Willem Holleeder

 

Het is juli 2008. Het blad Panorama plaatst als coverstory (zie onderaan dit artikel) mijn helderziende waarnemingen over Willem Holleeder, Willem Endstra, Klaas Bruinsma en nog enkele anderen.
Ik kreeg van Panaroma het verzoek om me af te stemmen op een paar mensen. Er werd bij gezegd dat het geen lieve jongens waren, verder niet. Ik kreeg de geboortedatum, een foto en af en toe een naam van de desbetreffende persoon. Namen die mij niets zeiden. Tot dan toe had ik nog nooit iets over deze personen gehoord of gelezen. Misschien slechts een enkele keer gehoord tijdens een nieuwsdienst. In welk verband wist ik op dat moment zeker niet. Degene die mij interviewde stelde vragen, de antwoorden kun je lezen in het bijgevoegde artikel.

Eergisteren kwam Willem Holleeder vrij. Toen het bericht kwam dat hij vrij zou komen, nadat hij zijn straf had uitgezeten, hebben vele mensen hun mening hierover gegeven. Via de tv, kranten, tijdschriften, etc.  Eindelijk weer een hot item voor de Nederlandse media!
Hij wordt continu in verband gebracht met liquidaties en criminele activiteiten. Een groot team van rechercheurs en andere lieden zochten naar bewijzen om Willem Holleeder voor nog meer criminele activiteiten te kunnen veroordelen. Er is heel wat geld uitgegeven om de diverse beschuldigingen van anderen te bewijzen. De bewijzen zijn nooit gevonden.
Willem Holleeder is vrij, maar hoe vrij ben je met een slechte gezondheid en de vele aantijgingen die nog steeds spelen? Er schijnt slechts nog een kwart van zijn hart te werken. Zijn gezondheid is al jaren zo slecht, dat hij volgens de medici al overleden zou moeten zijn.

Laat ik komen tot waarom ik over Willem Holleeder schrijf. Woorden, of ze nu gedacht of uitgesproken worden, hebben meer invloed dan menigeen zich bewust is. Als er continu negatieve woorden over je worden gesproken, dan begeeft je gezondheid het op een gegeven moment. Eerder dan je geest. Je geest kan sterk zijn, maar je energiesysteem wordt door negatieve uitlatingen van anderen zo sterk beïnvloed dat het op een gegeven moment begeeft.
Mensen komen soms bij me omdat ze het gevoel hebben dat er voodoo praktijken op hen zijn losgelaten. Rituelen waarbij je de ander kwaad toezend. Inderdaad hebben deze rituelen invloed. Maar nog meer de negatieve woorden, gedachten en uitingen tegelijkertijd met het uitspreken van jouw naam. Deze hebben een enorme impact op jouw energiesysteem.  Zodanig dat je ziek kunt worden en daardoor zo verzwakt dat je sterft. Meestal is daar als eerste je hart bij betrokken, het kan echter dat het zich uit in kanker. Je hart, je identiteit wordt gebroken, aan stukken gereten. Of er wordt zo op je gekankerd dat je kanker krijgt.

Pleit ik er nu voor dat Willem Holleeder een lieverdje is? Toen ik me op hem afstemde is hij dat in ieder geval wel in zijn jeugd geweest. Een jongen die al rond zijn achtste jaar werd geconfronteerd met de harde kant van opvoeders en onze maatschappij. Hij is en blijft een Mens, wat hij ook heeft gedaan!
Waar het me om gaat is dat vele mensen denken het recht te hebben om op een negatieve manier over iemand te spreken. Zonder dat ze echt bekend zijn met de feiten. Ze horen verklaringen van mensen die zichzelf wellicht wilden vrijpleiten. Beschuldigingen die op geen enkel bewijs, tenminste tot nu toe, gestoeld zijn.

Hoe zou jij het vinden als men eindeloos over je roddelde? Zonder dat je zelfs weet dat dit gebeurt, heeft het invloed op je hele wezen, je identiteit, je energiesysteem. Je wordt ziek, je raakt ‘jezelf kwijt’ zoals dat wordt genoemd. Door negatief over je te praten, tapt men jouw energie af, zuigt men je leeg!
We hebben allemaal dezelfde behoefte: liefde, aandacht, respect en erkenning. Negatieve aandacht, liefdeloosheid, respectloos, niet erkend worden dat je Mens bent, maakt je helemaal kapot.
Het is moorden zonder dat je voor de daad wordt opgepakt en veroordeeld.

Matthijs van Nieuwkerk spreekt in ‘de Wereld draait door’ over verheerlijking van Willem Holleeder. Nee, zegt Marc-Marie Huijbregts, het is fascinatie. Wat het ook moge zijn, ten koste van een mens is de sensatie rondom Willem Holleeder zo groot dat een mens via de zogenaamde legale weg wordt vermoord. Er wordt over hem gesproken of het een goede bekende is. Terwijl niemand hem echt kent. Men denkt het recht te hebben hem te mogen beschuldigen. Hoe zou het zijn als men dat met jou doet? Ik weet zeker dat mensen die dagelijks met hem te maken hadden, zoals zijn bewakers, een ander beeld van Willem Holleeder hebben.

Oordeel niet, over niemand. Jezus zei: wie zonder zonde is, werpe de eerste steen! Ben jij zonder zonde? Kwaadspreken is tegelijkertijd de ander negatieve energie toezenden. Iemand afwijzen is de ander een energetische stomp in het gezicht geven. Veelvuldig roddelen over je partner, familie, collega’s, hoe sensationeel ook, is de ander een langzame dood laten sterven!

Kijk naar Wendy van Dijk, een geweldig Mens. Maakte enorme furore met haar creaties. Door de slechte recensies over het stuk ‘Moordvrouw’ en daarbij haar naam noemend, zie je dat het een aanslag is op haar immuunsysteem. Dus geen rechtstreekse aanval op haar rol in het stuk. Maar alleen al de negatieve recensies op de serie zelf en tegelijkertijd haar naam er bij betrekkend, gebeurt er heel veel met Wendy zelf.

Fijn dat je dit wilde lezen. Hoe meer mensen dit bewust zijn, hoe vredelievender onze omgeving en straks de wereld zal zijn!

Lieve groet,
Daisha

Klik op het plaatje en je kunt het artikel lezen:

  

    

Gewijzigd op 20/07/2018

One Response to “Willem Holleeder”

  1. Truus Van Dongen

    Lieve Daisha ,
    Steeds weer als ik iets zie of lees van Joran v d Sloot, dan bekruipt me een heel akelig gevoel van oneerlijkheid ten opzichte van hem. Wie is toch IEDEREEN die denkt over hem te moeten oordelen ? Wat de media doet……… Ik vind het schandalig. Hij is een opgejaagd publiek wild geworden waar iedereen denkt iets over te zeggen te hebben. Mij stemt dat altijd heel verdrietig.
    Dit gevoel komt nu ook weer heel sterk naar boven na het lezen van jou stukje.
    Groetjes Truus van Dongen.

Reageren is niet mogelijk.