer hun bewuste wordt verdoofd.

Akasha is de oorsprong van onze werkelijkheid en tevens dat prachtige kosmische geheugen. Binnen dit gebeuren worden alle ervaringen, belevenissen, gedachten, daden van alles en iedereen opgeslagen. Voor iedereen te allen tijde toegankelijk, niets gaat er verloren. Iedereen heeft toegang tot deze kennis. In ons onderbewuste werken we er vaak mee.

Edgar Cayce voorspelde zelfs: Op een dag zullen misschien de mechanische middelen worden uitgevonden, die ons in staat zullen stellen om ons af te stemmen op deze archieven. Zodat we in staat zullen zijn om ons af te stemmen op de gesprekken van Socrates of van Jezus of van het Eerste Continentale Congres! Want deze archieven zijn als radiogolven die opgepikt kunnen worden uit de ether, als we maar weten hoe we ze kunnen vinden. Wellicht kun je wanneer je in een volgend leven terugkomt op aarde de leringen van Jezus uit Zijn eigen mond horen.

Voorspellingen in het verleden

Op 29 december 2015 deed ik een voorspelling voor de toen nog komende vier decennia. Over de periode van 2020 – 2029 schreef ik onder andere dit:
Kenmerkende essentie voor de periode 2020 – 2029
Grote aandacht voor de basisbehoeften van de mens. Men heeft in de voorgaande jaren ontdekt dat het noodzakelijk is om eerst een goede fysieke basis te creëren. Dit om hebzucht, heerszucht, agressie, angst, ziekten en onveiligheid terug te dringen. Wat betekent dat de aandacht gericht is op voeding, drinken, zuurstof (schone lucht), kleding en onderdak. In de praktijk betekent dit dat men aandacht heeft voor de ondervoeding van ook de westerse mens. Ondervoeding doordat voeding nauwelijks meer de oorspronkelijke waarde heeft. Biologische landbouw wordt een must, alsmede veeteelt.

Het aantal mensen die vegetarisch zijn is sterk groeiende, vlees eten is uit. Ecologisch bouwen is gewoon. Synthetische stoffen voor kleding worden nog sporadisch gebruikt. Men gaat over de hele linie terug naar ‘puur natuur’. De menselijke maat krijgt nu volop de aandacht, zowel in de politiek als het bedrijfsleven. De slogan zal zijn: is het goed voor de mens, dan is het ook goed voor ons land of bedrijf.’

We zijn pas in het eerste jaar van dit decennium en het begin van wat ik toen schreef is al begonnen. Steeds meer beseft men dat goede voeding ook de basis is voor een gezonde geest. Met natuurlijke voeding kun je ook bepaalde gezondheidsklachten voorkomen c.q. genezen. Door de huidige Coronacrisis zal wat ik hierboven schrijf versneld in gang worden gezet.

Ook jij kunt voorspellen

Ik ben niet de enige die kan voorspellen. Leonardo da Vinci maakte tussen 1485 en 1515 talrijke schetsen en gedetailleerde tekeningen van een helikopter, vliegtuig en zelfs van een Ufo! Nostradamus voorspelde al 465 jaar geleden allerlei rampen, oorlogen, etc. Hij zou zelfs in zijn kwatrijnen de Coronacrisis hebben voorspeld. Edgar Cayce deed vele voorspellingen die tientallen jaren uitkwamen. En zo kan ik nog velen opnoemen.

Heb jij al eens een voorspelling gedaan? Soms noem je het wellicht een droom die je had, of een visioen. Ik ben namelijk van mening dat iedereen die bereid is om van binnen stil te zijn, men noemt dat ook wel ‘overgave’, zich kan afstemmen op de Wereldziel, de Akasha Kronieken. Daarom weet ik zeker dat wanneer er iets gebeurde, je daarna zei ‘dat dacht ik al’. Of dat je een onbestemd gevoel had en niet kon verklaren waar dat vandaan kwam. Zou je je hebben afgestemd op de Wereldziel dan had je kunnen weten waar het mee te maken had.

Vanaf mijn prille jeugd zie ik gebeurtenissen die later uitkomen. Helaas, want het zijn meestal rampen die ik niet kan voorkomen. Is het daarom dat de mens maar liever niet stil is. Toch heeft het ‘afstemmen op’ vele voordelen. De Akasha Kronieken bevatten niet alleen informatie over de toekomst. Je kunt ook zien wat voor een karakter iemand heeft, wat hij/zij heeft meegemaakt en met wat voor een missie iemand in dit leven is gekomen. Als je dit van iemand ziet, dan kun je de ander begrijpen. Je kunt makkelijk, zoals men dat zegt, in de schoenen van de ander staan. Je begrijpt waarom de ander lelijk naar je doet. Je voelt wat de ander heeft meegemaakt in zijn of haar leven, zonder dat je dat vertelt is. Wanneer velen bereid zouden zijn om zich af te stemmen op de Wereldziel, dan zou er heel wat minder leed op de wereld zijn!

Even heel wat anders…

Voor veel mensen zal het nu komende bericht een ver van mijn bed story zijn. Voor mij echter niet. Ik ken Pattaya erg goed, ik heb op 15 km afstand (in Jomtien) bijna twintig jaar lang een huis gehad. Het was elke keer een thuiskomen, een tweede vaderland.

In 1997 adopteerde ik de drieling Ay, Em en Ep. Toen baby’s die wegens ondervoeding gestorven zouden zijn wanneer ik niet op het juiste moment ‘toevallig’ bij de Grand Papa naast hen op bezoek was. Nu zijn het flinke, liefdevolle meiden die alledrie een prachtig beroep hebben. Ik heb daar al eerder over geschreven!

Door de maatregelen van de overheid in Thailand zijn om de Coronacrisis te bestrijden tienduizenden, zo niet honderdduizenden Thais zonder werk en dus zonder inkomen om voedsel te kopen komen te zitten.
In Pattaya is daarom een grootscheepse actie aan de gang om behoeftige Thais dagelijks van een gratis maaltijd te voorzien. Op talrijke plaatsen in Pattaya, Naklua en Jomtien worden op gezette tijden voedselpakketjes uitgedeeld.
Er is een speciaal Facebookpagina opgezet waarop een lijst van de uitdeelpunten te zien is, een lijst die voortdurend wordt aangepast omdat er steeds meer restaurants en andere bedrijven zich melden om mee te doen aan deze grandioze actie.

Een van de organisatoren van de pagina, de uitbater van de Devonshire Pub and Restaurant in Soi Langkee schrijft het volgende:

‘Een aantal ondernemers die het zelf al moeilijk hebben met de sluitingen en vechten om het hoofd boven water te houden, zijn samengekomen als onderdeel van een prachtige, onbaatzuchtige poging om de tienduizenden mensen te helpen, die hun baan in en rondom Pattaya hebben verloren. Ze steken hun handen in hun zakken en geven uit wat er nog over is van hun geld om voedselverdeelpunten te financieren en voedsel te verdelen in de sloppenwijken.
Sommige vrijgevige mensen hebben geprobeerd zich op het goede te concentreren. Te geloven dat de mensheid op de een of andere manier uit deze vreselijke situatie zal groeien. Herontdekt enkele essentiële waarden die we misschien zijn kwijtgeraakt.

Wie en wat is echt belangrijk, Rihanna, Ronaldo? Of een anonieme verpleegster, hulpverlener, persoon aan de kassa in de winkel, die het risico loopt en soms hun leven geeft, zodat de jouwe en de mijne kunnen blijven lijken op iets normaals?’

Wat een prachtig initiatief, zelfs van het weinige dat je nog hebt dit delen met anderen die niets hebben. Mocht je ze willen helpen, kijk dan hier facebook.com/HelpPattaya

Wanneer zijn wij Nederlanders in staat om alles met anderen te delen?
Kun jij dat voorspellen?
Ik ben benieuwd naar je reactie!

Lieve groet,
Daisha

P.s: Heb je een vraag, en dat kan over van alles zijn. Stuur deze naar daisha@radiomerlijn.nl Ik beantwoord je vraag in mijn radioprogramma ‘Zielsverwanten’. Elke week op zaterdag om 20.00 uur te beluisteren via Radio Merlijn ! En daarna nog de hele week bij Uitzending gemist. Vermeld wel je geboortedatum er bij en/of van de betrokkenen plus voornaam. Ik vertel deze niet in de uitzending, dus privacy verzekerd.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Hier kun je je gratis abonneren op mijn blogupdates. Of ontvang elke week informatie over mijn radioprogramma’s, hier kun je deze gratis nieuwsbrief aanvragen. Daarin staat ook iedere week mijn blog vermeld, dus dat is twee in één!

Gewijzigd op 23/04/2020

Reageren is niet mogelijk.